Η 4η ΠΛΗΓΗ …ΟΙ ΚΥΝΟΜΥΙΕΣ

Ιουλίου 10, 2008 - 6:18 μμ No Comments

Η 4η ΠΛΗΓΗ …ΟΙ ΚΥΝΟΜΥΙΕΣ
Έξοδος / κεφ. Η / 17,18,19.20
17. εάν μη βούλη εξαποστείλαι τον λαόν μου, ιδού εγώ εξαποστέλω  επί σε και επί τους θεράποντας σου και επί τον λαόν σου και επί τους οίκους υμών κυνόμυιαν, και πλησθήσονται αι οικίαι των Αιγυπτίων της κυνομυίης και εις την γην, εφ`ής είσιν επ`αυτής.

18. και παραδοξάσω εν τη ημέρα εκείνη την γην Γεσέμ, εφ`ής ό λαός μου έπεστιν επ`αυτής, εφ`ής ουκ έσται εκεί  η κυνόμυια, ίνα ειδής ότι είμι Κύριος ο Θεός πάσης της γης.

19. και δώσω διαστολήν ανά μέσον του εμού λαού και ανά μέσον του σου λαού» εν δε τη  αύριον έσται το σημείον τούτο επί της γης.

20.εποίησε δε Κύριος ούτως, και παρεγένετο η κυνόμυια πλήθος εις τους οίκους των θεραπόντων αυτού και εις πάσαν την γην Αιγύπτου, και εξωλοθρεύθη η γη της κυνομυίας.

Τα ιερά αυτά λόγια, τα τόσο απλά και αληθινά μεταφέρουν τα απίστευτα γεγονότα που συνέβησαν πάνω από 10.000 χρόνια πριν αλλά και αυτά που ζούμε, τα βλέπουμε και παρακολουθούμε με άπειρες λεπτομέρειες ΣΗΜΕΡΑ. Ποιος είναι άραγε ο λόγος που και οι σημερινοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν αλλά ούτε και οι προηγούμενοι, οι χαμένοι στις λαβυρινθικές μεταφράσεις?

Γιατί απλά λόγια έγιναν δυσνόητα και πέτρωσαν στα αδιέξοδα της αγωνίας???

Η ερμηνεία πιστεύω ότι είναι τόσο φανερή που δεν πιστεύω να υπάρχει άλλος πιο εύκολος τρόπος για να μας τα έλεγαν οι παλιοί συγγραφείς. Και ένα μικρό παιδί μπορεί να δει τι λέει το παραπάνω κείμενο, όμως οι μεγάλοι δάσκαλοι, οι τυφλοί, είναι ανίκανοι να διαβάσουν έστω και μια μόνο λέξη από τα μυστήρια. Τα αίτια της τύφλωσης είναι και αυτά γνωστά, όχι όλα όμως γιατί κάποιες λέξεις δεν ΑΓΓΙΖΟΝΤΑΙ ακόμα, και η αλήθεια σε κάποια γεγονότα πρέπει να παραμείνει ακόμα λίγο χρόνο σιωπηλή.

Στις  11 περασμένες χιλιετίες η ανθρωπότητα ΠΕΡΑΣΕ από ΠΟΛΛΑ ιστορικά κανάλια από τα οποία  ΕΧΑΝΕ την φανερή συνέχεια της διαδρομής της. Στις  4 τελευταίες χιλιετίες η ταχύτητα μετάλλαξης της αλήθειας σε ερπετά ψεύδη επιταχύνθηκε τόσο που ούτε οι γονείς δεν ήξεραν τι να πούνε στα παιδιά τους.

Ο σημαντικότερος  λόγος ήταν ακριβώς η τέταρτη πληγή στην οποία αναφερόμαστε.

Οι του 20ου αιώνα φρόντισαν έτσι που να χαθούνε ΟΛΑ και στην πληρότητα τους, ώστε να μη μείνει τίποτα αληθινό. Πως θα μπορούσαν να ενώσουν τα ψέματα με την αλήθεια και οι ψεύτες να δούνε κάτω στο χώμα τα μυστήρια τα παλιά ακόμα και τα ΤΩΡΙΝΑ. Πως θα κολλήσουν οι Δαρβινικές αθλιότητες με τα χρυσά, ιπτάμενα αλλά και θανατηφόρα έργα των μακρινών προγόνων μας??

Οι άνθρωποι των σπηλαίων
που κυνηγούσαν με ρόπαλα και πέτρες την τροφή τους είναι δυνατόν να δώσουν τη θέση τους σε αστρανθρώπους???

