Οι εθνικοί

Ιανουαρίου 17, 2008 - 5:18 μμ 2 Comments

ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ

ΕΘΝΟΣ = συνήθεια, έθιμο, τρόποι, 2) φυλή, ράτσα, 3) λαός, ιδιαίτερη τάξη ανθρώπων, κοινότητα, συνέλευση.

Ερμηνεία από flox

ΕΘΝΟΣ = θεατός + Νους = οι περί του αυτού ΝΟΥ.

ΕΘΝΟΣ = κοινωνία ανθρώπων με φανερές τις Νοητές αυτών ιδιαιτερότητες.

* Στην Ζωδιακή σφαίρα μετά την εκδίωξη του διαβόλου και των άμεσα συνεργατών του, οι άλλοι άνθρωποι ξεχώρισαν στους ΚΑΘΑΡΟΥΣ και στους ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ.

1) Οι καθαροί = έγραψα ότι είναι όσοι έμειναν μακριά και πολέμησαν τις σατανικές έρευνες και εφαρμογές της υλικής ΧΗΜΕΙΑΣ.

2) Οι άρρωστοι = είναι α) οι ψυχοσωματικοί, β) οι μόνον σωματικά ασθενείς γ) οι ψυχικά μολυσμένοι που έχασαν το σώμα τους.

_ Έδειξα πως γεννήθηκε η αρρώστια, αρχικά με την μεταβολή της διάνοιας και του Νου μετά.

_ Οι σωματικά ασθενείς που είχαν την ψυχή τους καθαρή ΕΠΕΖΗΣΑΝ και επανεντάχτηκαν στην ΖΩΗ. Αυτοί είναι οι εκ του ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟΥ.

_ Για τους άλλους θα δούμε στη συνέχεια.


* ***Η άγνωστη ιστορία που βασανίζει χιλιάδες χρόνια τους γήινους, με τις αναπάντητες ερωτήσεις σε αμέτρητα ερωτήματα,

ΓΙΑΤΙ αυτό?…..ΓΙΑΤΙ εκείνο? ΓΙΑΤΙ το άλλο?? Έχει αρχή της στους ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ.

Τι έγινε λοιπόν με ΑΥΤΟΥΣ??????

Είναι ΠΟΛΛΟΙ????

Ποια είναι η ΘΕΡΑΠΕΙΑ τους?????

Τι σχέση έχουμε ΕΜΕΙΣ????

Η ΓΗ????

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ μας??????

Ας τα δούμε.

* Όταν άδειασαν οι πλανήτες του διαβόλου, στους Αστερισμούς του Δράκου, του Όφη και όπου αλλού, η πρώτη μέριμνα των ουράνιων αγίων ήταν η κάθαρση της μόλυνσης, δηλαδή απομάκρυναν την ραδιενέργεια. Τούτο έπραξαν με ανώτερες τεχνολογίες, με την βοήθεια των ανώτερων τάξεων από τα 7 ουράνια βασίλεια και κυρίως με την συμβολή του ΧΡΙΣΤΟΥ.

* Μετά την αποκατάσταση των πλανητών ΕΚΕΙ μεταφέρθηκαν οι ΑΡΡΩΣΤΟΙ, οι δαιμονισμένοι στην ψυχή και στο σώμα.

Ο αριθμός τους είναι τεράστιος σε σύγκριση με τους εκάστοτε πληθυσμούς της γης. Ο διάβολος είχε πλανήσει αρκετούς κόσμους και μάλιστα με την απειλή της βίας και την δολιοφθορά.

Οι άρρωστοι που συγκεντρώθηκαν υπερέβαιναν το 1 τρισεκατομμύριο ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ και στο πλήθος αυτό κρύβεται το μεγαλύτερο μυστήριο.

Όλοι αυτοί δεν είχαν την ίδια ψυχική μόλυνση εξαιτίας της ΔΙΑΦΟΡΑΣ τους στην συμμετοχή στα διαβολικά έργα. Η τιμή της συμμετοχής αποτυπώθηκε άμεσα στην ψυχική κατάσταση στην οποία βρέθηκε ο καθένας φέροντας την ανάλογη μόλυνση.

* Όταν έγινε το κακό και εκδιώχτηκε ο διάβολος, ο Άγγελος του Θεού ΕΙΠΕ στους ΤΑΡΑΓΜΕΝΟΥΣ ανθρώπους εκείνου του κόσμου.

< στώμεν καλώς , στώμεν μετά φόβου Θεού > και πας όπως ευρέθη έτσι ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ.

* Το πολυάριθμο μολυσμένο πλήθος, οι πριν άγιοι, ταξινομήθηκε σύμφωνα με τον βαθμό της μόλυνσης σε διαφορετικές κοινωνίες οι οποίες είχαν ΣΥΓΓΕΝΙΚΗ ΨΥΧΙΚΗ ΑΜΑΡΤΙΑ.

* Έτσι δημιουργήθηκαν στο Σύμπαν τα ουράνια ΕΘΝΗ.

Το καθένα από αυτά απέκτησε τον δικό του προορισμό στα μελλούμενα γεγονότα. Όλοι είχαν την αμαρτία στην ψυχή τους και όλοι μπήκαν στη εξειδικευμένη για τον καθένα πορεία της κάθαρσης. Αυτή περνάει ΠΡΩΤΑ με την γέννηση τους στην θνητότητα, την μεταφορά της ψυχής στον Άδη και την εκεί Ανάσταση η απονέκρωση τους.

