ΟΙ 12 ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΙ / 3 = Ο ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ( Stargate )

Σεπτεμβρίου 12, 2008 - 9:26 πμ No Comments

ΟΙ 12 ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΙ / 3 = Ο ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.

Οι ΠΥΛΩΤΕΣ είναι τα πλατώματα των πυλών από τις οποίες ξανοίγουν περισσότερες από 1 πύλες.

= είναι τα ΘΕΑΤΡΑ των διαδρόμων του Σύμπαντος.

Βεβαίως όσο μεγαλύτερος είναι ο ουρανός = 5ος / 6ος / 7ος, η ο δεκάεδρος του ύδατος και ο συμπαγής κυβικός των στερεών ΤΟΣΟ οι πύλες και τα υπόλοιπα πληθύνονται.

Τα χωριά γίνονται ΠΟΛΕΙΣ, και ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ με την υψηλή τους ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ την πολυφωτισμένη ΑΦΡΟΔΙΤΗ = στην κορυφή του ΕΛΙΚΩΝΑ.

Η λειτουργία μιας πύλης μου είναι ΓΝΩΣΤΗ, ενώ σε άλλους άγνωστη επιστήμη, αφού οι γήινοι επιστήμονες βλέπουν μόνον υλικά. Θεωρώ ότι όσες υποθέσεις και μελέτες η αστρικές παρακολουθήσεις και αν κάνουν ποτέ ΑΥΤΟΙ δεν θα καταλάβουν τις χωρομαγνητικές μεταβολές, εκτός και αν αρνηθούν ΟΛΑ όσα έχουν μάθει μέχρι σήμερα, πράγμα αδύνατο για τους εγωιστές του θανάτου.

Ας πιστεύουν στα ψέματα τους για τις δήθεν χωρο μυρμηγκότρυπες, τα χωρικά Τούνελ, και τα κλειστά η ανοιχτά Διαστήματα, η την κυκλική μετακίνηση 2 σημείων Α + Β προς συνάντηση τους. Το τελευταίο πλησιάζει ελάχιστα την αλήθεια αλλά γνωρίζω ότι δεν θα την φτάσουν.

Εγώ θα πω μόνον ελάχιστα, λόγω της ιερότητας της γνώσης των νοητών λόγων του Δημιουργού. Έτσι λέγω ότι οι χωρομαγμητικές πύλες έχουν σχέση με τις ΜΟΙΡΕΣ του χώρου, τις ΑΝΑΓΚΕΣ των μοιρών, τα δεσμά με τα οποία πιάνονται οι νοητές δυνάμεις, την εξαιρετική ιδιομορφία του ΑΔΗ = η οποία είναι η γενεσιουργός ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ της χωρικής ΑΣΤΑΘΕΙΑΣ = και η αιτία της δημιουργίας των ΠΥΛΩΝ του Σύμπαντος.

Θα πω επίσης ότι υπάρχουν άπειρες πύλες σε όλο το χώρο από τον μικρότατο ουρανό ενός Υδρογόνου έως τη Γιγάντια Κοσμική Αφίσα της δημιουργίας. Δηλαδή και μέσα στο χώρο ενός κυβικού μέτρου σχηματίζονται ασταμάτητα τόσο πολλές και μικρές πύλες από τις οποίες δεν μπορεί να περάσει ούτε ένα Ηλεκτρόνιο, γεγονός όμως που συμβαίνει σε ευρύτερους ουρανούς, όπως είναι αυτές της Ατμόσφαιρας, τις αμέτρητες μέσα στον ουρανό της γης, τις άλλες του Ηλιακού χώρου, τις Διαστημικές , Γαλαξιακές κλπ.

Για να περάσει ένας άνθρωπος από μια πύλη θα πρέπει αυτή να είναι τέτοια που να δέχεται τα ανάλογα μεγέθη και τα μεγέθη αυτά μέσα στη γη είναι αρκετά αλλά ΛΙΓΑ. Το ίδιο συμβαίνει και στους υπεράνω ουρανούς, στους οποίους δημιουργούνται οι μεγάλες και Γιγάντιες Πύλες των 7 ουρανών.

