Το θυσιαστήριο

ΤΟ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟΝ

Το πρώτο πράγμα που παρατηρούμε στο κείμενο είναι η ξεχωριστή αναφορά στο Ναό και αυτήν του Θυσιαστηρίου.από τις απαρχές της εποχής του κακού. Τούτο δε γιατί αυτά τα 2 προβάλλονται ως κυρίαρχα αφού μεταφέρουν τις ιστορίες

_ Μέχρι που έφτασε η αμαρτία????

_ Πόσος κόσμος αναμίχτηκε στην Ραδιουργία???

Αμέσως μετά εμφανίζεται το ερώτημα

_ Τι απέγιναν οι άγιοι πολεμιστές που αντιμετώπισαν τον διάβολο και την ραδιενέργεια????

_Το κακό σκότωσε???…..μόλυνε??? τους υπερασπιστές που έμειναν αγνοί και θαρραλέοι απέναντι στην Σατανική μανία????

Η έρευνα μας οδηγεί πρώτα στην ιστορία των αγαθών ανθρώπων οι οποίοι δεν φοβήθηκαν ούτε έφυγαν η κρύφτηκαν για να μην χάσουν την ζωή τους

και δεν ηγάπησαν την ζωή τους άχρι θανάτου.

Θα δούμε αυτά τα γεγονότα με λεπτομέρειες και μετά θα πάμε να σκάψουμε στα καμένα να βρούμε τους νεκρούς και επιζώντες της άλλης πλευράς = τους κακούς και τους συμμάχους αυτών.

* Αυτό το θέμα, με τις ερωτήσεις που γεννήθηκαν και τις πολλές άλλες που θα εμφανιστούν μέχρι να βάλουμε τελεία, φαντάζει μακρινό, με λαμπερά λόγια, άγνωστες εξελίξεις και είμαι σίγουρος ότι έφτασε ο καιρός οι άνθρωποι να πάρουν επιτέλους απαντήσεις, έπειτα από χιλιετείς αναζητήσεις.

Ιστορίες πάνω από οποιαδήποτε φαντασία και έξωθεν της συνηθισμένης και υλικής αντίληψης, ικανές να ξαναζωντανέψουν τα χαμένα ιερά της πεθαμένης Σφίγγας.

Ερώτημα 1ον

_Τι είναι ο θάνατος?????

Και αμέσως μετά,

_Πεθαίνουν οι άνθρωποι????

_ Πονάνε???,……. Αρρωσταίνουν???,…………. μολύνονται????,

γερνάνε???,…….. χάνεται το σώμα???…………. αναγεννιούνται???

Ιδέες τόσο εύκολες στην απλότητα τους και βαριά δύσκολες στα πέτρινα σοκάκια της αμνησίας. Ας τα δούμε!!!!!!

Αν ψάχνουμε την αλήθεια θα πρέπει οπωσδήποτε να ανακαλύψουμε τον κόσμο του Σύμπαντος πριν την γέννηση του κακού.

Φυσικά αυτό δεν είναι μυστήριο ούτε απαγορευμένη γνώση πλέον στον τωρινό άνθρωπο. Θα προσέξουμε ΤΙ είπε ο Χριστός, υποσχόμενος ΤΑ μετά την ανάσταση. Γιατί όποια κατάσταση έρθει μετά το τέλος του κακού, αυτή θα είναι και η νέα ανοδική ΑΦΕΤΗΡΙΑ, από εκεί που ήσαν τα πράγματα όταν εμφανίστηκε αυτό. Ο Χριστός μας είπε.

και εξαλείψει ο θεός παν δάκρυον από των οφθαλμών αυτών, και ο θάνατος ουκ έσται έτι, ούτε πένθος ούτε κραυγή ούτε πόνος ουκ έσται έτι˙ ότι τα πρώτα απήλθον…….Αποκάλυψις, Κ=21../4

ου πεινάσουσιν έτι ουδέ διψήσουσιν έτι, ουδέ μη πέση επ`αυτοίς ο ήλιος ουδέ παν καύμα,….Αποκ…Κ= 7./16

* Στην Βασιλεία των ουρανών ΟΥΚ ΕΣΤΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ.

Δεν πεθαίνει ΚΑΝΕΝΑΣ????

Στον άπειρο χρόνο του παρελθόντος Σύμπαντος δεν συνέβη ούτε ΕΝΑ ατύχημα????

από οτιδήποτε?????

Από την αρχή, που το Σύμπαν ήταν μια σταλιά και ο ΑΔΑΜ χοϊκός ( = περισσότερη υλική αναλογία ), ως τον σημερινό, τον πνευματικό και φωτεινό, ΤΙ ΕΓΙΝΕ????..