* Οι πλανήτες των μολυσμένων απομονώθηκαν, απαγορεύτηκε η έξοδος τους στο καθαρό Διάστημα και διακόπηκε η επικοινωνία τους με τους άλλους κατοίκους, τους ζωντανούς, στον Ζωδιακό ουρανό. Τα Χερουβίμ των αγίων αγγέλων περιφρουρούν έκτοτε και βοηθούν στις ανάγκες των μολυσμένων έτσι ώστε να μην μεταφερθεί η αρρώστια έξω από εκείνα τα ουράνια έθνη.

* 1 τρισεκατομμύριο άρρωστες ψυχές έπρεπε να πεθάνουν σωματικά, να αναγεννηθούν στη γη ως θνητοί, να ξανά πεθάνουν εδώ για να βγουν στη Ζωή καθαροί ψυχή τε και σώματι γενόμενοι πάλι άγιοι.

* Οι πλανήτες των μολυσμένων έγιναν η ΑΦΕΤΗΡΙΑ των αμαρτωλών ψυχών που έρχονται στη γη να γεννηθούν στο φθαρτό σώμα, το γνωστό σε όλους μας, το αδύναμο, της θλίψης και των γηρατειών.

* Θα ονομάσουμε ΑΦΕΤΗΡΙΑ των μολυσμένων τα ουράνια Έθνη της Ζωδιακής σφαίρας και τα πρώτα ερωτήματα που εμφανίζονται είναι.

Πως ζουν ΕΚΕΙ???

Εργάζονται???

Πόσο μένουν στην Αφετηρία????

Θα απαντήσω.

_ Στην αφετηρία η ζωή είναι σταματημένη.

Οι ζωντανοί Νεκροί είναι λογισμένοι σε πολλές τάξεις λαών με διαφορετική ανάμεσα τους ράτσα ανθρώπων.

* Έγραψα για την διαφθορά της ψυχής από τον υλισμό και την αντίδραση της διάνοιας απέναντι στην υλική εισβολή. Ας τα δούμε πάλι.

_ Όσο λιγότερη είναι η υλική διαφθορά τόσο μικρότερη είναι και η ψυχική ασθένεια και το αντίθετο.

Τα δαιμόνια που σχηματίστηκαν κάτω από την διάνοια και μέσα στο Νου ποικίλουν από άνθρωπο σε άνθρωπο και είναι ανάλογα της απόστασης που κράτησαν αυτοί πριν τον πόλεμο του διαβόλου.

_ Άλλοι ήσαν κοντά του και άλλοι μακριά, αλλά ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ.

_ Ένα άλλο στοιχείο με σημαντικό ρόλο στα γεγονότα έρχεται από ΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ.

* Είναι ανάγκη να τα δούμε όσα γράφω γιατί έχουν άμεση σχέση με τα αιώνια μυστικά, τις απορίες, το παρελθόν το παρών και το μέλλον μας. Είναι βέβαια μια μακριά ιστορία

η οποία όμως ήρθε ΤΕΛΙΚΑ ο καιρός να μαθευτεί.

* Το κύτταρο που γνωρίζουμε και βλέπουν οι σημερινοί επιστήμονες, με τα ισχυρά τους μικροσκόπια, δεν ήταν το ίδιο με αυτό του πνευματικού ανθρώπου, ούτε το D.N.A και τούτο σε όλα τα όντα = άνθρωποι, ζώα, φυτά.

* Το κύτταρο λοιπόν έχει και αυτό ψυχή, με την δική του σύσταση, όπως και τα υλικά στοιχεία, Υδρογόνο και τα άλλα. Πριν την αρρώστια διέθετε ένα ισχυρό περίβλημα, αδιαπέραστο από τις εξωτερικές επαφές. Τα εντός του όργανα βρίσκονταν σε πνευματική αραιότητα και η λειτουργία τους έπαιρνε την ζωή από τα κεντρικά ελεγκτήρια του D.N.A. Το τελευταίο όντας αόρατο αποτελούσε την καρδιά που ρύθμιζε τις ανάγκες του κυττάρου

και ΤΙ έπρεπε να μπει μέσα και ΤΙ να βγει έξω.

* Όταν όμως ήρθε η ακατάσχετη βιαιότητα της ραδιενέργειας

έσπασε τον εξωτερικό χιτώνα

και έμπασε μέσα την πολύ και ασύνδετη ύλη με την οποία έπηξε την πνευματικότητα. Η υλική συμπίεση έφτασε στο αόρατο D.N.A το οποίο γέμισε με πράγματα που δεν έπρεπε να βρίσκονται εκεί.

Αποτέλεσμα της ραδιενεργούς παραβίασης ήταν η καταστροφή της αληθινής παραγωγικότητας του κυττάρου και την τελική ισορροπία στον γεννημένο θάνατο.

* ΌΤΙ βλέπουν οι επιστήμονες στο D.N.A είναι τα μεταλλαγμένα δαιμόνια που βιάζουν με την πυκνότητα τους την ελεύθερη και πνευματική λειτουργία του αόρατου και ζωικού D.N.A, το οποίο δεν αφήνουν να αποδώσει σωστά την αιώνια παραγωγικότητα του.