Ο δε χρόνος δεν μεταβάλλεται όταν η μεταφορά γίνεται αποκλειστικά μέσα από τις διαστημικές ΠΟΡΤΕΣ και δεν ισχύουν τα λεγόμενα περί του χρόνου επανόδου και των αλλαγών. Η Αϊνσταινική υπόθεση είναι απαράδεχτη ακόμα και στα ταξίδια έξω από τις πύλες, στο αδιέξοδο Διάστημα. Και είναι φυσικό όταν κάποιος φύγει από τη γη, έστω και με την ταχύτητα του φωτό…, όταν ταξιδεύει δέκα γήινα χρόνια, όταν επιστρέψει θα έχουν περάσει ΜΟΝΟ 10 γήινα χρόνια και όχι δισεκατομμύρια όπως λένε οι ψευδολογίες του. Μάλιστα είναι τόσο παράλογα όλα αυτά που λέγονται, αφού με τα σιδερένια μας διαστημόπλοια πήγαμε στο Φεγγάρι και γυρίσαμε με μηδαμινές ταχύτητες και τα ρολόγια έγραψαν τον πραγματικό χρόνο. Και ιδού τα ψέματα, ας κάνουμε το ίδιο ταξίδι στο Φεγγάρι με την ταχύτητα του φωτός,

Τι θα γίνει???

Ο αστροναύτης δεν θα πάει και θα έρθει αμέσως???

και όχι μετά από έτη φωτός????

ΟΛΕΣ οι Αινστανικές θεωρίες είναι για να ξεγελάς μωρά παιδιά και όχι για ΕΠΙΣΤΑΤΕΣ του ΘΕΟΥ.!!!!

Επειδή στις πύλες η μεταφορά γίνεται αυτόματα, όσο μεγάλη και αν είναι η διαστημική απόσταση, δεν επηρεάζονται και τα χρονόμετρα των λαών του Συμπαντικού κόσμου. Έτσι οι αστρική κοινωνία έχει τον τρόπο, το χρόνο και την τεχνολογία να πάει σε όποιο μέρος του Σύμπαντος θέλει για να δει τα τεκταινόμενα από τις νέες δημιουργίες του Θεού και του ανθρώπου.

Θαυμάζουμε έτσι όχι μόνο τον υπέροχο αστρικό κόσμο της δημιουργίας αλλά επίσης τις ανακαλύψεις των άγνωστων δρόμων και πυλών που φέρνουν τις νέες επικοινωνίες στα ολοκαίνουργα έργα του δημιουργού.

Ένα ΘΑΥΜΑ στα χέρια του ανθρώπου = ο οποίος μπορεί να μπει στην αιωνιότητα από όποια πόρτα θέλει και να πάει όπου του αρέσει, αρκεί να έχει αποκτήσει αυτό το δικαίωμα. Τέτοια προσόντα αποκτούνται στην Ολυμπιάδα της ιεράς οδού των αγίων του σώματος του Χριστού = η Συμπαντική κοινωνία.

Ο Διάβολος έχει στην κατοχή του 4 πύλες, στο νότιο ημισφαίριο και για να έρθει στη γη πρέπει να το επιτρέψουν οι άγγελοι που διαθέτουν τις ακατανίκητες Ρομφαίες, να περάσουν άλλη μία πύλη που βγάζει στον Σείριο, όπου εκεί είναι η κεντρική βάση όλων των αγγελικών ταγμάτων – φρουρών, να τον αφήσουν να περάσει από εκεί και μετά ..βρέθηκε στη γη με κατακαμένα και ραδιενεργά διαστημόπλοια και όχι Χερουβίμ.

Ο ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.

Κοιτάζουμε τον έναστρο ουρανό, βλέπουμε την απέραντη αμμουδιά των άστρων, κάποιοι αναγνώρισαν την αστρολογική γειτονιά μας, τους αστερισμούς να γυρνάνε σε δικές τους χρονικές τροχιές και το αιώνιο ερώτημα παραμένει.

Ο Ήλιος της γης μας σε ποιόν αστερισμό βρίσκεται???

Κοίταξαν και οι επιστήμονες με τα τηλεσκόπια τους αλλά απάντηση δεν έδωσαν. Έψαξαν και οι ερευνητές των παλιών γραφών και πάλι πουθενά δεν βρήκαν κάτι σχετικό. Ας τα δούμε.

Το πλησιέστερο αστέρι ( = Ήλιος ) στο δικό μας Ήλιο είναι ο Α του Κενταύρου = 3 έτη φωτός, σύμφωνα με τις σωστές η λάθος παρατηρήσεις των σύγχρονων αστροφυσικών. Η σταθερή απόσταση από εμάς θα έλεγε κανείς ότι θα ήταν πολύ πιθανό και λογικό να κατατάξουμε τη γη σε αυτόν τον αστερισμό. Όμως η αλήθεια είναι

Άλλη.

Ο Ήλιος μας με όλους τους πλανήτες και τους δορυφόρους των πλανητών, μαζί και η γη μας γυρίζουν μέσα στον ουρανό του ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΝΟΣ δίπλα στο ΣΕΙΡΙΟ.

