Η Σεισμολογία

Μαρτίου 9, 2008 - 2:50 μμ No Comments

Η ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΙΑ

Αυτή η επιστήμη δυστυχώς παραμένει άγονη και δεν έδωσε , ούτε θα δώσει, ΠΟΤΕ κάποιο ωφέλιμο προϊόν στους σεισμόπληκτους.

Ο κλάδος αυτός της επιστήμης, παρά τον ραδιενεργό κυματισμό της Ατομικής εποχής και τις παγκόσμιες χρηματοδοτήσεις έμεινε ένα δέντρο χωρίς ρίζες, κλαδιά, φύλλα, άνθη και καρπούς.

Οι θεωρίες, όπως έγραψα, είναι λανθασμένες και τα μοναδικά δεδομένα των Σεισμολόγων είναι

1) Η εύρεση του επίκεντρου

2) Το εστιακό βάθος και

3) Η ισχύς, η μετρούμενη με τα Ρίχτερ.

Από τα 3 αυτά, τα γνωστά από παλαιότερα χρόνια, αρχίζει η Σεισμολογία και σε αυτά ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. Καμία πρόοδος, κανένα νέο στοιχείο, ούτε η παραμικρή ΠΡΟΒΛΕΨΗ είναι δυνατή και το σπουδαιότερο Η ΝΙΚΗ του ανθρώπου ώστε να αποσβήνονται οι σεισμοί.

Η πρόβλεψη είναι εκτός πραγματικότητας και έγραψα τους λόγους γιατί αυτή δεν επιτυγχάνεται. Ποιος άνθρωπος η μηχάνημα μπορεί να πάει κάτω από τον στέρεο φλοιό της γης και να δει τι γίνεται εκεί με τις συσσωρευμένες και ανερχόμενες δυνάμεις?????
ΚΑΝΕΝΑΣ!!!

Όσο για τις υποτιθέμενες προβλέψεις έχω να πω τα εξής.

_ Στα κοντινά μέρη όπου ενώνονται οι γεωλογικές πλάκες εκεί βρίσκουν η ανοίγουν περάσματα προς τα επάνω τα ΑΝΙΟΝΤΑ υλικά.

_ Εκεί δημιουργούνται τα ΡΗΓΜΑΤΑ και κάποια Ηφαίστεια.

_ Σε καιρούς που η ατμοσφαιρική μόλυνση αυξάνει πολύ, όπως σήμερα, επιταχύνονται οι ανοδικές διεργασίες με αποτέλεσμα την εμφάνιση συχνότερων και ισχυρότερων σεισμών στα μέρη αυτά.

_ Ο οποιοσδήποτε άνθρωπος είτε είναι σεισμολόγος η όχι μπορεί να πει ότι σε λίγο χρόνο θα γίνει ένας μεγάλος σεισμός στο τάδε τόξο ρηγμάτων. Μερικοί δεν θα πέσουν έξω από τις προβλέψεις τους οι οποίες είναι ΑΒΑΣΙΜΕΣ, αναιτιολόγητες και εντελώς ΤΥΧΑΙΕΣ.

- Αν εγώ κάνω συνεχείς εκθέσεις για διάφορα επίκεντρα, πιθανόν κάποιο να πέσει μέσα στα λεγόμενα.

_ Η αληθινή πρόβλεψη πρέπει να είναι ΣΥΝΕΧΗΣ και αδιάψευστη.

_ Θα πρέπει να διαθέτει ειδικούς μηχανισμούς που να βλέπουν την ΑΝΙΟΥΣΑ δύναμη,
Σε ποιο βάθος αυτή βρίσκεται και
Την συμπίεση των εκεί ώστε να μπορούν να πούνε ότι την τάδε στιγμή η αυξημένη

Δύναμη θα υπερνικήσει το πάχος του υπερκείμενου υλικού στρώματος και της τοπικής εκεί μαγνητικής δύναμης με αποτέλεσμα την εκδήλωση ενός μεγάλου σεισμού.

Ο Σεισμός είναι το αποτέλεσμα της βίαιης ανόδου της ανερχόμενης δύναμης των αέρινων και πύρινων υλικών μαζών.

Τα ανερχόμενα όταν αυξήσουν την μάζα τους προσπαθούν να ανέβουν ψηλότερα και ακόμα πιο ψηλά προς την επιφάνεια του φλοιού.

Η ΑΝΑΒΑΣΗ συνοδεύεται με την μετακίνηση του ανώτερου εδάφους.

Τελικά τα ανερχόμενα θα φθάσουν σε κάποιο κοντινό ηφαίστειο , ανενεργό η ενεργό.

Τι από όλα αυτά μπορούνε να κάνουν οι σεισμολόγοι??????/
ΤΙΠΟΤΑ.

Επίσης το περίφημο σεισμικό ΙΣΤΟΡΙΚΟ δεν μας δίνει κανένα στοιχείο πρόβλεψης. Το ότι κάποια μέρη της γης έχουν μία προϊστορία σεισμικών δράσεων δεν εξασφαλίζει την σιγουριά για το μέλλον.

Τα κοντινότερα μέρη στις ενώσεις των πλακών είναι πρόσφορα στις ανοδικές δυνάμεις και τα απόμακρα λιγότερο επικίνδυνα.

