ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Αυγούστου 24, 2008 - 12:43 μμ No Comments

ΕΠΙΣΤΗΜΗ και άλλα

« στις: Αύγουστος 14, 2007, 12:23:21 »

Μέχρι σήμερα έγραψα πολλά και διάφορα, σε 3 site, από συγκεντρωμένες γνώσεις
πολλών ετών. Θα δείξω τον τρόπο με τον όποιο βγήκαν άλλα όσα έχω μάθει και την
ιερά οδό που φέρνει πάντα στο φως της αλήθειας.
Το κείμενο που ακολουθεί είναι
γραμμένο προ δεκαετίας και έχω την γνώμη ότι θα δώσει αρκετές απαντήσεις. Αποκόβω λίγες σελίδες για το θέμα αυτό.

………….Και αφού αρχίσαμε από τις αξίες ενός κύκλου και την εισβολή μίας ξένης αξίας μέσα στον κύκλο, αυτός ο κύκλος θα γίνει η νέα αφετηρία της ανοδικής μελέτης. Επειδή σε αυτόν κυριαρχούν όλες οι αρετές με πρώτη την ιερότητα πρέπει να κινούμαστε συνέχεια με τον απαιτούμενο σεβασμό που είναι το βασικό γνώρισμα της ιερότητας.

Δεν επιτρέπεται η είσοδος των δαιμονίων ( = ασύνδετες αξίες = αυτές έτσι θα τις ονομάζω από τούδε και τα πολυασύνδετα παράγωγα = δαίμονες )  στην ιερή μελέτη και απαιτείται η απομάκρυνση όλων των μολυσμένων αξιών και
με υπομονή και προσευχή ζητάμε από το Θεό τη Χάρη της αποκάλυψης των καθαρών.

Η βιασύνη είναι βασικό δαιμόνιο που ζητεί γρήγορη ανάβαση και νοθεύει τις αξίες στο πέρασμα της. Στον κύκλο όπου εμφανίζεται η βιασύνη εκβιάζει τις άλλες αξίες να δώσουν τα φορτία τους άτακτα.

Σε αυτόν τον κύκλο, παρούσης της βιασύνης το αγαθό δεν αποκαλύπτει ούτε αποκαλύπτεται, γιατί είναι σίγουρο ότι η βιασύνη ένεκα της επιπολαιότητας της γίνεται επιλεκτική των αξιών και των φορτίων και δεν ολοκληρώνει τις επικοινωνίες.

Η ιεραρχημένη μελέτη των περιεχομένων αξιών επιβάλλεται και καμία αξία δεν είναι άχρηστη, ούτε τα φορτία τους
εκφράζουν τις τελικές παραστάσεις και δεν φανερώνουν όλες τις δράσεις τους αν
δεν αποδώσουν όλη την ταυτότητα τους.

Οι ανίερες μελέτες φέρνουν μιάσματα που γίνονται  τα νοθευμένα των άλλων αξιών και αυτό γιατί ένα μίασμα δεν κουβαλάει την αληθινή ταυτότητα της αξίας,
με τις ολοκληρωμένες δράσεις και την τελική παράσταση, πράγμα που δεν δίνει την ευκαιρία στις αξίες να λάβουν την άγια αφομοίωση της όλης προσφερόμενης αξίας.

Η βιασύνη προκαλεί την πρώτη μεγάλη βλασφημία της ιερότητας του Αγαθού.

Η βιασύνη πριν 16.000 χρόνια έριξε τον γήινο της χρυσής εποχής και τον κρατεί
ακόμα στη θνητότητα.

Τότε όταν ο άνθρωπος ήταν νήπιο
έφαγε τον καρπό της αμαρτίας που του πρόσφερε ο διάβολος. Αυτός τον βίαζε να ενδώσει στην απόλαυση των υλιστικών αξιών και επειδή οι γήινοι αρχικά δεν είχαν τέτοια διάθεση, όταν αργότερα πιέστηκαν περισσότερο, πείστηκαν και προχώρησαν.

