Η ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΠΕΡΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΤΟΝ ΗΛΙΟ

Αυγούστου 10, 2008 - 12:04 μμ No Comments

Η ΓΥΝΑΙΚΑ = Η ΠΕΡΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.

Οι ιστορίες με γυναίκες αφθονούν στα παγκόσμια γραπτά, των λαών, των θρησκειών, των σοφών και γενικά του αρχαίου και νεότερου Ερμητισμού. Η αδυναμία να εννοήσουν την απλή – απλούστατη αυτή γραφή οδήγησε ολόκληρες κοινωνίες για αιώνες και χιλιετίες σε φοβερές, εγκληματικές και παράλογες συμπεριφορές προς το γυναικείο φύλο στο οποίο όλοι έριξαν τις δικές τους αμαρτίες. Αφού η Εύα ήταν γυναίκα και έφαγε το μήλο, η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ της αλήθειας, από τότε που έγιναν οι παραφράσεις, έφερε αμέτρητες τραγωδίες σε παγκόσμιο κοινωνικό επίπεδο με τη γυναίκα να τρώει χώμα κάτω από τα πόδια του ΑΝΟΗΤΟΥ ΑΝΔΡΑ.

Η παραχάραξη των παλαιών γραφών ξεκίνησε περίπου στα 1.500 πχ και φτάνει μέχρι σήμερα με τη γνωστή βίαιη ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ της γυναίκας στη διεθνική ανθρωπότητα. Εύκολα η ανδροκρατούμενη πλέον κοινωνία την ποδοπάτησε, τη στραγγάλισε, τη φίμωσε και την έκρυψε με μαύρα ρούχα σε σημείο εξαφάνισης = να μη φαίνεται.

Γιατί λένε το ΚΑΚΟ = η γυναίκα και αυτό υπογραμμένο με σφραγίδες
από τις θρησκείες του κόσμου.

Δεν είναι έτσι τα αληθινά γεγονότα και όσα έγιναν και γίνονται σε βάρος τους προέρχεται από την πτώση του ανθρώπου στα διαβολικά και Σατανικά ψέματα. Για 3.500 χρόνια η ΣΑΛΕΜΕΝΗ ανδροκρατία δε σταμάτησε ούτε λεπτό να δέρνει έως θανάτου τα θύματα της Αφρικανικής αγριότητας, της ζούγκλας των ΘΗΡΙΩΝ τα οποία έπρεπε να πνίξουν τη μισή ανθρωπότητα για να μπορούν πιο εύκολα να επιβάλλονται στους υπόλοιπους.

Η μισή κοινωνία εκτός ιστορίας και δράσης και οι ΛΙΓΟΙ αφέντες με τα όπλα στα χέρια δεν κουράστηκαν να πίνουν το ανθρώπινο αίμα συνέχεια ανά τους αιώνες στο όνομα της ΑΝΔΡΕΙΑΣ τους. Παντού και πάντα οι ΚΥΡΙΟΙ ΑΙΤΙΟΙ ήσαν άνδρες και αυτούς παρέσυρε ο διάβολος και έφαγαν το ραδιενεργό μήλο με το οποίο θανάτωσε την παγκόσμια γυναίκα.

Οι διαβολικές παραφράσεις έγιναν γιατί ο δρόμος στο ΑΔΙΕΞΟΔΟ μόνον ΤΕΤΟΙΑ παράγει. Όσο για τις μαντίλες και οι χριστιανοί τις φόρεσαν στις γυναίκες τους, αφού τα ίδια γράφει η Αγία Γραφή όπως και η καινή διαθήκη του Χριστού.

Όμως ούτε ο Χριστός η κάποιος άλλος είπε να κρύβουν τα θηλυκά το σώμα τους, πράγμα που μέχρι σήμερα δεν καταλαβαίνουν οι δήθεν ενάρετοι των γραφών. Δεν θα μιλήσω ούτε θα ξεσκεπάσω εγώ αυτήν την ΑΠΑΤΗ, ας πάει έτσι ως το ΤΕΛΟΣ.

Θα μιλήσω λοιπόν για τις 2 γυναίκες και από αυτά ας καταλάβουν όσοι μπορούν.

Και σημείον μέγα ώφθη εν τω ουρανώ, γυνή περιβεβλημένη τον ήλιον, και η σελίνη υποκάτω των ποδών αυτής, και επί της κεφαλής αυτής στέφανος αστέρων δώδεκα, και εν γαστρί έχουσα κράζει ωδίνουσα βασανιζομένη τεκείν. Αποκάλυψις / Κ = 12 / 1-2
Συνεχίζεται
flox

Σελίδα 2

Στο κείμενο παρατηρούμε.
1) μια ουράνια γυναίκα
2) περιβεβλημένη τον Ήλιο
3) έχει τα πόδια της πάνω στη Σελήνη
4) έχει στο κεφάλι της στεφάνι με 12 αστέρια
5) ήταν έγκυος και πονούσε για να γεννήσει.

Έχω γράψει ότι στα Ερμητικά κείμενα η γυναίκα = πληθυσμός, όχι ένα άτομο αλλάπολλά = άρρενες και θήλεα που σχηματίζουν μια ομάδα, λαό, έθνος, κοινωνία, ανθρωπότητα κλπ. Σε κάθε περίπτωση Ερμητικής γυναίκας εμείς ψάχνουμε να αποκαλύψουμε ποια είναι εξετάζοντας τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που της αποδίδουν. Το συγκεκριμένο κείμενο λέει ακριβώς ποια είναι αυτή, την ονομάζει, τη δείχνει και αναφέρει τις άγνωστες ιστορικές της περιπέτειες.

Φανερώνει τα πάντα για αυτήν ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία περί λάθους.

Εγώ θα πω ποια είναι και στη συνέχεια θα το αποδείξω με τις ακλόνητες αποκαλύψεις των δεδομένων της. Έτσι θα πω ξεκάθαρα και ανεπιφύλακτα και αληθινά ότι η γυναίκα για την οποία μιλάει ο Ιωάννης
είναι = η ΓΗΙΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Σημείον μέγα ώφθη εν τω ουρανώ. = χαρακτηριστικό σημάδι,
μια εικόνα γυναίκας φάνηκε στον ουρανό.
Ας πούμε πρώτα για τον ουρανό.

Σε ποιόν αναφέρεται η γραφή ? στον δικό μας?
τον Ηλιακό? ……στον Συμπαντικό?
< ![endif]–>
Για να παρουσιάζει η Αποκάλυψη τη γήινη ανθρωπότητα με τέτοια λόγια
φαίνεται ότι αυτή είναι εντελώς διαφορετική από όλες τις άλλες κοινωνίες των άστρων.
Η εικόνα είναι φανερή στη Συμπαντική ανθρωπότητα και τη βλέπουν οι κάτοικοι του όλου ουράνιου πληθυσμού, του ενός ουρανού της πάσης Γένεσης. Ο χαρακτηρισμός μέγα σημείο μας δείχνει την έκπληξη και τον φόβο που προκάλεσε στην αστρική ανθρωπότητα τα όσα είδαν, για πρώτη φορά, να συμβαίνουν στους γήινους με τα τρομερά ντοκουμέντα που παραμόρφωσαν τα πριν άγια σε δαιμονισμένες εμφανίσεις. Βεβαίως η φοβερή εικόνα αποδίδεται και τον δράκο του πυρός, για τον οποίο μιλάει στη συνέχεια το κείμενο, όμως για αυτόν θα τα πούμε άλλη μέρα.
Έτσι λοιπόν ΚΑΤΙ απίθανα θηριώδες, απίστευτο και παντελώς άγνωστο είδαν οι άγιοι του Σύμπαντος και κοίταζαν άφωνοι ΠΡΑΓΜΑΤΑ που δεν είχε ξαναδεί κανένας ποτέ στο μακρινό παρελθόν της ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