Όμως κανείς δεν ξέρει που και πως θα διανοίξει την ανοδική πορεία
Μία ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ.

Μέσα από υπάρχοντα ανοιγμένα στο βάθος του φλοιού περάσματα ήδη αυτή την στιγμή έχουν συγκεντρωθεί σε πολλά μέρη των γεωλογικών πλακών υπόγεια πύρινα υλικά τα οποία όταν έρθει ο δεδομένος χρόνος θα σπάσουν όλη την επιφάνεια της γης και ΤΟΤΕ θα γίνει ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΣΣΕΙΣΜΟΣ, γεγονός που συνέβη πάλι πριν 11.000 χρόνια.

Άρα το σεισμικό ιστορικό δεν παρέχει καμία σιγουριά για κανένα μέρος της γης.

Και για τον πρόσθετο λόγο ότι η μόλυνση ήταν μικρότερη στους προηγούμενους αιώνες και χιλιετίες και ΠΟΛΥ – ΠΟΛΥ αυξημένη σήμερα.

Δηλαδή το σεισμικό ιστορικό δεν μας δίνει ούτε ένα επιστημονικό συμπέρασμα.

Ο μολυσμένος άνθρωπος και μάλιστα οι σεισμολόγοι είναι σαν να πολεμάνε έναν ΤΑΥΡΟ που δεν γνωρίζουν ούτε βλέπουνε ενώ αυτός συνέχεια σκοτώνει.

Έτσι κατά την δική μου γνώση δεν ΥΠΑΡΧΕΙ καν η Επιστήμη της Σεισμολογίας, αφού δεν μπορεί κανένας να κάνει κάτι και
να ΝΙΚΗΘΕΙ ο ΣΕΙΣΜΙΚΟΣ ΤΑΥΡΟΣ.

Επιστήμονας είναι και ο πιο αγράμματος αγρότης, ο οποίος όμως γνωρίζει καλά πως θα οργώσει το χωράφι, πως θα σπείρει, θα ποτίσει και πότε θα είναι ώριμες οι πατάτες να βγούνε από το χώμα.
Η Σεισμολογία τι είναι?????
Τι κάνει και τι δίνει στον κόσμο????/
Αερολογία!!!!!!

Εγώ θα προτείνω, πέρα από την αληθινή θεωρία των σεισμών, μία μέθοδο για να δούνε ΤΙ έρχεται κάτω από τα πόδια μας, αν και πιστεύω ότι είναι αδύνατη η εφαρμογή της.

Αν μπορούν ας κατασκευάσουνε γεωτρύπανα μικρού διαμετρήματος και μεγάλου βάθους, ικανά να διαπεράσουν τον στερεό φλοιό της γης, ο οποίος αν δεν κάνω λάθος είναι περίπου 60 χιλιόμετρα. Μετά ας ανοίξουν πολλές τρύπες στη γη και από αυτές να κατεβάσουν ειδικά όργανα και δυναμόμετρα για να δούνε σε όλο το βάθος ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?????
Που έχει ανέβει η λάβα????
Την δυναμική των αερίων????
Και πολλά άλλα για τα οποία έχουν ΑΓΝΟΙΑ.

Όμως, όπως είπα, αυτά δεν γίνονται αφού δεν έχουνε την τεχνολογία να τρυπήσουνε την γη τόσο βαθιά. Αν την είχαν θα την είχαν εφαρμόσει στην εύρεση των κατώτερων κοιτασμάτων πετρελαίων.

Έτσι ο σεισμικός ΤΑΥΡΟΣ παραμένει εχθρός του ανθρώπου και το ΜΕΝΟΣ του έχει αυξηθεί από την ανθρώπινη ΑΔΙΚΙΑ εναντίον της Φύσης.

Ένας Ταύρος ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΟΣ, ΑΙΜΟΒΟΡΟΣ, με κέρατα ικανά να σηκώσουν το ΠΑΠΛΩΜΑ της γης και να το διαλύσουν.

Γιατί οι άνθρωποι που ΠΑΙΖΟΥΝ στην αρένα με ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΑΥΡΟΥΣ ξέρουν ότι δεν πρόκειται να νικήσουνε αφού τα μάτια τους είναι στραμμένα στο ΧΡΗΜΑ και η προσοχή τους στον βίαιο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ.

Θα συμπληρώσω ακόμα ότι με κάθε Ηφαιστειακή έκρηξη μειώνεται σημαντικά η συσσωρευμένη υπόγεια δύναμη. Όσο περισσότερα ηφαίστεια ενεργοποιούνται και μεγαλύτερη λάβα εξέρχεται τόσο λιγοστεύουν οι πιθανότητες σε αυτή την περιοχή να εκδηλωθεί μεγάλος καταστροφικός σεισμός.

Όμως ούτε αυτό είναι σίγουρο γιατί δεν γνωρίζουμε ΤΙ έρχεται από πιο κάτω????????

Και όλα αυτά γιατί ΕΚΛΕΙΣΑΝ οι ΑΕΡΑΓΩΓΟΙ της γης, από το ΠΡΟΠΑΤΟΡΙΚΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ( = την ραδιενεργό επιστήμη των προγόνων μας ).

flox


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.