Με άλλα λόγια ΒΛΕΠΟΥΝ με τα μάτια τους τον ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ. Αυτά ΟΛΑ πρέπει να φύγουν από εκεί για να δράσουν τα άλλα που δεν φαίνονται και να σταματήσει ο θάνατος.

* Η κάθαρση συντελείται κατά την παραμονή μας εδώ, μέσα από την θλίψη και με τις άγιες αρετές που καλλιεργούμε στην ψυχή μας. Και πάλι όλες μαζί οι αρετές και η όποια προσπάθεια δεν είναι αρκετές για την ολοκληρωμένη ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, η οποία θα γίνει με τον αναστάσιμο λόγο του Χριστού, στον Άδη.

Ας μην λένε λοιπόν οι ερευνητές, ανεύθυνα, ΤΙ βρήκαν στο D.N.A αλλά αν μπορούν ας ψάξουν ΤΙ δεν είδαν.

Γιατί τα φανερά είναι τα μαχαίρια που μας σκοτώνουν και όσα περισσότερα μετρούν στον άνθρωπο, σε σύγκριση με τα άλλα ζώα, τόσος είναι παραπάνω ο δικός μας θάνατος. Γιατί άκουσα τελευταία ότι βρήκαν στον άνθρωπο μόλις 400 γονίδια επί πλέον από τον Πίθηκο και χαίρονται για την προέλευση μας.

Εγώ τους λέγω ότι είναι 400 φορές πιο πεθαμένος ο άνθρωπος από το συμπαθές ζώο. Αν ήταν δυνατόν να δούνε κάτω από τον θάνατο τα αόρατα στοιχεία του πνευματικού D.N.A θα θάμπωναν με την άπειρη εξελικτική πραγματικότητα.

Μετράνε τελικά το χώμα που έχει μικρή προοπτική και αποδίδουν τα του θανάτου στη ζωή όπως ανάποδοι είναι σε όλα τα επιστημονικά τους ευρήματα.

Και τα πάντα ζώα έχουν άπειρη εξελικτική πορεία και με τις ανανεώσεις του Αγίου Πνεύματος απολαμβάνουν την αιωνιότητα της ζωής.

Οι ζωές των όντων είναι παράλληλες και καμία δεν μπαίνει στις άλλες, γιατί τα ΑΡΧΕΤΥΠΑ είναι ΜΟΝΑΔΙΚΑ.

* Για να δείξω τι έπαθε το κύτταρο θα πω ένα απλό παράδειγμα. Έστω ότι έχουμε ένα δεμάτι ξύλα, δεμένα με χοντρά σχοινιά, έτσι που να μην λύνονται. ΟΣΟ τα σχοινιά κρατάνε, τα ξύλα παραμένουν εκεί και δεν διαλύεται ο ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ. Ήρθε μετά η ραδιενέργεια

και έκαψε τα χοντρά σχοινιά και άφησε ένα λεπτό νήμα όπου κρεμάστηκε η θνητή ζωή.


**** Ξαναγυρίζουμε στους ψυχασθενείς του ουρανού. Εκεί τώρα μπορούμε να ξεχωρίσουμε.

1) τους ΑΣΩΜΑΤΟΥΣ = έχασαν τελείως το πνευματικό σώμα τους, αφού αυτοί βρέθηκαν εντός του πεδίου των πυρηνικών εκρήξεων.

2) τους ΜΙΑΡΟΥΣ = με την ψυχή και το σώμα άρρωστα. Η μόλυνση τους διαβαθμίζεται από την ελάχιστη ως την μέγιστη.

* Η διάνοια πάλι έχει μετατραπεί τώρα σε ποικίλες εκφράσεις, εξαιτίας της διαφοράς της στον καθένα άνθρωπο. Σε κάποιους καταστράφηκε πολύ ενώ σε άλλους λίγο η λιγότερο. με τις αντίστοιχες ψυχοσωματικές συνέπειες.

* Όταν υπάρχει σώμα και η διάνοια είναι κατεστραμμένη, τότε οι αισθήσεις δεν φθάνουν στον Νου και αυτοί οι άνθρωποι δεν αισθάνονται ούτε εννοούν τίποτα. Δηλαδή δεν βλέπουν, δεν ακούνε κλπ. αφού η επικοινωνία με τον εσώτερο Νου σταμάτησε στα βουλωμένα χωνιά της.

Πρώτα ο Νους διαλογίζει τα ορατά, πνευματικά και νοητά αρμόζοντας αυτά στις σωστές θέσεις της Αρμονίας, στην συνέχεια τα αποτυπώνει στην ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ του Νου, όπου μένουν για πάντα και μετά τα αποθηκεύει στον εγκέφαλο, σε προσωρινή χρήση.

* Η διάνοια επειδή είναι θνητή, ακόμα και στους αθάνατους, απέβαλε τα κατεστραμμένα χωνιά – λόγους και σύμφωνα με τις ικανότητες της άρρωστης ψυχής δημιουργήθηκαν νέα, ανάλογα της νοθείας της ψυχής. Το γεγονός αυτό το γνωρίζουμε γιατί το ίδιο έπαθαν οι άνθρωποι στη γη μετά την ΑΜΑΡΤΙΑ.