Μου δίνεται η ευκαιρία συμπληρώσω σχετικά με την ουράνια εμφάνιση της γης και για την καταγωγή της γήινης ανθρωπότητας, η οποία είναι ένα μέρος = ένας κόκκος της απέραντης ανθρωπότητας του ουρανού του Σύμπαντος, είναι μέσα στον ίδιο ουρανό αλλά έχει και την ατομική της ταυτότητα στον ουρανό της γης. Θα πω από αυτά που γνωρίζω καλά ότι στην πραγματικότητα οι γήινοι ποτέ δεν ήσαν ούτε είναι ΓΗΓΕΝΕΙΣ.
Η εδώ κοινωνία προήλθε από την αποίκηση του πλανήτη μας, πριν 21.000 χρόνια,
από ανθρώπους που έφυγαν από τη Ζωδιακή μας σφαίρα, και ήρθαν να κατοικήσουν στον καινούργιο Ζωοφόρο και ολοκληρωμένο, δημιουργικά, αυτού εδώ του Ηλιακού συστήματος. Oi δε απόγονοι ΕΚΕΙΝΩΝ, των ουράνιων, = η πολλαπλασιασμένη ανθρωπότητα = η Εύα
= είναι αυτοί που γεννήθηκαν στη γη και έχουν τον τίτλο των γηγενών.
Όμως στην πραγματικότητα ούτε αυτοί είναι οι πραγματικοί γηγενείς αλλά άνθρωποι γεννημένοι από πολλών ημερών = αστρικών εποχών αλλού σε άλλους πλανήτες ΕΚΤΟΣ της γης.
Το γεγονός αυτό, για μένα είναι δεδομένο, γιατί γνωρίζω πως αυξάνεται
η Συμπαντική ανθρωπότητα αλλά και των πάντων όντων της Γένεσης.

Θα πω μάλιστα ότι ούτε ένας άνθρωπος που γεννήθηκε εδώ δεν είναι γήινος

αλλά εξωγήινος προερχόμενος κυρίως από τη Ζωδιακή κοινωνία.
Το αντίθετο, δηλαδή αν είχε ανοίξει έστω και ένας γήινος χωρικός ΚΟΊΟΣ και
είχε εμψυχωθεί και σωματωθεί ένας ΠΡΟΤΥΠΟΣ άνθρωπος
σε τέτοιες συνθήκες τότε θα ήταν αμαρτία θεού να φέρει στο θάνατο ένα πρωτογεννημένο και
απόλυτα αμόλυντο ον.
Έτσι και σύμφωνα με τα δοσμένα λόγια της ιερής γραφής
όλοι οι άνθρωποι της γης είναι ουράνιοι.

_Πρώτο δεδομένο
λοιπόν είναι ότι ούτε ένας από εμάς και τους
προγόνους μας δεν είναι γήινος και έχει εξωγήινη καταγωγή,
άσχετα αν
η σύλληψη της ψυχής και η γέννηση της έγινε εδώ.
_Το δεύτερο και σημαντικό δείχνει ότι αυτή η ανθρωπότητα ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ,
είναι άρρωστη και οι άνθρωποι εδώ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ και πονάνε πολύ.
Το θέαμα αυτό του θανάτου παραμένει πρωτοφανές στα Συμπαντικά χρονικά όπου ο θάνατος και η αρρώστια ήσαν μέχρι πριν λίγο άγνωστα φαινόμενα. Η ουράνια ανθρωπότητα βλέπει με λίπη το αδιέξοδο της μικρής κοινωνίας μας, το δράμα, τη θλίψη και τον πόνο μας και αυτές οι εικόνες είναι πολύ άγριες σε ανθρώπους που ποτέ τους δε ήξεραν τι είναι το ΚΛΑΜΑ.

Το ότι πρόκειται για τη δική μας γήινη γυναίκα το δείχνει και η αναφορά στον Ήλιο. Πρόκειται ακριβώς για εκείνο τον κόσμο που βρίσκεται στο Ηλιακό μας σύστημα, φωτίζεται από αυτόν τον Ήλιο και όχι από άλλο άστρο από τα αμέτρητα του ουρανού

Η περιβεβλημένη τον Ήλιο = της γης και όχι κάποιου άλλου πλανήτη
του Ήλιου μας, όπως από τον Άρη, την Αφροδίτη κλπ.
γιατί σε κανένα άλλον πλανήτη μας η δορυφόρους αυτών δεν υπάρχει ίχνος ζωής. Τούτο σημαίνει ότι
η γη είναι πρωτοπόρος στη ζωική έκφραση αυτού του Ήλιου. Είναι η μόνη που έχει φτιάξει φύση ώστε να μπορεί να δεχτεί τα ζωικά όντα. Έτσι ως μπροστάρης της εδώ ζωής μπορούμε βλέποντας αυτήν να καταλάβουμε πόσος δρόμος υπάρχει ακόμα στους άλλους πλανήτες και δορυφόρους για να φτάσουν εκεί που είναι η γη = η φέρουσα την άρρωστη ανθρωπότητα και τη γεμάτη με τα δαιμόνια τα οποία έφραξαν τους αγωγούς της ζωής.

Ας μην ψάχνουν λοιπόν οι αστροφυσικοί για Αριανούς και Αφροδιτιανούς
γιατί όσα διαστημόπλοια και αν στείλουν, όσα χρήματα και αν ξοδέψουν και όση φαντασία να φτιάξουν Αριανούς ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΝ ΠΟΤΕ.
Τελικά ξοδεύουν τόσα χρήματα για να φανεί αυτό που φαίνεται στην Αποκάλυψη με μια απλή ματιά.

Ας σταματήσουν και οι δαιμονισμένοι κινηματογραφικοί παραγωγοί να μας
βομβαρδίζουν ανελέητα με τις τόσο μεγάλες ΑΝΟΗΣΙΕΣ τους και να φοβίζουν
τον κόσμο με ΑΘΛΙΕΣ Σατανικές προπαγάνδες. Χιλιάδες χρόνια δεν είδε κανένας εξωγήινους εκτός από τους αγίους και αγγέλους που έρχονταν, στα γρήγορα στη γη, για να καθοδηγήσουν την ανθρωπότητα προς την ανάσταση της, φοβούμενοι την ραδιενέργεια.

Και ξαφνικά, στον 20ον αιώνα ΠΛΑΚΩΣΑΝ τα διαβολικά όντα ετοιμασμένα για τη μεγάλη μάχη τους με την ανθρωπότητα = οι διάβολοι που ήρθαν από την Κόλαση να βάλουν τον άνθρωπο να κάψει τη γη.

Συνέχεια

flox

Σελίδα 3

Και η Σελήνη υποκάτω των ποδών αυτής.