Αν σβήσουν τα επιστημονικά και ιστορικά ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ίσως φανεί κάποια αχτίδα φωτός την επαύριον. Στο παρών είμαστε μέσα στον ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ και από εκεί τίποτα αληθινό δεν φαίνεται. Θα προσπαθήσω λοιπόν όσο πιο απλά γίνεται να πω ΛΙΓΑ από εκείνα τα γεγονότα, που είναι και σημερινά, γιατί η άγνωστη ιστορία του ανθρώπου θέλει χιλιάδες βιβλία για να πεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Κυνόμυιες = κύνας  + μυία, μύα, μυίγα, μύγα = σκυλόμυγες = οι σκύλοι μύγες.

Πρόκειται δηλαδή για μύγες από σκυλιά που έφεραν ένα πολύ μεγάλο κακό???

Από όσα γνωρίζω τα σκυλιά δεν έχουν μύγες όπως τα άλογα η άλλα ζώα.

Άλλο όμως είναι αν δούμε τα σκυλιά σε σμήνη μυγών και γι`αυτήν την απίστευτη φρίκη γράφουν τα φωτεινά γράμματα.

Δηλαδή έπεσαν κοπάδια σκυλιά  και κατέστρεψαν την πάσαν γην Αιγύπτου, αγριόσκυλα που μπήκανε μέσα στα σπίτια και κατασπάραξαν  αυτούς και τους συντρεχομένους???

Μια τέτοια υπόθεση θα ήταν για γέλια και όχι ένα παγκόσμιο γεγονός που δεν σταμάτησε να χύνει ποτάμια αίματα των αθώων.

Έχω ξαναγράψει ότι τα Ερμητικά γραφτά έχουν αλληγορική ερμηνεία, και

Σκύλος = φύλακας, αρματωμένος φύλακας = στρατεύματα = στρατοί.

Ας τα πω πιο απλά.
Στην άγνωστη ιστορία του ανθρώπου ξεκινάμε από τον ουράνιο που ήρθε στη γη , και όχι από τον πιθηκάνθρωπο, στη συνέχεια την εμπλοκή του σε θανατηφόρο – πυρηνικό πόλεμο, την ανασυγκρότηση του, την εκ νέου εμπλοκή του σε δεύτερο πυρηνικό πόλεμο και τον παραλίγο αφανισμό του. ΤΟΤΕ , στην δεύτερη ανοησία τα ηνία της γήινης ανθρωπότητας ήσαν στα χέρια της ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ. Για πρώτη φορά η γη πλημμύρησε με στρατούς που κρατούσαν τα τρομερά όπλα και σκορπούσανε τον ραδιενεργό θάνατο σε όλους τους λαούς. Στρατιώτες αρματωμένοι με φοβερούς οπλισμούς έκαναν κουμάντο  στη γη, όπως και σήμερα. Έμπαιναν στα σπίτια των….Αιγυπτίων και των …. Θεραπόντων = συνεργατών = όσοι ήσαν εξοπλισμένοι και σκότωναν μαζικά τον κόσμο.

Φαίνεται παράξενη αυτή η αποκάλυψη και όμως ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

Στη συνέχεια
μετά την 2η καταστροφή η ανθρωπότητα αποκοιμήθηκε για 6.500 – 7.000 χρόνια. Στα χρόνια αυτά οι επιζώντες απομακρύνθηκαν από οποιαδήποτε σύγκρουση, οι Άτλαντες εξαφανίστηκαν, η Ατλαντίδα καταποντίστηκε από τα πυρηνικά και βρίσκεται θαμμένη στον Ατλαντικό ωκεανό. Μια μακραίωνη σιωπή έπεσε στην κατεδαφισμένη ανθρωπότητα, φόβος, θάνατος, αρρώστια, πόνος  και πάλι φόβος και θάνατος ατέλειωτος, μέχρι που στο τέλος ΞΕΧΑΣΑΝ τα πάντα.

2.000 χρόνια πριν τον Χριστό η ανθρωπότητα αγουροξύπνησε και ΤΟΤΕ οι άνθρωποι βρέθηκαν να πολεμάνε με μαχαίρια και τόξα τους γείτονες τους. Άρχισαν πάλι τα μίση δημιουργήθησανοι πρώτες ορδές των βαρβάρων, ξανά πόλεμοι, μάχες και σκοτωμοί που φθάνουν μέχρι την εποχή μας.

Σήμερα οι κυνόμυιες γέμισαν την γη από τη μια άκρη ως την άλλη, στους τρομερούς λαούς και πλησθήσονται αι οικίαι τους και των  θεραπόντων τους μέχρι να ξανά αφανιστεί η γη των Αιγυπτίων και των αδελφών αυτών.

Όμως
___και παραδοξάσω εν τη ημέρα εκείνη την γην Γεσέμ, εφ`ής ό λαός μου έπεστιν.

___και δώσω διαστολήν ανά μέσον του εμού λαού και ανά μέσον του σου λαού.

___εν δε τη αύριον έσται το σημείον τούτο επί της γης.

ΑΥΤΑ δεν ερμηνεύονται ΤΩΡΑ.

flox

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.