* Έτσι εμφανίστηκαν στον ουρανό πολλοί άνθρωποι με αρκετές ψυχοσωματικές διαφορές.

Αυτοί διαχωρίστηκαν σε ειδικές κοινωνίες, στα λεγόμενα ουράνια ΕΘΝΗ.

* Το κάθε έθνος απέκτησε την δική του ανθρώπινη ράτσα και όλα έχουν μια κοινή ομοιότητα που είναι η μόλυνση και ο πρώτος σωματικός θάνατος, τον οποίο περιμένουν για να αναγεννηθούν στη γη ως θνητοί.

* Αυτή είναι η περίφημη εκ ΓΕΝΕΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑ και όσοι γεννιούνται στη γη την κουβαλάνε μαζί τους και δεν ήρθε κανένας εδώ αναμάρτητος εκτός του Χριστού, αφού όλοι είχαμε την συμμετοχή μας στην διαβολική ραδιουργία.

* Η ζωή στην αφετηρία παραμένει πάντα ίδια, αζωική κατά τα ανθρώπινα. Εκεί δεν υπάρχει θλίψη η πόνος, χαρά και τεχνολογικά κυνήγια, μηδενικός πολιτισμός και ο χρόνος δεν φέρνει κάτι νέο αλλά όλοι είναι στην αναμονή της στιγμής που θα αναγεννηθούν στη γη.

Τα μέρη αυτά αποτελούν τα ΤΑΜΕΙΑ των ΨΥΧΩΝ των προορισμένων για την γη.

* Η Αφετηρία όπως φαίνεται διαθέτει έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων, περί το 1 τρισεκατομμύριο ψυχές και έχουν προγραμματιστεί ΠΟΤΕ, ΠΟΥ και ΠΟΙΟΣ θα γεννηθεί στη γη.

* Ο μεγάλος πληθυσμός της Αφετηρίας λογίζεται στις κοινωνίες της, στις οποίες υπάρχουν λαοί με ελάχιστη μόλυνση, στην απέναντι άκρη βρίσκονται οι βαριά άρρωστοι και ανάμεσα τους υπάρχουν οι ενδιάμεσες καταστάσεις. Για να φανεί η διαφορά θα πω ότι οι λιγότερο μολυσμένοι περνούν από την γη τόσο όσο χρειάζεται ( πεθαίνουν πριν καν βγούνε από την κοιλιά της μάνας ), για να γίνει η σύλληψη της ψυχής με την θνητή σωματική επένδυση, την οποία έχουν ανάγκη για την μετάβαση στον Άδη, όπου εκεί η ανάσταση τους γίνεται, αμέσως μετά την του Χριστού ανάσταση και την δημιουργία του αναστάσιμου λόγο Του. Πιστεύω ότι αυτές οι ψυχές ανασταίνονται αμέσως επειδή ο Θεός δεν θα άφηνε ούτε μια ψυχή να περάσει από την θνητότητα και να μην της δοθεί η ευκαιρία της ανάστασης.

* Οι άνθρωποι της Αφετηρίας αναγεννιούνται ( μέχρι να φύγει από εκεί και ο τελευταίος άρρωστος ) από τότε ( 16.000 χρ.) στους λαούς της γης με την διαδρομή του έκαστος ετοιμασμένη από τον Θεό για την σωτηρία της ψυχής, την απαραίτητη στην κάθαρση και ανάσταση. Και όλοι πρέπει να προσέχουμε στην εδώ ζωή αφού το μπροστά μας μονοπάτι, στενό η πλατύ, ελαφρό η βαρυφορτωμένο, βρίσκεται στο διάβα μας για ένα μόνο λόγο, να συντριβούν τα εκ γενετής δαιμόνια της ψυχής μας η ακόμα και τον επί πλέον δαιμονισμό και τον καταποντισμό της.

Από αυτή την διαδρομή, την ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ, εξαρτάται η επανένταξη μας στους κόσμους των αγίων της αιωνιότητα.

* Να λοιπόν γιατί ένα παιδί κλαίει και ένα άλλο γελάει!!!!και τα 2 όμως στην ουσία έχουν δύσκολο δρόμο, σύμφωνα με την δολιότητα η την λαμπρότητα που ο καθένας φέρνει μέσα του.

* ΜΙΑ η ΕΥΚΑΙΡΙΑ για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ η την αιώνια Κόλαση. ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ από τον Άδη για ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΨΣΗ και δεύτερη διαδρομή.

* Ας το δούνε επιτέλους οι βάρβαροι και ας σταματήσουν να διαβάλουν τους αθώους με τέτοιες διδασκαλίες θανάτου.

* Ο αριθμός 1.000.000.000.000 τρις προέκυψε αθροίζοντας τους πληθυσμούς της γης στα 16χιλιάδες χρόνια. Ίσως είναι λιγότερος η μεγαλύτερος αλλά υπεραρκετός να τροφοδοτεί τη γη με αμαρτωλές ψυχές έως του τέλους του κακού.