Ποτέ κανένα ατύχημα??????

_ ο πρώτος Αδάμ χοϊκός, ο έσχατος Αδάμ πνεύμα ζωής.

Για να τα δούμε σωστά φωτισμένα ( σοφά ), είναι αναγκαίο να ξεχάσουμε ΟΣΑ γνωρίζουμε και βλέπουμε στη γη, γιατί όλες οι εικόνες, τα ακούσματα και οι ιστορίες της εδώ ζωής είναι πλασματικές και προϊόντα θανάτου.

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ?????????????

Ποιος όμως???….. του σώματος????….της ψυχής?????…..και των δύο??????

Ο Χριστός είπε < να φοβάστε περισσότερο τον ψυχικό θάνατο κι όχι τον σωματικό!!!!!

* Πάμε πίσω στο χρόνο, πριν την γέννηση του κακού.

Πως ζούσαν οι άνθρωποι στις κοινωνίες του Σύμπαντος????

Θα πω ως πρώτο δεδομένο ότι ΠΟΥΘΕΝΑ στο Σύμπαν, δεν υπήρχε ούτε υπάρχει ο ΦΥΣΙΚΟΣ θάνατος και η ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, όπως ΣΕΙΣΜΟΙ, εκρήξεις ΥΦΑΙΣΤΙΩΝ, πτώσεις ΜΕΤΕΩΡΙΤΩΝ.

Δεύτερο δεδομένο ΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ

Οι Ήλιοι, οι πλανήτες, οι δορυφόροι και όλη η δημιουργία δεν είναι ΘΝΗΤΑ ΟΝΤΑ ούτε θα έρθει το ΤΕΛΟΣ αυτών από μια ΘΕΡΜΙΚΗ ΕΞΙΣΩΣΗ η μεγάλη ΕΚΡΙΞΗ ούτε θα τα ρουφήξει κάποια μελλοντική γιγάντια ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ.

Οι θεωρίες περί του ΤΕΛΟΥΣ του Σύμπαντος, από όποιον και αν λέγονται,

Νομπελίστες και άλλους ( έγινε μόδα να βραβεύονται διαβολικές θεωρίες ) είναι ψευδείς αναθυμιάσεις της πειραγμένης Συνείδησης που εγκλωβίζει το ΝΟΥ στα του θανάτου και οι υλιστές επιστήμονες οραματίζονται δαιμονισμένα ότι και αν προσπαθούν να δουν.

* Αρχίζω από τα φανερά μεγέθη και θα πάω στη συνέχεια στα νοητά. Τα άστρα όπως έγραψα δεν πεθαίνουν,

αλλά η ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ Των αυτών στην αιωνιότητα είναι μια μορφή θανάτου.

Ένας Ήλιος αν είναι πάντα σε μοναδική έκφραση, τότε είναι ήδη νεκρός και αν πάψει να φέγγει δεν τελείωσε η ψυχική του ΠΟΡΕΙΑ.

Ο θεός δεν αφήνει κανένα ον να παραμένει επί αορίστου χρόνου στα ίδια αλλά

< ανακάμπτει επί των παλαιών και αρχαίων και ανανεώνει αυτά >

Αν δεν υπήρχε αυτή η ανανέωση θα ήταν ανόητη και ψευδής η αιώνια ζωή. Τα πάντα όντα και όλο το Σύμπαν ΑΝΑΝΕΟΝΟΝΤΑΙ με τους νέους λόγους που φέρνει το ερχόμενο Άγιο Πνεύμα από τον άχρονο Πατέρα στον αιώνιο Γιο.

Ο δε Γιος με αυτό διατηρεί την αιωνιότητα της ζωής στο Σύμπαν.

Έτσι αν ένα άστρο μετατραπεί σε σούπερ Νόβα η ότι άλλο, η αλλαγή αυτή βρίσκεται στην πορεία της αναγέννησης του σε ΚΑΤΙ ΑΝΩΤΕΡΟ και λαμπρότερο από αυτό που ήταν.

_ Ας πάψουν επιτέλους οι πεθαμένοι να διδάσκουν τον θάνατο των αθανάτων!!!!!!

* Καλά λοιπόν, το Σύμπαν έχει αθάνατη εξέλιξη, δεν χάνεται ούτε ένας κόκκος, προχωράει συνεχώς στην γένεση και φανερώνει καινούργια άστρα και ουράνια άλλα σώματα σε μια ασταμάτητη και ατέλειωτη πορεία ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ!!!!!!!!!

Οι άνθρωποι, τα ζώα και η Φύση??????