Όρμησαν τότε στον υλισμό και δημιούργησαν
το πρώτο υλιστικό και επιστημονικό ΒΟΥΝΟ,

στην κορυφή του οποίου ανακάλυψαν τις δυνάμεις του κύκλου.
Εκεί είδαν τα σωματικά μεγέθη της Ενέργειας των στοιχείων,
και βιαστικά, χωρίς να ερευνήσουν και τις αόρατες αξίες του κύκλου,
έτρεξαν και έφτιαξαν τα  πρώτα όπλα.

Έτσι γεννήθηκε στη γη η αμαρτία, όταν ο Κάιν έριξε την αιώνια φωτιά επάνω στον αδελφό του Άβελ.

Στο λεξικό αναφέρεται ότι < δαίμονες ονομάζονταν και οι ψυχές των ανθρώπων του χρυσού αιώνα οι οποίοι αποτελούν το σύνδεσμο μεταξύ Θεών και ανθρώπων >. Ο Χρυσός αιώνας δεν είναι αυτός του Περικλή αλλά όπως έγραψα η χρυσή πρώτη επιστημονική – τεχνολογική εξέλιξη, η οποία γέννησε
με την πτώση της τους αρχαίους γήινους δαίμονες, οι οποίοι πριν ήσαν Άγιοι.

Αποδίδω μεγάλη προσοχή στην έννοια της βιασύνης γιατί ειδικά σήμερα, στην εποχή του Χαλκού, τη λεγομένη Ατομική, το δεύτερο μισό του 20ου αιώνα, ΟΛΑ γίνονται  τόσο πολύ βιαστικά με αποτέλεσμα οι αξίες να έχουν μολυνθεί,
και ο πλανήτης μας και οι κάτοικοι του μαύρισαν από μεγάλες ανίερες μολύνσεις.

Δαιμονίστηκαν με τα χειρότερα διαβολικά δεσμά και είναι όλα έτοιμα να δοθούν  στα τερατόμορφα θηρία της κόλασης.

Η ώρα της μεγάλης θυσίας όσων έχει ο άνθρωπος φτάνει και είναι παρούσα και όχι στο απώτερο μέλλον.

Στη θυσία θα δώσουμε τα πάντα αγαθά και την ζωή μας, προσφορά στην άσβεστη φωτιά, έναντι ελάχιστης χαράς που μας προσφέρει η προσωρινή αφθονία των υλικών.

Η ημέρα της θυσίας είναι αυτή του μεγάλου θανάτου και μόνο σε μία ώρα θα χαθούν από προσώπου γης οι μισοί άνθρωποι. Γυμνή για τρίτη φορά η ανθρωπότητα θα βρεθεί χωμένη στα σπήλαια και στα μνήματα της γης,
για να προφυλαχτεί από τον θάνατο.

Μετά τη μεγάλη θλίψη ο ΙΗΣΟΥΣ θα φέρει στην παθούσα κοινωνία την ανάσταση και την κάθαρση της από όλα τα βρομίσματα και τις μολύνσεις των δαιμονίων και δαιμόνων.

Γυρίστε παντού  και δείτε τον περιβάλλοντα χώρο μέχρι τα άκρα της γης, θα βρείτε έστω και ένα πράγμα, ον, αξία η άλλο τι ανόθευτο, αμόλυντο και ιερό?
είναι βέβαιο ότι κάτι τέτοιο δεν υπάρχει πλέον στον πλανήτη γη.

Κοιτάξτε και μέσα στον άνθρωπο, σε ποια κατάσταση βρίσκονται σήμερα οι αξίες της ψυχής?

πόσο βαριές έγιναν από τα αμαρτήματα?

έμεινε στη ψυχή έστω και μία ανόθευτη αρετή?
Ούτε μία αλλά αντίθετα όλες οι αρετές μολύνθηκαν και έγιναν δαιμόνια και οι εκφράσεις του ανθρώπου υβριστικές πού προσπαθούν να κακοδαιμονήσουν τα λιγότερα μολυσμένα.