* Οι γήινοι έχουν την μοναδική δυνατότητα να αλλάξουν την ψυχική φθορά και δεν στερείται κανείς τον δοσμένο αναστάσιμο λόγο του Θεού. Ο ερχομός των άρρωστων στη γη δίνει την ΕΝΤΡΙΒΗ με την θλίψη η οποία επιφέρει την ΜΕΡΙΚΗ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΣΗ των ψυχικών δαιμονίων. Η διαβίωση είναι τέτοια ώστε αυξάνει την ελπίδα και στον πιο κακό άνθρωπο,

όμως ο σημερινός καιρός γέμισε τον θλιμμένο πλανήτη με τους πιο δαιμονισμένους και βαριά άρρωστους ανθρώπους όλων των εποχών. Αν κάποιος τραβάει για τον γκρεμό αυτό θα το πει ο Θεός και όχι εμείς.


ΤΑ ΓΗΙΝΑ ΕΘΝΗ

* Τώρα καταλαβαίνουμε τις διαφορές των γήινων οι οποίοι δεν είμαστε ίδιοι ούτε ισότιμοι ως έχοντες την ψυχική αρρώστια αλλιώτικη μεταξύ μας. Από την προπατορική μόλυνση εξαρτάται η γήινη πορεία του καθενός, η ευγένεια η αγένεια ( αγωγή, μη αγωγή ), ο χρόνος της εδώ παραμονής, η εθνικότητα του και τα άλλα γνωστά.

Είναι γιατί κανένας άνθρωπος δεν έχει την ίδια ταυτότητα με έναν άλλον και μόνον η εθνική συνείδηση συνδέει τις κοντινές ψυχές.

* Πως όμως προέκυψαν τα γήινα έθνη??????

Η ιστορία είναι πολύ μεγάλη και δεν χωράει σε χιλιάδες βιβλία αν ειπωθούν οι ατέλειωτες λεπτομέρειες, Έχω και κάποιες επιφυλάξεις αν πρέπει να μιλήσω ώστε επιτέλους να φανερωθεί η άγνωστη ιστορία μας.

* Ήδη έγινε κατανοητή η διαφορετικότητα του εκάστου έθνους και από ποια αρχική αιτία αυτό προέκυψε. Επίσης θα μειώσω τις λεπτομέρειες και θα γράψω μόνον τα κεντρικά γεγονότα, ώστε να βγει μια πρώτη αληθινή ιστορία και οι άνθρωποι ας τα δουν με τα δικά τους μάτια, διαβάζοντας τα γράμματα στις παραδόσεις τους.

* Αρχίζω την ιστορία μου από την κατεστραμμένη Εδέμ, η οποία όπως έχω πει ήταν στην ΑΦΡΙΚΗ. Ο διάβολος έμπλεξε τους γηγενείς στην υλική πλεκτάνη και έγινε ότι περίπου έγινε και στον ουρανό.

ΑΦΡΙΚΗ = α επιτατικό + φρίκη = πάρα πολύ φρίκη ( μετάφραση από flox )

Η λίαν μεγάλη φρίκη που βγήκε από την Άβυσσο του ραδιενεργού πυρήνα, η αιώνια φωτιά, και κατέστρεψε την ΕΔΕΜ, τον αθάνατο άνθρωπο, αγρίεψε τη Φύση και δημιούργησε την ΖΟΥΓΚΛΑ ανθρώπων και ζώων.

* Οι επιζώντες όταν είδαν το κακό που βγήκε από το κουτί της ΠΑΝΔΩΡΑΣ, το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να φύγουν όσο πιο μακριά από την ραδιενεργό εστία.

*****Η ΦΥΓΗ ή η ΕΞΟΔΟΣ ( από την αίγυπτο??????) και η ΔΙΑΣΠΟΡΑ των άρρωστων πλέον γήινων στην ΑΔΕΝΔΡΗ και ΧΕΡΣΑ γη των 6 Ηπείρων ( μαζί με την καταποντισμένη ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ) πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τα ρατσιστικά χαρακτηριστικά που δημιούργησε η διαβολική περιπέτεια.

Σχηματίστηκαν ομοειδείς ομάδες ανθρώπων οι οποίες χάραξαν τότε τις ΠΡΩΤΕΣ ΦΥΛΕΣ της γης.

* Αυτές ήσαν 7, οι εξής.

1), Οι ΠΑΚΤΟΙ, 2) Οι ΑΡΚΤΕΙΟΙ 3), Οι ΔΕΛΙΟΙ, 4) Οι ΣΚΥΘΕΣ 5) Οι ΤΑΥΡΟΙ 6) Οι ΝΟΜΑΔΕΣ, 7) Οι ΚΑΣΠΙΟΙ.

1) Οι Πακτοί = η δική τους έξοδος ήταν η πιο μαζική και άδειασε σχεδόν η Αφρική. Πήγαν προς την Ανατολή και κατοίκησαν την Ασία. Εκεί οι ΠΗΚΤΟΙ δημιούργησαν τους σημερινούς λαούς των Κινέζων, Ινδών κλπ. Η μεγαλύτερη έξοδος έδωσε και τους πολυπληθέστερους λαούς, οι οποίοι πίστευαν ότι με τα πολλά χέρια θα αντιμετώπιζαν ευκολότερα τις δυσκολίες της αφιλόξενης γης.