Η βεβαιότητα ότι η γυναίκα είναι η γήινη ανθρωπότητα θα φανεί και με τα
υπόλοιπα ιστορικά της τα οποία θα έρθουν στο φως έπειτα από χιλιάδες
χρόνια επιστημονικού εκτροχιασμού.
Το γεγονός που υποστήριξα το σχετικό με τη μοναδικότητα της γης, ως
μπροστάρης στη ζωή του Ηλιακού μας συστήματος,
εκτός από τα θαυμαστά
που θα παρακολουθήσουμε, στο κείμενο της Αποκάλυψης ιστορούνται
τα της γης ως η στρεφόμενη γύρω στον Ήλιο. Όμως και άλλοι πλανήτες
και δορυφόροι περιφέρονται και αυτοί στον ίδιο σφαιρικό χώρο – ουρανό = ΚΟΙΟ
και φωτίζονται από αυτόν, όσο μακριά και αν βρίσκονται.
Έτσι θα μπορούσε
να ισχυριστεί κάποιος αφελής ότι η γραφή να μην αφορά τη γη. Θα απαντήσω
για τη μοναδικότητα αυτής της αφήγησης με πολλά στοιχεία που αποδεικνύουν
την αλήθεια των λόγων μου.
Θα πω μερικά ..

1) Αν υπήρχε και δεύτερος Ηλιακός πλανήτης
με ζωή σε αυτόν τότε θα ήσαν
αναγκασμένοι οι ουράνιοι που έδωσαν την Αποκάλυψη να ξεχωρίσουν τη μία
για την οποία μιλάνε από τις όποιες άλλες.
Η περιγραφή ΜΟΝΟΝ της ΜΙΑΣ Ηλιακής γυναίκας αποτελεί τον αληθέστατο λόγο ΕΚΕΙΝΩΝ που από ΨΗΛΑ ξέρουν και το τελευταίο πετραδάκι του εδώ αστρικού χώρου.

2) Ο τρόπος της αποίκησης της γης έχει ιστορία αρκετά ενδιαφέρουσα και όταν
τα φανερώσω θα δούμε ΠΟΛΛΑ υπέροχα και ένδοξα πράγματα που έγιναν
εκείνο τον καιρό στη γη.

3) Ο Ηλιακός κύκλος και όλα τα σε αυτόν ουράνια σώματα έχουν ήδη ερευνηθεί από τους προγόνους μας στην ολότητα τους 2 φορές στο παρελθόν και ελάχιστα σήμερα. Η Ερμητική γραφή πουθενά και ποτέ στα περασμένα χρόνια δεν είπε ότι σε κάποιο άλλο μέρος του Ηλιακού ουρανού είδαν την παραμικρή ύπαρξη ζωής, μάλιστα γνώριζαν το μακρινό δρόμο τους μέχρι να φτάσουν στο σημείο εκκίνησης για τη φυσική δημιουργία. Και αυτό ήταν γνωστό πριν την αποίκηση της γης, της πρωτοπόρου στα εδώ μέρη.

4) Ο πλανήτης γη επιλέχτηκε από το Θεό ως η ΕΡΗΜΙΑ η οποία θα δεχόταν τον εξόριστο ερημίτη της αμαρτίας. Ερημιά με κοντινούς Αριανούς η άλλους δεν είναι ο ιδανικός τόπος ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ και από παλιά θα είχαμε μπλέξει με τους πλησίον μας γείτονες τους οποίους και θα μολύναμε με την αρρώστια μας. Η γήινη κοινωνία είναι τόσο ΜΟΝΗ της ώστε ο κοντινότερος ουράνιος άνθρωπος βρίσκεται στη πιο κοντινή και μοναδική ΠΥΛΗ που ενώνει
τον Ήλιο μας με τον Σείριο και μέσο αυτού με τη Ζωδιακή κοινωνία.
.
Αν και ο πλησιέστερος ξένος Ήλιος είναι ο Α του Κενταύρου, με 3 έτη φωτός απόσταση από τη γη,εν τούτοις ο μοναδικός δρόμος που φέρνει άμεσα στον κόσμο μας περνάει πρώτα από την άλλη άκρη της Πύλης η οποία βρίσκεται στο Σείριο. Αυτό
ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ
και θα πρέπει να το θυμόμαστε σε επόμενες
αστρονομικές ιστορίες.
Αν και εγώ έχω άλλη γνώμη για την ταχύτητα του φωτός.

* Για τα γεγονότα της Σελήνης έχω να πω ότι από την ημέρα που ήρθαν
οι άνθρωποι στη γη, ο δορυφόρος της πατήθηκε από τους γήινους σε 3 εποχές,
στα 21.000 χρόνια της ζωικής ιστορία της γης.

Συνέχεια

flox

Σελίδα 4

1) Πρώτη φορά που οι πρόγονοι μας πάτησαν στο φεγγάρι ήταν πριν 16.000
χρόνια. Αυτό έγινε αρχικά από τους γηγενείς = τους γεννημένους στη γη,
οι οποίοι αφού τα 5.000 προηγούμενα χρόνια είχαν εξερευνήσει τη γη μετά
ανέβηκαν στο δορυφόρο μας
με δικά τους διαστημόπλοια. Η έξοδος στον
Ηλιακό ουρανό
ξεπέρασε τη Σελήνη και πήγανε οι ίδιοι και είδαν όλα τα
ουράνια σώματα του Ηλιακού συστήματος μας.

Οι ουράνιοι ταξιδιώτες ήσαν τόσοι πολλοί ώστε δεν υπήρξε ημέρα που να μη
βρίσκονται άνθρωποι σε κάποιο πλανήτη η δορυφόρο. Έτσι την ημέρα που
ο διάβολος μαζί με τους συνεργάτες του έκαιγαν τη γη και τους κόσμους
στο Ζωδιακό ουρανό ΑΥΤΟΙ = οι ευρισκόμενοι έξω από τη γη απέφυγαν
και τα 2 φίδια – δράκους που έχυναν το ραδιενεργό θάνατο στη γη
και σε άλλους πλανήτες.

Με τον θαυμαστό αυτόν τρόπο εμφανίστηκαν γήινοι τους  οποίους δεν άγγιξε
η ραδιενέργεια, δεν αρρώστησαν και έμειναν αναμάρτητοι
μακριά από τα
βλαβερά υλικά. Αυτοί ως γήινοι και μη φέροντες τη φοβερή αρρώστια συγκρότησαν
μια ειδική ανθρώπινη κατηγορία τους οποίους χρησιμοποίησαν οι άγιοι = οι καθαροί
της Ζωδιακής ανθρωπότητας, ως πειραματόζωα εναντίον του γεννημένου θανάτου.
Στις μάχες που έδωσαν εναντίον του δράκου = ραδιενέργειας τελικά αφού έκαναν
αρκετούς  και μεγάλους άθλους εξακολούθησαν να παραμένουν αθάνατοι και καθαροί
με αποτέλεσμα να γίνει αποδεχτή η επιστροφή τους στην ουράνια και άγια κοινωνία.

Η ιστορία των καθαρών γήινων έχει πολλές λεπτομέρειες και πιστεύω σύντομα
να μιλήσω για αυτούς.

_ Το γεγονός της ανάβασης του ανθρώπου εκείνης της εποχής μέχρι τα άκρα του
Ηλιακού μας ουρανού
είναι γραμμένο με απίθανες λεπτομέρειες και στο δίσκο
της Φαιστού, στην Α πλευρά και στο διαμέρισμα …. ?

_ Η Σελήνη ως η πλησιέστερη και ασφαλέστερη γαία στη γη έγινε η κύρια ΒΑΣΗ
για τους γήινους.
Βέβαια δεν έχει ατμόσφαιρα, ακόμα, αλλά τέτοια ανθρώπινα όντα
που ήσαν οι τότε αμόλυντοι, βρήκαν εύκολα τον τρόπο της εκεί επιβίωσης και
πιστεύω όχι με σκάφανδρα με Οξυγόνα που κουβαλούσαν στην πλάτη.