Η μελέτη σαν ιερή που είναι μένει ιερή και άγεται συνέχεια εάν δεν μολυνθεί από βιαστική πρόοδο και τα ψεύτικα λόγια. Η ψευδολογία φέρνει τη μελέτη στην ψεύτικη πορεία η οποία
έχει σύντομο τέλος και λιμνάζει σε λαβύρινθους χωρίς εξόδους.

Η μόνη έξοδος από την ψευδολογία του λαβύρινθου είναι το γκρέμισμα όλου του ψεύτικου οικοδομήματος, η πλήρη λησμονιά των διαβασμένων αναληθειών και η από την αρχή μελέτη.

Όλα όσα σήμερα γνωρίζουμε η έχουμε οικοδομήσει σε επιστήμες και τέχνες είναι γεμάτα βρομίσματα και διαψεύδουν οποιαδήποτε προοπτική. Η ψευδολογία της ατομικής γενιάς
έκτισε ένα Μαύρο Πύργο πάνω στην άμμο και τον ετοίμασε για να τον κάψει με το καυτερό φύσημα της δυνατής φωτιάς.

Όποιος κρατεί όσα νομίζει ως αληθινά ψεύδεται αν αυτά δεν προχωράνε σε μεγαλύτερες αλήθειες και αυτές σε ψηλότερες.
Και οι νοθευμένες αλήθειες ψεύδονται όταν στερεύουν
γιατί η αλήθεια έχει άπειρη προοπτική αγωγιμότητας.

Έτσι εύκολα οποιοσδήποτε μπορεί να ελέγξει τη μελέτη του βλέποντας απλά αν αυτή εξελίσσεται η έχει κολλήσει. Όποιος κόλλησε σημαίνει ότι στη διαδρομή πήρε λανθασμένα λόγια τα οποία σίγουρα δεν άγουν και σταματάνε στο κοντινό χρόνο.

Ώδε ο νους ο έχων σοφία
, γράφει ο Ιωάννης, στην αποκάλυψη και η σοφία δεν λιμνάζει ποτέ σε καμία της δράση. Η σοφία ως αρετή διαφέρει τα μέγιστα από τις όποιες γνώσεις γιατί

η μεν σοφία είναι αλάθητη και κρατάει την προοπτική της συνέχειας,

ενώ αντίθετα και η μεγαλύτερη γνώση μπορεί να εμπεριέχει πολλά ψέματα τα οποία σε κάποιο χρόνο και τόπο θα κολλήσουν και θα πέσει όπως η πέτρα στο βυθό της θάλασσας.

Η γνώση είναι ένα από τα τέσσερα κύρια γνωρίσματα με τα οποία διακρίνονται οι λογικές ψυχές, οι άνθρωποι. Αυτά δίνουν στο λογικό Ον τη μοναδική ευκαιρία
να γίνει
ο αναγνώστης της δημιουργίας, να την περπατήσει, να ανεβεί και να φτάσει στον δημιουργό του, γινόμενος και αυτός δημιουργός.

Στην εξέχουσα θέση του επιστάτη, του δίδονται οι απαιτούμενες ικανότητες για να γίνει ο σοφός επιστήμονας του Θεού. Ως επιστήμων Αυτού αποκτά την άπειρη προοπτική της ανακάλυψης όλων των αξιών, τις οποίες χρησιμοποιεί στις δικές του άγιες δημιουργίες. Η ανοιχτή προοπτική παραμένει στη κατοχή του
όσο βρίσκεται στην αγωγιμότητα – αγιότητα και αποφεύγει τις μιαρές νοθείες των αξιών με την άσκοπη και αλόγιστη χρήση τους.

Μία από τις δέκα εντολές είναι να μη χρησιμοποιεί ο άνθρωπος το Όνομα του Θεού  σε μάταια δημιουργήματα.
Στο ΟΝΟΜΑ Του περιέχονται όλες οι αξίες Του,
κάθε σημείο του Σύμπαντος και όλες οι γεννημένες δυνάμεις.

Το ΟΝΟΜΑ και τα εντός Του ονόματα είναι στη διάθεση του ανθρώπου, αρκεί αυτός να σέβεται τα προσφερόμενα δώρα, να τα παίρνει με καθαρά χέρια και με περίσσεια ιερότητα αφού τα δει πρώτα ( θεωρία ) να τα τεχνουργήσει μετά ( παραγωγή ).

