ΟΙ 12 ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΙ / 2 = ΟΙ ΠΥΛΕΣ

Σεπτεμβρίου 6, 2008 - 5:53 μμ No Comments

ΟΙ 12 ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΙ / 2

Σελίδα 2

Από την ένωση των 2 πύρινων στοιχείων = για τη δημιουργία του αέρινου οχτάεδρου, της διπλής πυραμίδας, κτίστηκαν 12 νέες χωρόσφαιρες σε κυκλική σύνδεση, γύρω και εξώτερα από την ένωση.

Σε αυτούς τους 12 ουρανούς πρωτοεμφανίστηκαν τα γνωστά κυκλικά Ζώδια, με τους Ήλιους, τους πλανήτες και τους δορυφόρους τους.

Αρχικά εμψυχώθηκε ο χώρος με το μαγνητικό λόγο και στη συνέχεια ΠΗΡΑΝ από το Διάστημα τα σωματικά τα οποία κάποτε εμφάνισαν τα 12 αστέρια = αστερισμούς. Πολύ αργότερα εμψυχώθηκαν και σωματώθηκαν και οι ουρανοί των επάνω και των κάτω αστερισμών.

Η εμψύχωση δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και αυτό φαίνεται από το δικό μας φεγγάρι , το οποίο ως τώρα δεν έχει φτιάξει την ατμόσφαιρα και άλλα πράγματα που είναι ενταγμένα στη δική του φύση.

Όλοι οι ουρανοί περιστρέφονται περί τον άξονα τους και ακολουθούν τη δεύτερη κίνηση του ουρανού μέσα στον οποίο βρίσκονται και αυτό συνεχίζεται από τον πρώτο δορυφορικό ουρανό έως και τον έβδομο = όλο το Σύμπαν, το οποίο φέρνει στο δικό του χρόνο και ουρανό τις περιφορές πάντων των ουρανίων εμψυχωμένων σωμάτων καθώς και όσα ακόμα δεν γεννήθηκαν και παραμένουν στα αόρατα χωρικά ΑΒΓΑ τους.

Η Σελήνη περιστρέφεται γύρω από τον άξονα της ακολουθώντας την περιφορά του Ήλιου γύρω από αυτόν. Το Ηλιακό σύστημα γυρνάει στον αστερισμό στον οποίο βρίσκεται και όλοι οι αστερισμοί γύρω από το κέντρο του ουρανού της Ζωδιακής κοινωνίας.

Οι 12 αστερισμοί περιστρέφονται γύρω από το κέντρο τους και περί του κέντρου της Ζωδιακής σφαίρας και μάλιστα στον ορατό Ισημερινό αυτής.

Αυτοί οι 12 συνθέτουν τη μεγαλύτερη στρεφόμενη στεφάνη του κόσμου αυτού. Ως πρωτογεννημένοι έγιναν οι μπροστάρηδες της ζωής στους πλανήτες τους, και η Φύση, τα φυτά, τα ζώα οι άνθρωποι ξεκίνησαν να χορεύουν στις έλικες στράτες της ζωής στο μικρό αστρικό χωριό.

Με το πέρασμα των καιρών νέοι αστερισμοί γεννήθηκαν πρώτα στην επάνω πυραμίδα και στη συνέχεια στο Νότιο ημισφαίριο, το οποίο ακόμα υστερεί ΠΟΛΥ στη ζωική προοπτική, δηλαδή οι νότιοι πλανήτες στο βάθος της μικρής πυραμίδας = μετά τα νότια πλατώματα, ακόμα δεν έχουν φτάσει σε ζωική ωρίμανση.

Ένα άλλο πάλι σημαντικό δεδομένο είναι = οι ΠΥΛΕΣ που συνδέουν τους κόσμους του χωριού.

Σε κάθε πυραμίδα υπάρχουν 9 πύλες και αυτές βρίσκονται στις αόρατες κορυφογραμμές. Οι 4 ξεκινούν από την κυκλική βάση των 12 και σε κάθε ακμή της πυραμίδας υπάρχουν 2 πύλες με τις εισόδους και εξόδους η αντίστροφα ( πάνε και έρχονται ) και 1 πλάτωμα στη μέση τους.

Έχουμε 4 πλατώματα στη βόρεια πυραμίδα και άλλα 4 πλατώματα στη Νότια πυραμίδα, σύνολον = 8 πλατώματα. Στα πλατώματα η ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ της χωρομαγνητικής δύναμης, που είναι η αιτία της δημιουργίας των πυλών, ΕΚΕΙ δεν ενεργεί και ο χώρος παραμένει σταθερός.