2) Κάπου στο τέλος αυτής της εποχής πήγε στη Σελήνη και ο διάβολος με τους
συνεργάτες γήινους και σε απόμερο και κρυμμένο μέρος πραγματοποίησαν
τις πρώτες πυρηνικές δοκιμές.
Δημιούργησαν τα δικά τους λημέρια τα οποία είχε
κατά νου ο διάβολος να τα χρησιμοποιήσει σε περίπτωση ήττας του στο Ζωδιακό
πόλεμο
που ετοίμαζε. Όμως ο τρόμος του από την καθολική νίκη του ΜΙΧΑΗΛ ήταν
τέτοιος που ο μόνος ανοιχτός δρόμος έβγαζε στο Βάθος της οχταεδρικής διπλής πυραμίδας
του Ζωδιακού ουρανού.
Οι βάσεις αυτές υπάρχουν και σήμερα και πιστεύω ότι είναι
γνωστές στους μυστικούς της …..

_ Δεύτερη φορά που η ανθρωπότητα ανέβηκε στη Σελήνη ήταν την Αργυρή εποχή,
πριν 11.000 χρόνια….

Συνέχεια

Flox

Σελίδα 5

Είχαν περάσει 5.000 χρόνια από την πρώτη καταστροφή και οι Άτλαντες
ξημέρωσαν μια δεύτερη ημέρα = γήινη υλική, ραδιενεργή και πάλι  ΕΠΟΧΗ.

Εκείνος ο πολιτισμός έφερε πολύ χειρότερα επιστημονικά προϊόντα = υποβρύχια
για υποθαλάσσιες σε μεγάλο βάθος έρευνες, πλοία = τα οποία όργωσαν
τις θάλασσες και τους ωκεανούς που μετέφεραν τα όπλα τους κυρίως στις
Μεσογειακές χώρες, αεροπλάνα και πυραύλους = κινούμενα με ραδιενέργεια
τα λεγόμενα ΣΑΙΤΕΣ με μακριά φτερά τα οποία κάλυπταν όλο το σώμα
του σκάφους και διέσχιζαν τον ουρανό μας γεμίζοντας τον με θανατηφόρες
μολύνσεις. Τα διαστημόπλοια τους  έφεραν στη Σελήνη όπου πήγανε κυρίως
οι Άτλαντες, δημιούργησαν νέες βάσεις, γιατί οι παλιές δεν προσφέρονταν στα
αρρωστημένα τωρινά τους σώματα και σκοπός τους ήταν η ΕΠΙΒΟΛΗ της βίας
με διαστημικά όπλα,
τα οποία στόχευαν τους αντιπάλους που ήσαν όλοι οι λαοί
της γης , αφού δεν είχαν κανέναν σύμμαχο.

Τι έγινε τότε δεν μπορώ να τα πω εδώ τώρα. Αν είχαν πάει πιο έξω από τη
Σελήνη
μου φαίνεται άσκοπο και αναιτιολόγητο εφόσον το Ηλιακό σύστημα
ήταν ήδη εξερευνημένο από τους προηγούμενους αθάνατους και γνώριζαν
ΤΙ και ΠΩΣ είχαν τα πράγματα πάρα έξω.
Ποιος ο λόγος να πάνε στα εξώτερα Ηλιακά???
Να κάνουν ΤΙ??
?
Έτσι το φεγγάρι βρέθηκε για δεύτερη φορά κάτω από τα πόδια
της γήινης γυναίκας = ανθρωπότητας.

_ Πέρασαν έκτοτε 11.000 χρόνια, οι Άτλαντες καταστράφηκαν, η γη ερήμωσε
με καινούργιο θάνατο και οι ΕΠΙΖΩΝΤΕΣ άρρωστοι
ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΠΙΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΤΑΥΡΟ, ο οποίος τους έφερε τόσο πόνο.
_ Κατά την νέα μακρόχρονη εποχή, τη μεγαλύτερη όλων σε διάρκεια, οι άνθρωποι επέλεξαν τη ΣΙΩΠΗ. Στην πορεία η πολύπαθη ανθρωπότητα ( = ο Οδυσσέας ) αποκοιμήθηκε βαθιά στα δύσκολα χρόνια της δυστυχίας του, δέχτηκαν την κακιά μοίρα στο άφωτο αδιέξοδο που βρέθηκαν ΑΦΟΥ ο ουράνιος κόσμος τους υποσχέθηκε τη μελλοντική τους ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

_ Από την κοιμωμένη και άφωνη ανθρωπότητα και μέσα από πολλές άλλες περιπέτειες φθάσαμε στον 20ον αιώνα όπου ξανά ο ΑΝΟΗΤΟΣ ανέβηκε για τρίτη φορά την ανηφόρα της υλικής υπερηφάνειας με τα ολοκαίνουργα τραγοπόδαρα του. Σύντομα τα πετρελαιοκίνητα διαστημόπλοια τον ύψωσαν πάλι στη Σελήνη και ο Άρμστρονγκ ξαναπάτησε τα ιερά χώματα του ουρανού. Θαύμασαν το κατόρθωμα τους αλλά κάποιοι είδαν ότι δεν ήσαν οι ΠΡΩΤΟΙ  που πήγαν ΕΚΕΙ. Βρήκαν τα αρχαία και θάμπωσαν με τα ευρήματα που έδειχναν πολιτισμούς ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ από το σημερινό. Όμως στον 20ον αιώνα
δεν πήγαν στη Σελήνη μόνον οι γήινοι αλλά λίγες δεκάδες χρόνια πριν είχαν εγκατασταθεί εκεί οι άνθρωποι της Κόλασης. Από εκεί επάνω δούλεψαν τις λεπτομέρειες της επίθεσης, χωρίς όπλα, και σχεδίασαν πώς να ρίξουν την ανθρωπότητα. Τα ραδιενεργά τους διαστημόπλοια σύντομα πετούσαν στο γήινο ουρανό και έκαναν πολλά και θα κάνουν πολύ περισσότερα.

Την εις τη Σελήνη ανάβαση του σημερινού ανθρώπου την περιγράφει και ο προφήτης Δανιήλ.

και εμεγαλύνθη έως της δυνάμεως του ουρανού, και έπεσεν επί την γην από της δυνάμεως του ουρανού και των άστρων, και συνεπάτησαν αυτά,…..Δανιήλ../ Κ= Η / 10.

_ Βλέπουμε ότι όσο προχωράμε την ιστορία της γήινης γυναίκας, την περιβεβλημένη
τον Ήλιο
επαληθεύεται η γήινη ταυτότητα της. Θα δούμε και άλλα αρκετά ντοκουμέντα που θα αποκαλυφθούν στις επόμενες ανασκαφές στη μελέτη αυτή. Τα μόνα ΕΜΠΟΔΙΑ για την παραδοχή αυτής της αλήθειας παραμένουν τα επιστημονικά, ιστορικά και αρχαιολογικά ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ με τα οποία έκτιζαν χιλιάδες χρόνια
ΟΙ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ = οι του ψεύδους επιστήμονες.
Τελικά ανύψωσαν το ΠΕΤΡΙΝΟ ΤΟΙΧΟΣ που σύντομα θα δούνε να γκρεμίζεται,
όσο και αν επιμένουν οι ΒΑΒΥΛΩΝΙΟΙ στον ΠΥΡΓΟ που έκτισαν στην άμμο.