Στις αρχές της δημιουργίας, όταν επικράτησε ο ΔΙΑΣ ( = η τριαδικότητα των όντων ) ηρέμησε η Γένεση και ξεκίνησε η άλλη γέννηση των άλλων έμψυχων ζώων με κυρίαρχο επιστήμων όλων τον άνθρωπο. Ο πρώτος εκείνος άνθρωπος ήταν θεϊκά χαρισματικός, είχε τον θεό κοντά του, κατείχε την γνώση και την σοφία, την ΑΓΑΠΗ, παρήγαγε υψηλές επιστήμες και τέχνες

και δεν ήταν ΒΛΑΚΑΣ, ΑΝΟΗΤΟΣ, και ΧΑΖΟΣ, όπως είναι ο σημερινός άνθρωπος της Ατομικής εποχής.

Δεν έζησαν ποτέ σε σπηλιές ούτε κυνηγούσαν άγρια ζώα για να φάνε, ήξεραν να ανάβουν την φωτιά στα ξύλα, αν και ήταν άχρηστη λόγο του πνευματικού τους σώματος.

Ήταν ευφυέστατος και απέφευγε να πηγαίνει με τα διαστημόπλοια του σε πλανήτες η άλλα μέρη στα οποία δεν είχε ολοκληρωθεί η γέννηση τους.

Για παράδειγμα το Φεγγάρι μας, όταν βγήκε από το αυγό του, τον ΚΟΙΟ,

δεχόταν την κοσμική ύλη που ερχόταν με μεγαλύτερη ταχύτητα και περισσότερη ποσότητα, με τα μετέωρα που η δική του ψυχή επέλεξε, ω ανήκοντα σε αυτήν. Μετά, στην πορεία η εισβολή αυτών σταμάτησε και σήμερα παίρνει τα υπόλοιπα υλικά που λείπουν.

Ο σοφός άνθρωπος δεν πήγε στο φεγγάρι ΓΥΜΝΟΣ ( χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό ) την ώρα της βροχής των μετεώρων. Στην γη ήρθαν όταν τα ΠΑΝΤΑ ήσαν έτοιμα, χωρίς κανένα φόβο κινδύνου η ατυχήματος.

Τέτοιοι άνθρωποι ήσαν, ακόμα και ο χοϊκός Αδάμ,

αλλά θα σκεφτούμε δεν έπεσε κατά λάθος ένας ποτέ σε μια λακκούβα να σπάσει το πόδι του και να πονέσει??????

Η απάντηση μου είναι ΟΧΙ, γιατί τα πνευματικά σώματα δεν σπάνε ακόμα και αν πέσει πάνω τους βουνά από βράχια!!!!!!!

Φαντάζεστε έναν άγιο να τον πλακώσει κάποιο κτήριο και να βγει λαβωμένος από τα ερείπια?????

όταν με την πνευματικότητα που διαθέτουν μπορούν, χωρίς μεταφορικά μέσα να βρίσκονται την μια στιγμή στην Δύση και αμέσως μετά στην άλλη άκρη της Ανατολής!!!!!!

ΑΥΤΟΣ είναι, με λίγα λόγια, ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ο ΑΘΑΝΑΤΟΣ,

ο οποίος σήμερα, μετά την ίδρυση της Βασιλείας των ουρανών και το άνοιγμα της ΙΕΡΑΣ ΟΔΟΥ έφτασε στον ζωικό και Θεομένο άνθρωπο.


* Γυρίζουμε τώρα στην Ζωδιακή σφαίρα όπου θα δούμε τις συνέπειες της αλλαγής

και πως ο άνθρωπος πέθανε .

Συναντάμε εδώ για πρώτη φορά τον αθάνατο άνθρωπο να πολεμάει τον αθάνατο συνάνθρωπο του, με την γνωστή αιτία, την οποία έχω αναφέρει σε αρκετά γραπτά μου. Το τελικό αποτέλεσμα είναι

Όσα δεν έπαθε, στο αιώνιο παρελθόν από τα επιστημονικά του ταξίδια στα άγνωστα και επικίνδυνα μέρη του Σύμπαντος, τα αφανέρωτα και αγέννητα,

τα έπαθε από το ΧΕΡΙ του ΑΔΕΡΦΟΥ του.

Η Ραδιενέργεια λοιπόν, αυτή φταίει??????

Όχι φυσικά, γιατί η πυρηνική φωτιά βγαίνει από όλους τους Ήλιους και ο θεός ΠΛΟΥΤΩΝ έχει την άξια θέση του στο Πάνθεο του ουρανού. Η ραδιενέργεια δίνει την πλούσια ύλη, την άφθονη σωματική ενέργεια την προορισμένη όμως για την σωματική επένδυση άλλων ψυχικών όντων και όχι του ανθρώπου, των ζώων και της Φύσης που ξέρουμε.