2) Οι Άρκτειοι = από τον πολύ φόβο του ραδιενεργού θανάτου κατέφυγαν στο επάνω άκρο της γης, κοντά στον Βόρειο Πόλο, στον Αρκτικό κύκλο. Αρκετά μακριά από την Αφρική, με την ελπίδα να ζήσουν περισσότερο.

3) Οι Δέλιοι = μια μικρή ομάδα, οι σοφοί, ήρθαν στην Αττική γη. Μετά εξαπλώθηκαν σε όλη την Ελλάδα, στα Βαλκάνια και την γύρω περιοχή, Μικρά Ασία και Ιταλία.

4) Οι Σκύθες = ο στρατός του Κάιν, αυτοί έριξαν τα φρικαλέα βέλη και έφεραν στη γη τον θάνατο. Οι Σκύλοι που από αγαθοί φύλακες έγιναν οι φονιάδες των ανθρώπων και με τα σατανικά όπλα θανάτωσαν τα γήινα. Επειδή φοβήθηκαν σφόδρα μήπως τους σκοτώσουν οι άλλοι διασωθέντες, παρέμειναν στην καμένη γη της Αφρικής και με τα χρόνια αποίκησαν όλη την μαύρη Ήπειρο. ..και ο Θεός έβαλε σημείον επί τον Κάιν???????????!!!!!!!!!!!!!!!!

5) Οι Ταύροι = οι επιστήμονες και συνεργάτες του διαβόλου πήραν τον δρόμο της Δύσης. Από αυτούς πρώτα γεννήθηκε το έθνος των ΑΤΛΑΝΤΩΝ, κατοίκησαν στην Ατλαντίδα, που ήταν στον Ατλαντικό ωκεανό. Όταν καταποντίστηκε η Ατλαντίδα οι λίγοστοί διασωθέντες πέρασαν στην απέναντι Ήπειρο της Αμερικής και στην βορειοδυτική Ευρώπη.

6) Οι Κάσπιοι = τράβηξαν προς την γύρω περιοχή, επάνω από την Κασπία θάλασσα όπου ίδρυσαν το Κάσπιον έθνος και απόγονοί αυτών  είναι οι Ρώσοι και οι γύρω φυλές.

7) Οι Νομάδες = οι περιοδεύοντες, γυρνούσαν από τόπο σε τόπο και δεν βρήκαν ποτέ μόνιμο καταφύγιο. Σημερινοί απόγονοι τους είναι οι απανταχού στη γη περιπλανώμενοι Τσιγγάνοι. Οι της Νουμιδίας δεν έχουν καμία σχέση με τους νομάδες της γης και παντού υπάρχουν οι εποχιακοί βοσκοί που μετακινούνται προς ανεύρεση τροφής των ζώων.


* Αυτές ήσαν οι αρχικές φυλές της γης. Μέγα πλήθος άλλων λαών, φυλών και εθνών γεννήθηκαν από αυτές με ποικίλες ρατσιστικές ιδιαιτερότητες και συνήθειες που φτάνουν σήμερα στις αναρίθμητες εθνότητες του κόσμου μας.

* Τα γήινα έθνη είναι αντίστοιχα των ουρανίων κατά τον ακριβή λογισμό τους και όλες οι άρρωστες ψυχές στην Αφετηρία έχουν από τον Θεό προετοιμαστεί πότε και σε ποιο γήινο έθνος θα γεννηθούν, ώστε να τους παρέχονται κοινά δεσμά, τα ετοιμασμένα για την θνητή τους πορεία.


* Με όσα έγραψα για τα γήινα έθνη δεν θέλω να πω ότι κάποια ανήκουν σε ανώτερες κοινωνίες και άλλα σε κατώτερες. Υπάρχουν βέβαια οι πνευματικοί λαοί και οι βάρβαροι. Η πνευματική διαφορετικότητα προήλθε εκ της ανάγκης σωτηρίας των πολλαπλών μολυσμένων.

Ο δρόμος της σωτηρίας γίνεται ευκολότερος ( όχι ανώδυνος ) στις λογισμένες θνητές κοινότητες. Δηλαδή μια πολύ άρρωστη ψυχή δεν θα έρθει στη γη να καλοπεράσει αλλά η σίγουρη συντριβή της ανοίγει την έξοδο στην αιώνια ζωή.

* Όλα επιτελούνται σύμφωνα με το μυστήριο θέλημα του Θεού και Εκείνος ξέρει τι είναι καλύτερο για την θεραπεία των δαιμονισμένων και ΑΥΤΟ μόνον συμβαίνει στις ζωές μας εδώ.

Η θνητότητα είναι βαριά σε όλους από τον ποιο ανόητο έως τους γενναίους και οι αγιασμένοι της γης προέρχονται εξ όλων των λαών και αυτοί δείχνουν τον δρόμο της κάθαρσης και με τα διδάγματα των θρησκειών, την παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα, γίνονται οι οδηγοί προς ΤΟ ΞΕΦΩΤΟ.

* Η εποχή που έζησε η ζει ο μολυσμένος είναι αυστηρά ταιριασμένη στις ανάγκες της ψυχής του και δεν θα μπορούσε να ζήσει σε μια άλλη εκτός από την ΠΡΕΠΟΥΣΑ σε αυτήν.