Τα πλατώματα αυτά αποτελούν τα μπαλκόνια των πυλών.

Από αυτά τα μπαλκόνια ξεκινούν άλλες πύλες οι οποίες οδηγούν στους εσωτερικούς και εξωτερικούς αστερισμούς.

Οι 12 αστερισμοί έχουν άμεση κυκλική σύνδεση με 12 πύλες που ενώνουν τον καθένα με το διπλανό του..

Η επικοινωνία στον κύκλο γίνεται μέσα από τις 12 πύλες, τις οριζόντιες, στο επίπεδο του Ισημερινού, αλλά και με άλλες μικρότερες πύλες που φέρνουν στους υπόλοιπους ουρανούς εντός της ΣΦΑΙΡΑΣ,.

Τέτοια είναι αυτή του Σείριου η οποία ενώνεται με το δικό μας Ηλιακό ουρανό.

Η κάτω 9η πύλη του Νότιου ημισφαιρίου ακόμα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΟΔΟ, γιατί εκεί δεν υπάρχει κάποιος άλλος κοντινός αστρικός κόσμος.

Αντίθετα η 9η πύλη του βόρειου ημισφαιρίου, που βρίσκεται στην κορυφή και πάνω από το ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ είναι ΑΥΤΗ που βγάζει ΕΞΩ από το Ζωδιακό κόσμο προς το πλησιέστερο ξένο αστρικό συγκρότημα του Σύμπαντος.

Δηλαδή κανείς δεν μπορεί να βγει έξω από το Ζωδιακό χωριό αν δεν περάσει από την κορυφή.

Μια άλλη χωρομαγνητική διαφορά ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ τη μία ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ από τα πάνω έως κάτω και καταργούνται, σε καθορισμένο μέρος της χωρόσφαιρας, 2 βόρειες και 2 νότιες πύλες. Έτσι ενώ θα έπρεπε οι ΚΑΘΕΤΕΣ να διαιρούν τους 12 κυκλικούς αστερισμούς δια του 4, γεγονός το οποίο θα έδινε 1αν αστερισμό με ανοδική πύλη, 2 χωρίς πύλες και πάλι ο επόμενος με πύλη. Αυτό δεν γίνεται, λόγω της ΑΧΡΗΣΤΙΑΣ της μίας ΑΚΜΗΣ και παρατηρείται το φαινόμενο = οι 6 αστερισμοί να έχουν 2 ανοδικές πύλες ενώ οι άλλες 6 = να έχουν μόνο 1.

Αυτό σημαίνει ότι για ένα ΘΕΤΙΚΟ αστερισμό ( = στο ημικύκλιο με τις 2 πύλες ) η πιο μακρινή διαδρομή ώσπου να βρει την ΑΝΟΔΟ θα προχωρήσει 2 οριζόντιες πύλες και για έναν ΑΡΝΗΤΙΚΟ αστερισμό θα περάσει από 5 οριζόντιες πύλες.

Οι ανοδικές πύλες δεν υπάρχουν μέσα στον ουρανό του αστερισμού αλλά στον έξω ουρανό της Ζωδιακής σφαίρας. Σύμφωνα λοιπόν με την περιστροφή της μεγάλης σφαίρας των 12 Ζωδίων = για κάποιο χρονικό διάστημα οι 3 επάνω και οι 3 κάτω ανοδικές πύλες ταιριάζουν με μόνο 2 Ζωδιακούς ουρανούς.

Όσο η περιφορά μεγαλώνει έρχεται στη θέση της πύλης άλλος αστερισμός, εκ των 12.

Τελικά έχουμε 12 οριζόντιες πύλες που ενώνουν τα 12 κυκλικά Ζώδια μεταξύ τους, 8 κάθετες μεγάλες πύλες, 1α που πάει σε ΑΔΙΕΞΟΔΟ ( = σε αδημιούργητο ακόμα μέρος ) , άλλη 1α που είναι η ΕΞΩΠΟΡΤΑ του όλου ουρανού και δεν γνωρίζω τις ΠΟΛΛΕΣ μικρότερες οι οποίες συνδέουν τα άλλα Ζώδια με τα βασικά των 12 και τις ακόμα περισσότερες Ηλιακές, και τις πλανητικές και δορυφορικές η και τις ακόμα μικρότατες πύλες που βγάζουν στα διάφορα μέρη ΜΕΣΑ στον ίδιο ουρανό μιας Γαίας.

Συνέχεια = ΟΙ 12 ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΙ / 3 = Ο ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.

flox

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.