ΟΙ 12 ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΙ

Αυγούστου 29, 2008 - 12:36 μμ No Comments

ΟΙ 12 ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΙ

Ήρθε φαίνεται ο χρόνος να ξεφύγουμε από τα γήινα και να; Αναζητήσουμε την πραγματική μας καταγωγή και ιστορία μας στην αληθινή αστρική ΠΑΤΡΙΔΑ, στην οποία γεννήθηκε, εμψυχώθηκε και σωματώθηκε η ψυχή μας. Αυτό για όλους τους ανθρώπους που πέρασαν από τη γη ( εκτός του Χριστού ).

ΑΥΤΗ είναι μία και μοναδική = οι πλανήτες και οι δορυφόροι των αστέρων του Ζωδιακού κύκλου η σφαίρας.

Και αφού θα πάμε σε αυτόν τον κόσμο, κομμάτι του οποίου είναι και η γη, πρέπει πρώτα να καταλάβουμε

ΤΙ είναι αυτός ο κόσμος???

Τη θέση του στο Σύμπαν???

Την ιστορία του???

Για την ιστορία μπορούμε να πούμε πολλά με αρκετές λεπτομέρειες αν ανοίξουμε τα μάτια μας και το Νου μας στα ψιλά και στα γιγάντια γράμματα των αρχαίων γραφών.

Πριν δούμε τα ιστορικά θα προσπαθήσω να δώσω την Κοσμογονία αυτού του κόσμου λέγοντας πράγματα άγνωστα στους σημερινούς επιστήμονες, οι οποίοι δεν μπορούν να τα κοιτάξουν μέσα από τα τηλεσκόπια και τις ψεύτικες θεωρίες τους τα ΑΟΡΑΤΑ και μη ΥΛΙΚΑ.

Θα ξεκινήσω από τη γη, σαν παράδειγμα, και θα πω ότι ο χώρος της, ο περιστρεφόμενος περί τον πυρήνα ξεκινάει από το κέντρο της στερεής γης και φτάνει έξω και πολύ μακριά από το φεγγάρι.

Η Σελήνη βρίσκεται, θέλω να πω, μέσα στη χωρική σφαίρα της γης της οποίας ο ουρανός της τελειώνει τόσο μακριά ώστε αν βρεθούμε στα άκρα του θα βλέπουμε τη γη σε μέγεθος = 5 cm και το φεγγάρι = O,5 cm.

 

Οι άλλοι πλανήτες του Ηλιακού μας συστήματος έχουν την ίδια ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και οι ουρανοί τους είναι μέσα στον ουρανό του Ήλιου, ο οποίος πάει πολύ έξω από τον τελευταίο πλανήτη του, τόσο ώστε θα έλεγα ότι οι πλανήτες και οι δορυφόροι είναι σαν μια μικρή μπάλα στο κέντρο μιας μεγάλης ΧΩΡΟΣΦΑΙΡΑΣ.

Κάθε Ήλιος δεν βρίσκεται μόνος του σε κανένα μέρος του Σύμπαντος αλλά ΟΛΟΙ ( = τα απλανή άστρα ) είναι ΜΕΣΑ σε ακόμα μεγαλύτερη σφαίρα = αυτήν του ΕΝΟΣ ΖΩΔΙΟΥ.

Είναι δεδομένο ότι δεν υπάρχει ούτε ένα αστέρι που να μην είναι μέσα σε κάποιο Ζωδιακό ουρανό. Επειδή όμως οι αποστάσεις είναι ευρύτατες δεν μπορούμε, με τα τεχνολογικά μέσα που διαθέτουμε να βρούμε τους άλλους ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥΣ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, εκτός από αυτούς που είναι κοντά μας και είναι = οι φερόμενοι = στρεφόμενοι εντός της γνωστής σφαίρας των αστερισμών.

Η Ζωδιακή χωρόσφαιρα έχει τα αστρικά της σώματα εντός του δικού της ουρανού και σε πνευματική αραίωση. Έτσι θα πω με απόλυτη βεβαιότητα ότι όλα τα άστρα της Ζωδιακής σφαίρας συνθέτουν τη Διαστημική ΓΕΙΤΟΝΙΑ μας,

= ΕΝΑ μικρό ΧΩΡΙΟ του Σύμπαντος.