* Έτσι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε δεν είναι πόσα χρήματα θα βγάλουμε και τα χρόνια που θα ζήσουμε αλλά στην όποια κατάσταση βρεθήκαμε εδώ ΠΡΕΠΕΙ να την αξιοποιήσουμε προς την σωτηρία της ζωής και να μην πέσει η ανθρωπότητα σε βαριά ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.

* Σήμερα ήρθαν οι ημέρες της ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ και ταχύτατα πλησιάζουν πολύ χειρότερες και οι ζωντανοί θα αντιμετωπίσουν το κακό πάλι περνώντας μέσα από την φωτιά που τα καίει ΟΛΑ.

* Το ευτυχισμένο ΤΕΛΟΣ θα ξαναφέρει την ΑΝΑΣΤΑΣΗ, την ΙΑΣΗ, την ΑΓΙΟΤΗΤΑ, την ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ στην ΙΕΡΑ ΟΔΟ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ.


********** Τώρα, μετά από τις αποκαλύψεις μου τα κυρίαρχα ερωτήματα που γεννήθηκαν είναι 2.

Γιατί η γη?????

Υπάρχουν άλλοι πλανήτες στην Ζωδιακή σφαίρα ως μεσότητες της Θνητότητας?????

* Οι ερωτήσεις αυτές ομολογώ ότι απασχόλησαν τον Νου μου πολλές φορές, τα τελευταία 12 χρόνια, χωρίς να έχω μια σαφή και σίγουρη απάντηση. Γνώριζα αρκετά γεγονότα σχετικά με τους ουράνιους κόσμους, αλλά πάντα έλειπε το κάτι που έκρυβε την αλήθεια. Έτσι και εγώ το άφησα, όπως και πολλά άλλα να έρθουν στην ώρα τους. Την απάντηση πήρα τις ημέρες που έγραφα για το ουράνιο θυσιαστήριο.

* Η λογική σκέψη ότι αφού η γη βρίσκεται χωρικά μέσα στον Ζωδιακό ουρανό και η αμαρτία γεννήθηκε εκεί, ίσως να μην είμαστε οι μοναδικοί άνθρωποι του πόνου, της θλίψης και του θανάτου, δηλαδή να υπάρχουν και άλλοι κόσμοι με σάρκα, αίμα και κόκαλα, σαν εμάς τους γήινους. Μάλιστα όταν εμφανίστηκαν διάφορες επιστημονικές μελέτες να δείχνουν τον Σείριο με ιστορίες κοντινές σε εμάς, τα πράγματα μπέρδεψαν περισσότερο και το φως άργησε να έρθει.

* Σήμερα είμαι απόλυτα βέβαιος ότι η γη είναι η ΜΟΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ με θνητούς ανθρώπους σε όλο το Σύμπαν.

Η σιγουριά μου αυτή πηγάζει από τα εξής πλέον δεδομένα.

1) Η γη είχε προετοιμαστεί εκ γενετής να δεχτεί το θνητό γένος των ανθρώπων. Είναι ο μοναδικός πλανήτης που έφερε τον θάνατο πριν τον αποικισμό της. Τούτο δε αποδεικνύεται από τον θάνατο του πρωτόγονου κόσμου που ευδοκίμησε στα βαθιά νερά, πριν την εμφάνιση της γης με τις Ορογεννήσεις και τον διαχωρισμό των υδάτων από την στεριά. Εκείνος ο πρώτος υποθαλάσσιος κόσμος, όταν πέθανε σχημάτισε με τα λείψανα του το πετρέλαιο και τους λιθάνθρακες.

Οι λεπτομέρειες εκείνης της εποχής είναι γραμμένες από τον flox στο θέμα < Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ >

2) Η γη ήταν ο μοναδικός ΝΕΟΣ πλανήτης στον Ζωδιακό κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από ένα μικρό μέρος της Αφρικής όπου ζούσαν οι άποικοι, στη γήινη τρυφή, όλη η υπόλοιπη ήταν ακατοίκητη και άδεια. Το γεγονός αυτό δίνει 2 ευκαιρίες στην θνητότητα.

Ø είναι αδιαμόρφωτη, χέρσα, άδενδρη με ελάχιστο πληθυσμό και ελεύθερη να δεχτεί τους πολυάριθμους μολυσμένους για πολλές χιλιετίες.


Ø Εδώ οι αναμνήσεις της ραδιενέργειας έμειναν μόνο στα κριμένα γράμματα. Η θνητότητα, εκτός από την άγνωστη βασικής της αιτίας, δημιουργήθηκε κυρίως για να ξεχάσουν οι άρρωστοι την αμαρτωλή εμπλοκή τους με τα υλικά του διαβόλου, ώστε να αφοσιωθούν στα της σκληρής διαβίωσης και μέσα από αυτόν τον τρόπο ζωής να ξανακερδίσουν την αθανασία. Αντίθετα οι άλλοι εμπλεκόμενοι πλανήτες λόγο του πληθυσμού, των γνωστών επιστημών και εφαρμοσμένων τεχνολογικών έργων δεν προσφέρονταν στην ΛΥΘΗ της αιώνιας φωτιάς. Η γη έτσι έγινε η ΕΡΗΜΟΣ για τις μοναχικές αναζητήσεις του πνευματικού λόγου και της αλήθειας του άγιου δρόμου της ΙΕΡΑΣ ΟΔΟΥ.