Ακούω να μιλούν οι ψευδείς επιστήμονες και να διακηρύττουν τη βάση της επιστήμης που είναι η θεωρία και η απόδειξη της με την πειραματική εφαρμογή, και τελείως ανόητα απορρίπτουν τα μη αισθητά και την μεταφυσική. Πιάνουν το μυρμήγκι και δεν βλέπουν τον ελέφαντα η ξαπλώνουν στην ακροθαλασσιά και δεν μπαίνουν στη θάλασσα. Κάνουν λάθος,

γιατί η ανώτατη  και άπειρη ΘΕΩΡΙΑ = είναι ο Θεός – Πατέρας
και η πειραματική πράξη  είναι ο Δημιουργός Γιος = η άπασα δημιουργία.


Αρνούνται τη θεωρία που είναι νοητή όταν κρατούν ήδη τα εφαρμοσμένα προϊόντα της αγαθής δημιουργίας, τα τόσο φανερά και αισθητά.

Είναι δυνατόν να γεννηθεί ένα προιόν χωρίς τη διαδικασία της πρακτικής εξέλιξης? ( διαδρομή )
και χωρίς αντιδραστήρια?

Το νερό μπορεί να γίνει? αν δεν ενωθούν 2 άτομα Υδρογόνου με 1 άτομο Οξυγόνου???

Όταν ο επιστήμονας έχει στα χέρια του το νερό τι είναι αυτό που του λείπει για να είναι σωστός παραπάνω από τα 2  αντιδραστήρια?

Η λογική σκέψη  ότι υπάρχει το νερό πρέπει να γίνεται οδηγός
στην αποκάλυψη των δυνάμεων που δημιουργούν το νερό.

Η δημιουργία είναι στα χέρια του σεβαστού επιστήμονα, τι λοιπόν του απομένει από το να δοξάσει αποκαλύπτοντας το Δημιουργό της δημιουργίας?

Καθαρά χέρια και σεβαστοί επιστήμονες και όχι μαύροι μάγοι είναι μόνο οι ιερείς του Αγαθού.

Με όλα όσα γράφω θέλω να φανερώσω στους πολύ δυστυχισμένους γήινους επιστήμονες ότι για την κακοδαιμονία μας φταίνε οι ονομαζόμενοι γνωστικοί και τα δυνατά μυαλά τους είναι πιο μωρά από τα μωρά.

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια και ευτυχισμένο μωρό  είναι το νεογέννητο, που δεν άνοιξε τα μάτια του και δεν αντίκρισε τα ανομήματα των μεγάλων μωρών.

Μακάριοι οι φτωχοί στο πνεύμα, γιατί αυτοί δεν κόλλησαν και οι ταπεινοί γιατί δεν μωράθηκαν και οι διψώντες την αλήθεια του Χριστού, γιατί
Αυτός είναι ο μέγιστος Αρχιερέας και τα λόγια Του επιστήμες αλάθητες και αιώνιας προόδου.

Οι αντίχριστοι ψεύδονται πρώτα στο άτομο τους, γιατί πουλάνε τις θανατηφόρες γνώσεις τους ως γνήσια αγαθά και προσφέρουν τα αδιέξοδα της σατανικής επιστήμης έναντι αιματηρής θυσίας και ακριβοπληρωμένης τιμής.

Μία τιμή ατιμίας, γιατί υπερηφανεύονται στο θάνατο, γενόμενοι τα μεγάλα  θηρία της γης.

Ποιος επιστήμων η ποια επιστήμη δεν είναι σήμερα νοθευμένη και ανίερη, γεμάτη ψέματα που μολύνουν και σκοτώνουν το σώμα και τη ψυχή?
Βλέπει κανείς από αυτούς προοπτική στην επιστήμη του?
δεν ανακάλυψε το θάνατο που από βιασύνη προσφέρει στην ανθρωπότητα?
Μία βιασύνη που έχει σκοπό τη φιλαργυρία και τη φιλοδοξία, τα χειρότερα δαιμόνια του δαιμονισμού.
Ποιος εργάζεται για τη χαρά της ευγένειας και την αρετή της γενναιότητας,
να δώσει και όχι να πάρει?