Συνέχεια

flox

Σελίδα 6

Στη συνέχεια η αποκαλυφθείσα ιστορία είναι μεγάλη και για να την πω
θα χρειαζόμουνα πολλά λόγια και αρκετό χρόνο. Θα προσπαθήσω να
δώσω λίγο νερό παρμένο από τον ωκεανό της αλήθειας.
Θα ήθελα να
μιλήσω πρώτα για το ερμητικό στεφάνι γενικά, και να δούμε το φορτίο
που μεταφέρει μέσα στις χιλιετίες με τις παράξενες καθιερωμένες
εφαρμογές στα ήθη και έθιμα του κόσμου. Το συμβολισμό και την
σημασία του σε πολλά γεγονότα της ζωής μας.
_ στεφάνι = οτιδήποτε περιβάλλει το κεφάλι, περικεφαλαία,
στέμμα, διάδημα = εκ του διαδέω
= κάτι που δένεται ολόγυρα και στερεά στα
μαλλιά είτε για προφύλαξη η για διακόσμηση,
= κυκλικός δεσμός και βραβείο νίκης.
Στο ανθρώπινο κεφάλι υπάρχει η αθάνατη ψυχή. Αυτό και μόνο το
γεγονός αποδίδει σε αυτό ό,τι ανώτατο και πολυτιμότερο διαθέτει
το σώμα μας.
Όταν ένας θνητός πεθάνει η ύλη αποδεσμεύεται από
τη ψυχή
και το χώμα επιστρέφει στο χώμα.
Η ψυχή αποτελείται από 2 μέρη, την αθάνατη και την υλική – θνητή.
Η πρώτη ως αιώνια βρίσκεται εσωτερικά της Διάνοιας και έχει όλα τα
νοητά και πνευματικά στοιχεία που της δίνουν την αιώνια σύσταση της.
Η έξω της Διάνοιας ψυχή είναι η εικόνα της εξωτερικευμένης παρουσίασης
όσων έχουν ενωθεί – ψυχωθεί στην αθάνατη ψυχή.
Δηλαδή η έξω ψυχή
είναι ένα δημιούργημα της εσωτερικής ώστε μέσω αυτής να επικοινωνεί
με τον υλικό κόσμο, στον οποίο εκφράζεται ορατά πλέον
ο εσωτερικός κόσμος του ανθρώπου.
Η έξω ψυχή δεν διαθέτει την αιωνιότητα της ταυτότητας αλλά συνεχώς
δέχεται τις μεταβολές της εσώτερης, η οποία διαρκώς παίρνει το Άγιο
Πνεύμα  ( = στους αγίους αθανάτους ) το φέρον την κοινωνία του Θεού
προς τον άνθρωπο
και τις Συμπαντικές ειδήσεις.
Τοιουτοτρόπως μπορούμε
να πούμε ότι η έξω ψυχή είναι θνητή μετά από μεγάλες εσωτερικές
ανανεώσεις έτσι ώστε αφού αυτή αποσπασθεί από την άνω πλευρά
της Διάνοιας στη συνέχεια θα δημιουργηθεί άμεσα η νέα με στοιχεία και
δομές ανώτερες που θα δώσουν και φωτεινότερο πνευματικό σώμα.

Αυτό βέβαια συμβαίνει στους κανονικούς ανθρώπους του Σύμπαντος,
τους αγίους, τους καθαρούς
και όχι σε άρρωστους όπως είναι οι γήινοι.

Στους θνητούς ανθρώπους,
τους μολυσμένους, η έξω ψυχή αποσυνδέεται
αμέσως σχεδόν μετά το σωματικό θάνατο και απορρίπτεται μαζί με το υλικό
σώμα.
Και φυσικά η εσωτερική αθάνατη ψυχή είναι ανίκανη να καθαρίσει
το δικό της χώρο από τα δαιμόνια ούτε να ξεβουλώσει τους φρακαρισμένους
έλικες της έξω Διάνοιας
από τα υλικά πετρώματα ώστε να χτίσει αμέσως μια
νέα προβολή της
η οποία θα είχε και την αυτόματη πνευματική της σωμάτωση.
Όταν αποθνήσκει ένας γήινος γίνεται αποσύνδεση της έξω θνητής ψυχής από
την εσωτερική αθάνατη.
Το πεθαμένο σώμα για κάποιο χρόνο κρατάει την
αποκομμένη ψυχή και γρήγορα αρχίζει η αποσύνθεση η οποία ολοκληρώνεται
με την ολική διάλυση ψυχής και σώματος.


Εδώ βρίσκεται και το μυστικό του θαύματος των μεταμοσχεύσεων.
Όταν πάρουν
οι γιατροί, ας πούμε, ένα κομμένο χέρι και το ράψουν με το ζωντανό ΝΟΜΙΖΟΥΝ
ότι τα ράμματα έκαναν τη συγκόλληση. Κάνουν λάθος αφού η επανένωση
οφείλεται στα χωρικά άγκιστρα της ψυχής του χεριού, τα οποία όμως πρέπει να
ταιριάξουν στην ακριβή θέση τους με τα ζωντανά.
Η σημερινή ιατρική ασχολείται
με τα υλικά = τα κρέατα και έχουν απόλυτη άγνοια για τα αόρατα που δεν βλέπουν
με τα μικροσκόπια = τα ψυχικά, πνευματικά και νοητά.

Ο χρόνος που τα ψυχικά δεσμά παραμένουν δυνατά είναι ελάχιστος και αν δεν
επιχειρηθεί γρήγορα η επέμβαση η αποσύνθεση της αποκομμένης ψυχής τρέχει
ταχύτερα από αυτή του σώματος και μετά καμία μεταμόσχευση δεν μπορεί να
πραγματοποιηθεί.
Η απομάκρυνση της πεσμένης ψυχής δεν έχει εμπόδια και
τίποτα γνωστό σε εμάς δεν τη σταματάει, εκτός από τη ψύξη, η οποία για λίγο
παρατείνει τη ζωή των ψυχικών δεσμών.
Μετά από αυτά καταλαβαίνουμε ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σώματα
που τυχόν βρεθούν κάτω από παγετώνες σε χρόνια κατάψυξη γιατί πλέον σε
αυτά δεν υπάρχει ίχνος ψυχικών δεσμών.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να μάθουν οι γιατροί σε τι οφείλουν την επιτυχία των
μεταμοσχεύσεων των ανθρωπίνων οργάνων. Έχουν δει φυσικά τα χρονικά
όρια μέσα στα οποία μπορούν να επέμβουν για να πάρουν τη ζωή και να της
ξαναδώσουν ζωή,
και όλα αυτά χωρίς να γνωρίζουν
τα πραγματικά αίτια αυτής της πράξης.
Στα χρόνια τα παλιά, στην αργυρή – ιατρική εποχή εκείνοι οι γιατροί
ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ και το ζητούμενο ήταν να γιατρέψουν τη φθαρτή σάρκα.
Έτσι οι προσδοκίες τους ήσαν = το ΕΛΙΞΙΡΙΟ της ζωής = η κάθαρση της μολυσμένης ψυχής και την ανάσταση του φωτεινού και άφθαρτου πνευματικού σώματος και την απομάκρυνση της σάρκας. Θα ήξεραν φυσικά πώς να κρατούν ζωντανά τα ψυχικά δεσμά της πεθαμένης ψυχής για περισσότερο χρόνο, αφού η κύρια επιστήμη τους ήταν πάνω στην πεθαμένη ψυχή και όχι τα σωματικά ραψίματα
που δεν έχουν καμία προοπτική πέρα από την προσωρινή επιβίωση για λίγο
ακόμα χρόνο. Αυτοί ζητούσαν την αθανασία η οποία τελικά συντελείται μετά
το θάνατο των μολυσμένων ψυχικών και σωματικών, το ταξίδι στον Άδη
και
τη χρήση του λόγου του Χριστού.
Αυτά όμως τους ήσαν άγνωστα με
αποτέλεσμα την αποτυχία της ιατρικής τους.
Από τότε έμεινε στα μελλοντικά χρόνια η ανάμνηση εκείνης της έρευνας και οι
επόμενοι ψευτογιατροί = οι μάγοι έψαχναν να βρουν το ανύπαρκτο ΕΛΙΞΙΡΙΟ.
Ξέρω ότι ξέφυγα κάπως από το κυρίως θέμα του στεφανιού αλλά πιστεύω ότι
τα λόγια που είπα έχουν μεγάλη αξία για να τα αφαιρέσω από το κείμενο και
δεν με νοιάζει καθόλου ο δρόμος της εξέλιξης των γραπτών μου. Σημασία έχει
το περιεχόμενο και όταν παίρνω από τον ωκεανό της αλήθειας δεν προσπαθώ
να ΕΠΙΛΕΓΩ αλλά δίνω ότι μου δίνεται.
Το στεφάνι και το διάδημα είναι ο ΚΥΚΛΟΣ εκείνος που κυκλώνει ΓΕΡΑ τα εντός της αθάνατης ψυχής δημιουργημένα κατά τη διάρκεια της ζωής.
Στην πραγματικότητα είναι το σφίξιμο της εσωτερικής ψυχής η οποία τη στιγμή της
εκδίωξης της έξω προσπαθεί να διώξει μαζί τους και τα αταίριαστα στο ψυχισμό της. Είναι θα έλεγα μια επιθανάτια προσπάθεια της ψυχής να κρατήσει ενωμένα τα καλά και να διώξει τα δαιμόνια όταν αυτά βρίσκονται σε κατάσταση αραιώματος και ελαφρά  = εύκολα να διαλυθούν.