Τούτο απορρέει εκ του μοναδικού γεγονότος που δείχνει την αλήθεια και είναι η ΠΥΛΗ η οποία μας ενώνει με τον Σείριο και από εκεί με το όλο Σύμπαν. Τα αυτόφωτα αστέρια ενώνονται πρώτα μεταξύ τους και από τη δική τους εξώπορτα επικοινωνούν με τους άλλους αστερισμούς. Στη συνέχεια υπάρχει, όπως έγραψα, μία εξώπορτα στην κορυφή της βόρειας πυραμίδας η οποία οδηγεί στον επόμενο κοντινότερο συγκρότημα αστερισμών και από εκεί στα πάρα έξω και πιο απόμακρα από εμάς, στους κόσμους του Γαλαξία.

Έτσι υπάρχουν χιλιάδες πύλες, μικρές και μεγαλύτερες, στο Ηλιακό μας σύστημα αλλά μόνον μία μας εξάγει από το δικό μας ουρανό και μας εισάγει στον πολύ μεγαλύτερο του μεγάλου Σκύλου.

Στο ερώτημα που βρίσκεται αυτή η πύλη μέσα στον Ηλιακό ουρανό η απάντηση θα δοθεί στον κόσμο όταν έρθει ο Χριστός και μας ανοίξει τον απαγορευμένο δρόμο αφού πρώτα ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ το πνευματικό σώμα και διώξει τη ΣΑΡΚΑ και μαζί της τα άρρωστα και θλιβερά.

Την αδιάψευστη μαρτυρία περί της πύλης αυτής την έδωσε ο ίδιος ο Χριστός υποσχόμενος την επανένταξη μας στην κοινωνία Του και έδειξε =

Τον πρωινό αστέρα = η έξοδος από όλα τα πάθη της υλικής αρρώστιας μας.

Το γεγονός ότι και άλλοι αστέρες παραμένουν κοντά στη γη ενώ περιστρέφονται γύρω από το κέντρο άλλων αστερισμών έχει να κάνει με τη θέση τους η οποία συμπίπτει με τη δική μας περιφορά. Η μελέτη των μοιρών και των περιστροφών τους για τα ουράνια σώματα θα είναι πάντα η αιώνια επιστήμη του αθάνατου ανθρώπου.

flox

Σημειωση»

Έχω γράψει ότι η Σφαίρα των αστερισμών μας εμπεριέχει τα άστρα και τους πλανήτες αυτών σε 2 ενωμένες Πυραμίδες, έτσι ώστε να σχηματίζεται ένας οκταεδρικός Ρόβμος.

Στο εγγύτατο μέλλον, εντός των ημερών μας, όταν ο Διάβολος ηττηθεί από τον άνθρωπο, η κάτω άκρη αυτού = μια μικρόχωρη πυραμίδα = η μύτη της Νότιας Πυραμίδας, θα αποκοπεί από τον Αστρικό μας Ρόμβο και θα ντυθεί με το ΧΑΟΣ.

Τότε η Κόλαση θα εξαφανιστεί και κανείς δεν θα ξέρει που βρίσκεται εξ αιτίας του Χάους που θα την περιβάλει.

Οι δρόμοι και οι Πύλες οι οποίες μέχρι σήμερα ενώνουν την επάνω Πυραμίδα και μέσω αυτής όλο το Σύμπαν με τη μικρή , Σατανική Πυραμίδα,θα διακόψουν την πορεία τους , θα απενεργοποιηθούν , και ο Ρόμβος θα έχει ΧΑΣΕΙ την πύρινη κάτω κορυφή του.

ΣΗΜΕΙΟΝ ΜΕΓΑ = το οποίο θα δείχνει στις γενιές του μέλλοντος και νέου κόσμου το ΜΕΡΟΣ που ΚΑΠΟΤΕ κατοικούσε ο Διάβολος και οι δικοί του, ως το ΚΕΝΤΡΟ του κακού όλης της Δημιουργίας.

Ο Διάβολος πολεμάει να ρίξει τους γήινους για να επιβάλει την κυριαρχία του σε όλη την Νότια Πυραμίδα. Αυτό θα σήμαινε αυτόματα και την κατάλυση όχι μόνον των κόσμων του Αστερισμού του Κυνός αλλά και πολλών άλλων αστερισμών που βρίσκονται στον Ισημερινό της μεγάλης Σφαίρας και όλην την κάτω Πυραμίδα.

Το γεγονός αυτό είναι αδύνατον αφού έχει χιλιολεχθεί και γραφτεί από τον Θεό και το γνωρίζουν όλοι στο Σύμπαν εκτός από το Διάβολο, τους συνεργούς του και τους εξαπατημένους σημερινούς γήινους = τους σφραγισμένους Αντίχριστους.

flox
Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.