Όλοι εργάζονται για να σπείρουν δαιμόνια και να γίνουν δαίμονες

Μάλιστα αν θέλετε να μάθετε τους δαίμονες της γης, βρείτε τα μεγάλα ονόματα του κόσμου και δέστε ότι το περίφημο και πολυδιαφημισμένο τεχνολογικό θαύμα της εποχής μας το γέννησαν οι γνωστότεροι ταχυδακτυλουργοί,
όπως ο Αϊνστάιν.
Ο ασπρομάλλης μαύρος Μάγος έδωσε στους από κάτω του το μεγάλο ψέμα της θεωρίας της σχετικότητας, και έπιασαν όλοι να ξετυλίγουν το κουβάρι της πέτρας των γήινων κύκλων.

Ξετύλιξαν λίγο και αμέσως το νήμα τελείωσε και ο θάνατος άπλωσε και σκορπάει τη φρίκη και τον τρόμο.

Η εξίσωση E=MC²
είναι ψευδολογία γιατί και οι 3 δυνάμεις ( E , M , Cπαραμένουν ακόμα άγνωστες στο σημερινό επιστήμονα.

Δεν γνωρίζουν την ενέργεια αφού αγνοούν το λόγο, ούτε τη μάζα γιατί δεν έφτασαν στο πραγματικό σωματικό αδιαίρετο που είναι τα σωματικά αίτια ( μία από τις 3 δυνάμεις ), η δε ταχύτητα του φωτός ( 300.000 χιλιόμετρα / δευτερόλεπτο ) είναι και αυτό μεγάλο ψέμα.

Καμία μάζα δεν απειρίζεται αφού δεν περιέχει την απειρότητα και
ο κόκκος δεν γίνεται αμμουδιά αν δεν προσθέσεις και άλλους σωματικούς κόκκους.

Η ταχύτητα του φωτός εξαρτάται από άλλα δεδομένα και έχει ευρύτερη κλίμακα, που ξεκινάει από νοητές ταχύτητες και καταλήγει στη μηδενική στασιμότητα.,
όταν κτίζεται στις ανάγκες της υλικής Γεωμετρίας.

Το φως περνάει από ειδικούς χώρους της ουράνιας μαγνητόσφαιρας, και όταν ο κύκλος ( π.χ. ένας απόμακρος η κοντινός πλανήτης ) που ζητεί το φως έχει πολύ μεγάλη ανάγκη, τότε η Ειμαρμένη, που είναι ο κριτής και η αρμόζουσα Αρχή σε κάθε κύκλο, κατά προτεραιότητα και αξιολογώντας την ανάγκη του χώρου αυτού, οδηγεί το φως Εκεί, πάντα σύμφωνα με τους μηχανισμούς ελέγχου που διαθέτει. Το φως έτσι..
μπορεί να βρεθεί σε λίγα δευτερόλεπτα από τη μία άκρη του Γαλαξία στην άλλη,
ενώ οι αστροφυσικοί λένε ότι χρειάζεται εκατομμύρια έτη φωτός.

Ο χώρος δεν είναι ίδιος παντού,
έχει στις μοίρες του διαφορετικές ανάγκες και οι ανάγκες αυτές ΟΡΙΖΟΥΝ κυρίαρχα το που, πως και πόσο θα κινηθεί μία δύναμη   Α  για να συναντήσει μία άλλη  Β  δύναμη.

Η εξίσωση του Αϊνστάιν αμέσως γέννησε το άλλο ψέμα που ακούει στο όνομα μπιγκ – μπαγκ και θέλει τον εγωισμό του ενός κόκκου να τον απλώσει στην ευρυχωρία της αμμουδιάς
και να μεταβάλλει
την αποξηραμένη και την νεκρή σταγόνα σε ωκεανό,
τη μία απαξία σε απειρότητα αξιών,
το αδιέξοδο σε αιώνιο άνοιγμα
και το ένα ανίερο σε αφθονία,
το τίποτα σε δημιουργό.