Τα όσα ο άνθρωπος συσσώρευσε στη ψυχή του δένονται και στεφανώνουν
τα ΑΞΙΩΜΑΤΑ  τα οποία στη συνέχεια θα ενωθούν με τον αναστάσιμο λόγο
του Χριστού, στον Άδη, για να γίνει η ανάσταση.


Το εθιμοτυπικό στεφάνωμα στις κηδείες
αποδίδει τον φόρο τιμής στον αποθανόντα του οποίου με τα στεφάνια του αναγνωρίζουν τα καλά της ζωής του και τη στολίζουν με ανθισμένα λουλούδια τα οποία συνοδεύουν το νεκρό μαζί με τις ευχές των προσφιλών του = να έχει το ίδιο ανθισμένο στεφάνωμα και η ψυχή του.
Φυσικά από αυτά δεν κρίνεται η ανάσταση των νεκρών
ΑΛΛΑ ένας ΚΑΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ποτέ ΔΕΝ βλάπτει.
Η άγνοια εν τούτοις έφτασε να στερεί  στους νεκρούς από τους γνωστούς του
την εν ζωή ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ των καλών του έργων και το ΒΡΑΒΕΙΟ της ΝΙΚΗΣ του κατά την εδώ παραμονή του.
Πολλοί προσφέρουν χρήματα = υλική δόξα αντί για το αληθινό στεφάνωμα
που έχουν ανάγκη οι απερχόμενοι. Εάν οι άνθρωποι σε αποδίδουν καθαρό γιατί
ο Χριστός να σε καταδικάσει??
Το στέμμα της νίκης είναι γνωστό στους αγώνες όμως το λαμπρό διάδημα
το φτιάχνει ο ίδιος ο άνθρωπος στη διάρκεια της ζωής του με όλα όσα καλά

έχουν διδάξει οι απεσταλμένοι του Θεού και κυρίως ο Χριστός που θα δώσει
τα νέα αναλλοίωτα δεσμά και θα πάρουν τις αμαρτίες της αθάνατης ψυχής.
Συνέχεια
flox
Σελίδα 7
ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
Η αλήθεια της Αποκάλυψης θα μας πάει πέρα από όσα έγραψα για τη ψυχή
και τα στεφανώματα της. Τώρα ψάχνουμε τους συμβολισμούς και τα Ερμητικά
απόκρυφα του ΚΕΦΑΛΙΟΥ
γιατί έχει διαφορετικές εκάστοτε ερμηνείες που
αποδίδουν όμως πάντα την ΑΡΧΗ, το ξεκίνημα, την αφετηρία, το γένος και
τις ρίζες
αυτού για το οποίο μιλάμε.
Επειδή το κεφάλι είναι το ανώτερο και ευγενέστερο μέρος του σώματος,
ως το φέρον την αθάνατη ψυχή και την εξωτερίκευση της ίδιας της ζωής
αποδίδεται σε αυτό,
Η έννοια της ΠΗΓΗΣ.
Η πρώτη αιτία από την οποία ήρθαν τα ύστερα.
Το αρχαιότερο της σειράς.
Το ΠΡΩΤΟ και ο βασιλεύς του πλήθους.
Φέρνει το ουσιώδες και την κορυφή.
Αποτελεί το τελικό συμπέρασμα στα ερωτήματα και
Την υψηλότερη ιδέα από τα σωματικά.

Για παράδειγμα
_ κεφάλι ενός ποταμού = οι αρχικές και βουνίσιες πηγές των υδάτων
_ της κοινωνίας = η άρχουσα τάξη
_ της αθανασίας = ο ψυχικός Νους στα βάθη της καρδιάς του.
_ της ιστορίας = τα πρωτογενή αίτια των γεγονότων.
_ της Ηλιακής κοινωνίας = η γήινη κοινωνία.
_ της Γένεσης = ο πρωτογεννημένος Δίας = το μικρότατο αρχικό Σύμπαν.
_ του Σύμπαντος = το Χάος
_ της δημιουργίας = ο Πατέρας
Ο δε Πατέρας είναι άναρχος, και ακέφαλος ως μη έχων κάποια πρώτα αίτια
από τα οποία γεννήθηκε το προϋπάρχον και αρχέτυπο Άγιο Πνεύμα.
Βλέπουμε λοιπόν ότι κεφαλές θα βρούμε άπειρες σε αμέτρητα θέματα, όπως
πολλά είναι και τα γραμμένα στα ιερά βιβλία του κόσμου.
Πριν αποκαλύψω την κεφαλή της γυναίκας θα φέρω ένα κοντινό γραπτό
που έχει σχέση με το όνειρο του Ναβουχοδονόσορ και την εξήγηση από τον Δανιήλ.
_ συ, βασιλεύ εθεώρεις και ιδού εικών μία, μεγάλη η εικών εκείνη,
και η πρόσοψις αυτής υπερφερής, εστώσα προ προσώπου σου,
και η όρασις αυτή φοβερά.
_ εικών, ως η κεφαλή χρυσίου χρηστού, αι χείρες και το στήθος και οι βραχίονες
αυτής αργυροί, η κοιλία και οι μηροί χαλκοί, αι κνήμαι σιδηραί, οι πόδες μέρος
τι σιδηρούν και μέρος τι οστράκινον.
_ συ ει η κεφαλή η χρυσή.

Δανιήλ / Κ = β` / 31, 32, 33, 38.
Φαίνεται εδώ καθαρά ότι η ιστορία δεν είναι όπως μας τη λένε οι ιστορικοί,
οι οποίοι αποδεικνύεται δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να παίζουν με τα
χρονικά χώματα και τελικά σκεπάζουν περισσότερο την αλήθεια παρά τη φωτίζουν.