Το αμέσως κοντινότερο αστέρι από τα υπόλοιπα, που βλέπουμε, είναι ΕΞΩ από τον Ζωδιακό ουρανό μας και σε απόσταση τέτοια που δεν επιτρέπει να δούμε το σχηματισμό του Ζωδίου του. Αν ξεφεύγαμε από τον Ζωδιακό μας κύκλο και φτάναμε σε ένα άλλο αστέρι δεν θα ήσαν φανερά τα Ζώδια μας αλλά τα άστρα τους θα φώτιζαν ως σκόρπια στο Διάστημα και με καμία σύνδεση μεταξύ τους.

Σύμφωνα με όσα είπα ο Ζωδιακός ουρανός, και κάθε άλλος, κατατάσσεται στον 5ον ουρανό, τον έχοντα τη δική του περιστροφή και τους εσωτερικούς του περιστρεφόμενους ουρανούς των άστρων και των Γαιών του.

Αμέτρητοι, σχεδόν άπειροι, τέτοιοι Ζωδιακοί σχηματισμοί δημιουργούν μεγαλύτερους ουρανούς οι οποίοι σε κάθε τους σύνολο αποδίδουν τον 6ον ουρανό η ένα μικρότατο Γαλαξία

Στη συνέχεια άπειροι μικροί Γαλαξίες φτιάχνουν τον 7ον ουρανό = του ΕΝΟΣ Ζώντος Γαλαξία, αυτού που βλέπουμε να πιάνει όλον τον έναστρο ουρανό.

Υπάρχουν 2 ακόμα ουρανοί οι οποίοι λόγο του απέραντου μεγέθους αυτών ονομάζονται ΘΟΛΟΙ του γεννημένου κόσμου. Γι αυτούς θα πω μόνον ότι = όσα φαίνονται ΜΑΖΙ, όλα τα άστρα και άλλα σωματικά που κοιτάζουμε τις καθαρές νύχτες η με τα ισχυρά τηλεσκόπια είναι μόνον μια μικρή ΑΜΜΟΥΔΙΑ στο κέντρο του ΕΝΟΣ Θόλου. Τα υπόλοιπα δεν λέγονται γιατί αγγίζουν την ιερότητα του λόγου και δεν είναι για τους σημερινούς επιστήμονες της ύλης.

Μετά το μικρό αυτό Συμπαντικό ταξίδι θα γυρίσω στον 5ον ουρανό για να διαβάσουμε τα του δικού μας αστρικού χωριού. Θα πω άγνωστα πράγματα, αστρικά δεδομένα, που ξεπερνούν την όποια φαντασία του όποιου ανθρώπου.

Η αλήθεια του χωριού μας είναι γραμμένη στον ουράνιο χώρο, ο οποίος εμπεριέχει 2 χωρομαγνητικά τετράπλευρα η αλλιώς 2 ενωμένες πυραμίδες στην τετράγωνη βάση τους. Η γεωμετρία αυτή σχηματίζει 1 κανονικό οχτάεδρο το οποίο είναι και το ΓΡΑΦΗΜΑ του αέρινου στοιχείου.

Δηλαδή η Ζωδιακή μας σφαίρα είναι ένα μικρότατο αέρινο στοιχείο του Σύμπαντος.

Το οχτάεδρο ως χωρομαγνητική δύναμη και άυλη είναι αόρατο και δεν φαίνεται με τις αισθήσεις, ούτε με υλικά όργανα, παρά μόνο με τη Νόηση και με τις πνευματικές τεχνολογίες των ουράνιων ανθρώπων.

Οι 4 κορυφές – γραμμές στο κάθε τετράεδρο – πυραμίδα ανέρχονται από τη βάση προς την κορυφή στην οποία κορυφή δεν ενώνονται σε ένα σημείο αλλά σχηματίζουν ένα ορθογώνιο τετράγωνο.

Σε κάθε γωνία του τετραγώνου καταλήγει και μία κορυφογραμμή και το αυτό συμβαίνει και στην από κάτω πυραμίδα του Νότου.

Επίσης κάθε κορυφογραμμή κόβεται στη μέση όπου δημιουργείται ένα σφαιρικό ΠΛΑΤΩΜΑ.

Έτσι ο αόρατος σκελετός της Ζωδιακής σφαίρας έχει 1 μεγάλο τετράγωνο στη μέση, 2 μικρά τετράγωνα στις 2 κορυφές του οχτάεδρου και 8 ενδιάμεσα πλατώματα.

Ο αφανής αυτός σχηματισμός έχει πολύ σημασία γιατί επάνω σε αυτόν γίνονται οι κύριες λειτουργίες του ορατού μετά κόσμου των Ηλιακών αστέρων και των Γαιών των Ζωδίων.

Συνέχεια

flox

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.