Η ημιμάθεια βασιλεύει στη γη, η αμάθεια στην κόλαση
και η αλήθεια στη βασιλεία του ουράνιου κόσμου.

Δύσκολα ο ημιμαθής  απαρνιέται τα λάθη του γιατί γκρεμίζονται όσα έκτιζε και εύκολα συνεχίζει να λατρεύει τους θανατηφόρους καρπούς της κακοδαιμονίας του. Έτσι ο εγωιστής
έκτισε τον Πύργο της φωτιάς και πάνω του ανέβηκε η ανθρωπότητα

και τώρα ήρθε η ημέρα της αλήθειας,
η στιγμή της αστραπής, που
θα γκρεμίσει το ψεύτικο οικοδόμημα,
το σημερινό τεχνολογικό θαύμα,
και θα ρίξει στο βυθό τη φορτωμένη κοινωνία, γυμνή, ντροπιασμένη, φτωχή και πεθαμένη.

Φτιάξτε και άλλα όπλα και
κτίστε πολλά νοσοκομεία για τους νέους αρρώστους. Αρρώστησε η κοινωνία και
από ανθόκηπος έγινε ένα τεράστιο νοσοκομείο
που στα υπόγεια του θάβει την ανθρωπότητα.

Η ημιμάθεια δεν είναι μάθηση,
όχι αγαθό ούτε αρετή,
δεν ακουμπά τη σοφία,
δεν κρατεί το μέλλον παρά μόνο συντομεύει το θάνατο,
με την αύξηση της μόλυνσης που προκαλεί στα αγαθά της αλήθειας.
Όλες οι επιστήμες και οι τέχνες μολύνθηκαν, διδάχτηκαν στα αρχαία Λύκεια και Πανεπιστήμια.
Δεν εξαιρείται καμία επιστήμη η τεχνολογία, κανείς δεν δείχνει το αγαθό, δεν αρχίζει από την αγιοσύνη, δεν κοιτάζει
Το Άλλο Φως, το εξώκοσμο, από όπου πηγάζει η ζωή και η αθανασία του ανθρώπου,
η αιώνια γνώση,

η ατελείωτη δράση,

η ασταμάτητη παραγωγικότητα

και η αγκρέμιστη τέχνη.

Και όσα φανερώνω εγώ δεν είναι δικά μου, θα μείνουν αθάνατα, δεν θα πέσουν ποτέ γιατί ΕΚΕΙΝΟΣ που μου τα δίνει είναι η ζωή, το άπειρο και το καλό. Μου έδωσε, μου δίνει και θα μου δίνει πάντα γιατί έχει την αληθινή αφθονία και τη δωρίζει για να τη δωρίσω και εγώ σε όσους ο Θεός θέλει.

Μόνο δια της σοφίας και της αγάπης γινόμαστε δημιουργοί αγαθών,
ωφελούμε και ωφελούμαστε από τις αγνές δωρεές. Οποιαδήποτε άλλη προσφορά δεν είναι ανταλλαγή αξιών αλλά εμπόριο δαιμονίων, από το οποίο γεννιούνται ΟΛΕΣ οι Σωματικές και Ψυχικές Αρρώστιες.

Η ραδιενέργεια όταν μπει στους ζωικούς κύκλους των ανθρώπων, των ζώων και των φυτών γεννά την Μεγάλη Αμαρτία ( = το προπατορικό αμάρτημα ). Η πέτρινη δύναμη της είναι τόσο ισχυρή ώστε διαλύει τις άλλες αξίες και διαρρηγνύει την περιφερική δύναμη και σπάει έτσι το κύτταρο, την ψυχή και πολλά άλλα.

Η Μεγάλη αμαρτία έφερε το θάνατο στο κύτταρο και τη θνητότητα στη ψυχή της οποίας μόλυνε όλες τις αρετές. Μετά τις παράνομες εισβολές η νόθευση ξεκίνησε στον αρρωστημένο πια κύκλο της θνητότητας,
όπου χάζεψε ο Νους και μαύρισε στη μακραίωνη Δύση.

flox

< -->

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.