Ο Δανιήλ λέει στο βασιλιά ότι ΑΥΤΟΣ είναι η εικόνα της γήινης ανθρωπότητας
από την αρχή που ήρθαν οι άνθρωποι στη γη έως σήμερα. Παρατηρούμε στο
κείμενο τις 3 κύριες εποχές με πρώτη αυτήν των χρυσών, των ΠΡΩΤΩΝ προγόνων
μας και τη χρυσή εποχή τους. Έχω γράψει πολλές φορές για τη χρυσή, την
αργυρή και τη σημερινή χάλκινη.


Η εικόνα των 3 εποχών,
στις ψηλές κορυφές της υλιστικής επιστήμης με τα
σιδερένια και χωμάτινα πόδια  που γίνονται η αιτία των πτώσεων εξαιτίας
της θηριώδους τεχνολογίας.
Ο Δανιήλ μας δίνει τις 3 ραδιενεργές εποχές,
ο Ιωάννης τις μετράει σύνολο 7 ( + 4 μη ραδιενεργές )
και ο Ηρόδοτος μιλάει για 5.
Το κεφάλι της γήινης επιστημονικής κατασκευής = είναι οι άνθρωποι της χρυσής
εποχής, του ΠΡΩΤΟΥ υλικού πολιτισμού του γήινου.
Άλλο είναι όμως το κεφάλι του γήινου ΠΥΡΓΟΥ και άλλο
η καταγωγή της γήινης ανθρωπότητας.
Ο Ιωάννης ( και όχι μόνον αυτός αλλά πάρα πολλοί ) μας λέει ότι η ανθρωπότητα
έχει τις ρίζες της στο Ζωδιακό κόσμο και συγκεκριμένα στους 12 αστερισμούς που
βρίσκονται στον Ισημερινό της Ζωδιακής σφαίρας.
Ακούγονται παράξενα τέτοια λόγια τα μοναδικά αληθινά, αφού ξεφεύγουν από
την ανηθικότητα του Δαρβίνου και των ομοίων του οι οποίοι παραπληροφορούν
τον κόσμο με εσκεμμένα και φτιαχτά ψέματα.
* Έτσι χωρίς να το θέλω εξαναγκάζομαι να εξιστορήσω αυτήν την περιπέτεια,
αφού τα λόγια αυτά τα φύλαγα να τα πω σε μια άλλη ολοκληρωμένη θεματολογία
με περιεχόμενο τα του Ζωδιακού κόσμου. Παρά ταύτα θα αποφύγω τις πολλές
λεπτομέρειες για αργότερα και θα μιλήσω λακωνικά για το τι έγινε πριν 21.000 χρόνια.
_ Βρισκόμαστε χρονικά όταν τα ουράνια αδέρφια μας είχαν ολοκληρώσει την
κατασκευή της ΕΔΕΜ, στην Αφρική, η οποία ήταν έτοιμη να δεχτεί
τους ΠΡΩΤΟΥΣ κατοίκους της γης.

_ Από την άλλη μεριά οι κάτοικοι των 12 γνωστών αστερισμών
( στους ζωικούς πλανήτες και δορυφόρους ), τους δεμένους στον ίδιο ΚΥΚΛΟ,
είχαν τελειώσει την επιλογή των εθελοντών για την αποίκηση του νέου πλανήτη γη. Οι κριθέντες ως οι κατάλληλοι για το γήινο ζωικό ξεκίνημα ήσαν αριθμητικά ισομερώς μετρημένοι ώστε να αντιπροσωπεύουν ακριβώς και τις 12 αστρικές κοινωνίες σε ίσα ποσοστά. Ούτε ένας παραπάνω η λιγότερος από το σύνολο δια του 12.