3) Η ενσάρκωση, η διδασκαλία και η Σταύρωση του Χριστού έγιναν ΕΔΩ. Σε άλλη δε περίπτωση θα έπρεπε ο Χριστός να πηγαίνει στους άρρωστους πλανήτες και να ξανακάνει τα ίδια. Ο Χριστός μια φορά χρειάστηκε να πεθάνει για να δημιουργήσει τον αναστάσιμο λόγο στον Άδη.

Στη γη με τον σταυρικό Του θάνατο ΞΕΣΤΑΥΡΩΣΕ όλους τους ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥΣ που είχαν σταυρωθεί = νικηθεί από τον ΠΥΡΗΝΙΚΌ ΤΑΥΡΟ.

* Τα 3 αυτά δεδομένα σβήνουν την οποιαδήποτε υποψία περί κρεάτινων όντων στο Σύμπαν εκτός από την γη.

Οι άνθρωποι, τα ζώα, τα φυτά, τα δέντρα και όσα βλέπουμε εδώ δεν υπάρχουν ως έχοντα υλικές υποστάσεις ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.


* Στην Κόλαση τα πράγματα είναι εξαιρετικά διαφορετικά από ότι στη γη και όλα εκεί είναι παγωμένα στην ΝΕΚΡΟΤΗΤΑ των πέτρινων σωματικών σε πλανήτες καταστροφικούς για την παραμονή ανθρώπων σαν εμάς η άλλων πνευματικών όντων.


* Η υπόθεση με τον Σείριο, τον οποίο ανακατεύουν οι ψεύτες, έχει άλλη σχέση με τους γήινους.

Είναι η μοναδική κοντινή είσοδος, ΠΥΛΗ, από όλους τους κόσμους του Ζωδιακού ουρανού προς το Ηλιακό μας σύστημα

και από αυτήν ήρθαν οι πρώτοι άνθρωποι να κατοικήσουν στη γη.

Η πύλη φυλάσσεται από τα αγγελικά Χερουβίμ, θα ανοίξει ΠΑΛΙ μετά την Έλευση του Χριστού και θα ξαναδοθεί στους θεραπευμένους.

Τούτο σημαίνει όχι ότι θα ξαναγυρίσουν οι γήινοι στον Αστερισμό του μεγάλου Σκύλου, αλλά ολόκληρη η ανθρωπότητα των νικητών μολυσμένων θα επανενταχτούνε στους κόσμους της ευρύτερης κοινωνίας των 12 ζωδίων από όπου και προήλθαν.

και ο νικών…….και δώσω αυτώ τον αστέρα τον πρωινόν.

Αποκ. Κ2…/28

εγώ είμι ή ρίζα και το γένος Δαυείδ, ο αστήρ ο λαμπρός ο πρωινός.

Αποκ. Κ22../16

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ περνάει πρώτα από τον Χριστό και τον Αναστάσιμο λόγο Του για όλους τους ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ και άρρωστους εθνικούς.

flox


2 Responses to “Οι εθνικοί”

 1. flox Says:

  Οι 7 φυλές που ανέφερα δημιουργήθησαν μετά την πτώση και την αμαρτία του γήινου. Δεν πρόκειται να υπάρξει καμία αμφιβολία περί της ορθότητας αυτών, είναι πολύ φανερά όλα και ορατές αυτές οι φυλές στους σημερινούς ανθρώπους.

  Μια μόνο φυλή από τις 7 έχει εξαφανιστεί η έχει ελάχιστους και μη διακριτούς απογόνους = ΟΙ ΤΑΥΡΟΙ, απόγονοι τους ήσαν οι Άτλαντες οι οποίοι μετά χάθηκαν η αναμίχτηκαν με τους γύρω λαούς.

  Περισσότερα και για τις 7 φυλές θα γράψω στο μέλλον.

  Οι 12 φυλές του Ισραήλ έχουν άλλη προέλευση, πριν την καταστροφή, είναι ΑΝΩΤΕΡΕΣ των 7, εμπεριέχονται σε αυτές,
  δεν είναι φανερές στην ανθρωπότητα ούτε ήσαν γνωστές στους Ισραηλίτες σε καμία ιστορική περίοδο και η λαμπρότατη αποκάλυψη τους , όταν σε λίγο γίνει, θα χαροποιήσει όχι μόνον τους Ισραηλίτες αλλά όλο τον κόσμο.
  Όταν έρθει η μέρα να γράψω γι`αυτές??????

  flox

 2. flox Says:

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ.
  Στη γη πριν την ΑΜΑΡΤΙΑ οι άνθρωποι δεν είχαν διαφορετικές ψυχοσωματικές ιδιαιτερότητες, όλοι ήσαν άγιοι, αθάνατοι, πνευματικοί και γιοί του Θεού.

  Στη Βασιλεία των ουρανών ο διαχωρισμός της αστρικής κοινωνίας γίνεται με την μεταβολή της συνολικής ψυχοσύνθεσης η οποία ανεβάζει αυτούς σε ΑΝΩΤΕΡΑ ΟΝΤΑ.

  Οι άγιες τάξεις αυτών είναι απόμακρες και ασύνδετες με τα γεννημένα εκ του θανάτου έθνη = πεθαμένες διανοητικά υπάρξεις.

  flox

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.