Συνέχεια
flox
Σελίδα 8
Τελικά έφτασε η ημέρα της μεταφοράς των επιλεγμένων και ο Σείριος έγινε το κέντρο συγκέντρωσης. Το ενδιαφέρον της Ζωδιακής κοινωνίας ήταν προσηλωμένο στη διαδικασία αυτής της επιχείρησης, στα αδέρφια που εγκατέλειπαν τα πατρώα εδάφη για την πραγματοποίηση του ΟΝΕΙΡΟΥ, το οποίο περίμεναν πολύ καιρό. Τα Χερουβίμ φορτωμένα κατέφθαναν στο Σείριο από όλες τις κατοικημένες Γαίες
( πλανήτες – δορυφόροι ) των 12 Ζωδίων. Μαζεύτηκε τότε εκεί πολύς κόσμος από αγίους και παραγίους έτσι που παραγέμισαν οι ζωικοί πλανήτες του Σειριακού Ηλιακού Συστήματος.
Η αιτία της ΕΚΕΙ προσέλευσης ήταν μία και μοναδική = στο Σειραινό ουρανό υπάρχει η ΠΥΛΗ η οποία οδηγεί, κάτω από το χώρο και το χρόνο, στο δικό μας Ηλιακό ουρανό.
Έξω από τις Πύλες, τους Πυλώνες και τις Πυλωτές, δεν ταξιδεύει ούτε ένα Χερουβίμ = διαστημόπλοιο αφού το ανοιχτό Διάστημα δεν επιτρέπει μακρινές διαδρομές.
Χωρίς τις ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ και ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΕΣ ΣΗΡΑΓΓΕΣ η επικοινωνία είναι αδύνατη ακόμα και για τη μικρότερη απόσταση που είναι οι κόσμοι 2 κοντινών Ήλιων.
Το εκάστοτε Σύμπαν ( γιατί πάντα μεγεθύνεται οκταπλασίως την κάθε φορά ) γίνεται διαπερατό σε λίγο αστρικό χρόνο μέσα από τις άπειρες και διασταυρωμένες ΜΟΙΡΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ του Χώρου.
Με τους διαστημικούς δρόμους ενώνονται όλα τα άστρα = πλανήτες και οι δορυφόροι τους, έτσι ώστε να μην υπάρχει ούτε ένα μέρος του Σύμπαντος αποκομμένο και άβατο. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από τις μεγάλες Πύλες οι οποίες ενώνουν Γαλαξίες υπάρχουν και οι μικρότερες που φέρνουν άμεσα από τη Γη στον μακρινό πλανήτη Ουρανό μέσα στο ίδιο το Ηλιακό Σύστημα. Αν οι επιστήμονες γνώριζαν αυτούς τους ουράνιους δρόμους δεν θα είχαν ανάγκη να φτιάχνουν τέτοια ΤΕΡΑΤΑ και να προσπαθούνε μισό αιώνα για να πάνε στο Δία η άλλο πλανήτη μας, κουβαλώντας υλικά καύσιμα αλλά μπορούν να πάνε σε δευτερόλεπτα. Ο μεγάλος Σεληνιακός άθλος των πεθαμένων είναι για γέλια και κλάματα και όχι για θαυμασμό αφού το πολύ εύκολο το έκαναν πάρα – πάρα πολύ δύσκολο.
Επιστρέφω στα της Πύλης της οποίας η μία άκρη είναι στον Ηλιακό ουρανό και η άλλη στο Σειριανό ουρανό. Το ταξίδι γίνεται χωρίς κόπο, ταλαιπωρία, φόβο, με άγνωστες περιπέτειες και σε μηδέν χρόνο. Τη μια στιγμή εκατοντάδες Χερουβίμ ήσαν στην άλλη άκρη και με ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ βρέθηκαν εδώ στα δικά μας χωρικά μέρη = στην άλλη άκρη του ΤΟΥΝΕΛ. Ξαφνικά τα Χερουβίμ βρέθηκαν στο γήινο ουρανό στον οποίον περιήγησαν τους αφιχθέντες και πρωτοείδαν από ψηλά την ΑΓΡΙΑ ομορφιά της γης, την ΑΓΟΝΗ και ΑΔΕΝΔΡΗ, με τους απέραντους ωκεανούς, τις θάλασσες, τις λίμνες και τα ποτάμια.
Και είπαν =
Εμείς θα κάνουμε την πέτρα χώμα και τη γη παράδεισο και αποφασισμένοι κατέβηκαν στην ετοιμασμένη ΕΔΕΜ της Αφρικής.
Τότε δεν γνώριζαν τα κρυμμένα Θηρία στα θαλάσσια νερά ούτε ότι τα παιδιά τους θα άνοιγαν τον άγνωστο δρόμο του θανάτου.
_ Η αλήθεια της Πύλης που έγραψα δεν βγήκε από τη φαντασία μου αλλά ΕΙΝΑΙ ξεκάθαρη ΧΩΡΟΜΟΙΡΙΚΗ δυναμική. Άγνωστη στους Βαβυλώνιους επιστήμονες που λένε τα ίδια και τα ίδια, χωρίς να έχουν ιδέα τι λένε.!!!!!
Ο Χριστός είπε
_ Και ο νικών και ο τηρών άχρι τέλους τα έργα μου, δώσω αυτώ εξουσίαν……
, και δώσω αυτώ τον αστέρα τον πρωινόν. Αποκάλυψη = Κ =2 /27,28
_Εγώ Ιησούς έπεμψα τον άγγελόν μου μαρτυρήσαι υμίν ταύτα επί ταις εκκλησίαις.
εγώ είμι η ρίζα και το γένος Δαυείδ,
ο αστήρ ο λαμπρός ο πρωινός. Αποκάλυψη Κ= 22 / 16.
Δηλαδή όταν τελειώσει η κυριαρχία του διαβόλου, σε λίγο, και επανενταχτεί η γη στην ουράνια κοινωνία, τότε η ΠΥΛΗ θα ελευθερωθεί και οι άνθρωποι θα ξανασμίξουν με τους ζωντανούς συγγενείς μας, όσοι ζουν εκείνη την ημέρα. Οι πεθαμένοι ακολουθούν άλλη διαδρομή που δεν περνάει από τη Χωρική σήραγγα αλλά από τον Άδη, την ανάσταση των ψυχών και την αναγέννηση τους ως πνευματικά και καθαρισμένα όντα.
Ο Χριστός δεν έταξε μόνο την ένωση με τους λαούς των Γαιών του Σείριου ΑΛΛΑ την δια μέσου αυτής της Πύλης ένωση τους με ΟΛΕΣ τις κοινωνίες και των 12 αστερισμών.
Αυτό θα είναι το ΠΡΩΤΟ αναστάσιμο ΑΛΜΑ για όλους τους αναστημένους, άκριτους και κριμένους, τους πριν και τους ύστερους. Στη συνέχεια έπεται η άνοδος του καθενός στο ύψος της ιεράς οδού έως την αποθέωση.
Θα πω επίσης αφού βρίσκομαι στα αυτόματα ταξίδια και για την πνευματική μεταφορά.
Πολλοί πιστεύουν ότι βγαίνει κάποιο πνεύμα = το λένε με διάφορα ονόματα, από το σώμα μας και αυτό περιφέρεται όπου θέλει και το σώμα βρίσκεται δεν ξέρω σε τι κατάσταση. Οι κινηματογραφικές παραγωγές δεν ασχολούνται σχεδόν με τίποτε άλλο με τέτοιες κακοδαιμονίες. Ας βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.
Ο πνευματικός κόσμος που μπαίνει και βγαίνει από το κεφάλι μας είναι ΜΟΝΟΝ ο ιδεατός δια του οποίου επικοινωνούμε με τα άλλα όντα του Σύμπαντος. Δηλαδή τα εισερχόμενα και εξερχόμενα αξιώματα τα φέροντα τα φωτεινά λόγια του Αγίου Πνεύματος. Εμείς οι θνητοί δεν έχουμε φυσικά καμία σχέση και επαφή με τέτοια καθαρά – φωτεινά αξιώματα, εκτός από περιπτώσεις που ο θεός ανοίγει το δρόμο μέσα από τις πέτρες της ψυχής μας και στέλνει το φως του όπου Αυτός Θέλει.
Έτσι ας ξεχάσουμε τις αθλιότητες των πονηρών που διδάσκουν ότι η ψυχή μπαινοβγαίνει στο σώμα γιατί αυτό δεν συμβαίνει ούτε στους αγίους του παραδείσου. Ο άνθρωπος και τα πάντα όντα είναι ΤΡΙΑΔΙΚΑ και αν με κάποιο τρόπο αφαιρεθεί το ένα τότε χάνει την αιώνια Ζωή του.
Για παράδειγμα αν έφευγε η ψυχή της γης από το στερέωμα της τότε η υλική σφαίρα με όσα υπάρχουν επάνω της θα διαλυόντουσαν αμέσως.
Η ταχύτητα της πνευματικότητας πέρα από αυτές των μεταφερόμενων ιδεών και αξιών έχει να κάνει κυρίως με τη γρήγορη επικοινωνία της εσωτερικής μνήμης της αθάνατης ψυχής με την εξωτερική του εγκεφάλου. Οι δυσκολίες που παρατηρούνται έχουν σχέση με την αρρώστια και των δυο.
Στην περίπτωση του Ιωάννη που λέει
Εγώ ο Ιωάννης………..
Εγενόμην εν πνεύματι εν τη Κυριακή ημέρα, και ήκουσα οπίσω μου φωνήν μεγάλην λεγούσης… Αποκάλυψης Κ =1 /9,10
Τι έγινε δηλαδή βγήκε ο Νους του από το κεφάλι του και ανέβηκε στο Χερουβίμ που βρισκόταν από πάνω του, στον ουρανό??????
Αυτά είπα δεν γίνονται, γιατί ο Ιωάννης πήγε ως ζωντανός άνθρωπος με σώμα και ψυχή ζώσα και όχι ως πεθαμένος που μετά αναστήθηκε.
Τι θέλει να μας ειπεί λοιπόν ο αγαπημένος μαθητής του Χριστού??????
Αν πάρουμε τα πράγματα σωστά θα δούμε ότι σε εκείνα τα χρόνια τα μόνα μεταφορικά μέσα που υπήρχαν ήσαν
_ το άλογο. _ το γαϊδουράκι._ η γκαμήλα η οποία είναι το σχοινί της ερήμου.
_ ο ελέφαντας _ δεν θυμάμαι κάτι άλλο.
Κατά αντιστοιχία οι μοναδικές ταχύτητες που γνώριζαν και χρησιμοποιούσαν ήσαν ΑΥΤΕΣ, και το τρέξιμο ενός γρήγορου δρομέα. Για να πάνε μια απόσταση 100 χιλιομέτρων απαιτείτο χρόνος ημερών.
Αν πούμε τώρα ότι οι άγγελοι πήρανε τον Ιωάννη και σε λίγα δευτερόλεπτα τον έφεραν γύρω από τη γη αυτό ήταν για εκείνον = ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ,
Κάτι που μοιάζει με την ταχύτητα σκέψης.
Συνέχεια
flox

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.