Ο πόλεμος του Σατανά ξεκίνησε με την εμπλοκή των ανθρώπων που επηρέασε στην καθημερινή τους επιστημονική εντριβή στα της ύλης. Η συνεχόμενη επαφή τους με τα υλικά

έφερε στην πριν καθαρή Διάνοια την εισροή των υλικών ιδεών και την αντίστοιχη μείωση των Νοητών ιδεών.

ΔΙΑΝΟΙΑ = η πύλη προς τον ΝΟΥ και την εσώτερη ψυχή.

Με την πάροδο του χρόνου η υλική εισροή έγινε εισβολή και σε λίγο φράκαραν οι εξωτερικοί δεσμοί της διάνοιας, από την πολύ ύλη.

Η διάνοια ως μεσότητα που είναι ανάμεσα στον εσωτερικό νοητό κόσμο και εξωτερικό πνευματικό και υλικό έχει την αποστολή να λαμβάνει τα έξω και αφού τα περάσει από τον λογισμό των εισόδων της να τα εισάγει εντός, μετατρέποντας τα όλα σε Νοητά.

Η λειτουργία της διάνοιας είναι η εξής, με λίγα λόγια.

Αυτή συνθέτει τον εξώτερο ΦΛΟΙΟ της αθάνατης ψυχής, που βρίσκεται στο κεφάλι μας.

Ο εγκέφαλος και το σώμα είναι έξω από την διάνοια, ενώ ο Νους, η Συνείδηση και τα …..άλλα ανήκουν στα εσώτερα ψυχικά. Ως μεσότητα έχει το έξω μέρος της όμοιο με τα εξωτερικά και το κάτω μέρος της νοητό και συνενωμένο με τα ίδια δεσμά του Νου. Εξωτερικά ο φλοιός ( το τσόφλι της ψυχής ) αποτελείται από άπειρα χωνιά διαφόρων μεγεθών και τα οποία έχουν τον λογισμό τους σε αυτήν. Τα χωνιά αυτά είναι ευρύτατα στην επιφάνεια της διάνοιας και καταλήγουν σε στενότατες απολήξεις στο βάθος. Σε αυτά τα χωνιά μπαίνουν οι διάφορες ιδέες και στη διαδρομή προς τα κάτω

αφομοιώνεται η ουσία τους, η αλλιώς διαλύεται το φορτίο τους στα ΜΙΚΡΑ συστατικά τους.

Η ουσία τώρα των ιδεών εισέρχεται ελεύθερα από τα μικρότατα κάτω ανοίγματα της διάνοιας

και ΕΤΣΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΝΟΥΣ τα απαραίτητα στην ψυχή.

Έκανα αυτήν την ανάλυση επειδή αν δεν ξέρουμε τουλάχιστον την λειτουργία της διάνοιας ποτέ ο γήινος δεν θα καταλάβει την αθανασία και τον θάνατο. Πολλοί είναι βέβαιο θα αναρωτηθούν πως εγώ κατέχω τέτοιες γνώσεις, άγνωστες στους άλλους ανθρώπους. Και για να μην λέω πάλι τα ίδια έχω πει από πού όλα ΑΥΤΑ.

Ας παρακολουθήσουμε τώρα τι συνέβη με την υλική εισβολή στην διάνοια. Η υλική ΒΙΑ στοίβαξε στα χωνιά τις ιδέες χωρίς αυτές να αφομοιωθούν στην ουσία τους. Το γεγονός αυτό έγινε αιτία

να φρακάρει η διάνοια και να ΠΕΤΡΩΣΕΙ η λειτουργία της.

Έτσι οι αληθινές έννοιες μπλέχτηκαν με τις ψεύτικες που δημιουργήθηκαν εξαιτίας της συμπίεσης των υλικών και όταν αρρώστησε η διάνοια ( = καταστράφηκε η ευρύτητα του λογισμού της ) έμπαζε στο Νου τα ΑΝΟΜΟΙΑ και ΑΣΥΝΔΕΤΑ μεταξύ τους και την δημιουργία στην ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ των δαιμονίων ( = ασύνδετα νοήματα ).

Οι υλιστές του διαβόλου δηλαδή είχαν μολυνθεί ( καταστροφή της Αρμονίας του Νου ) πολύ πριν την χρήση των πυρηνικών. Όταν δε έγινε και αυτό, η απόλυτη ΜΑΝΙΑ της ραδιενέργειας έφερε στη διάνοια σε μια στιγμή τόση ύλη που την κατέστρεψε εντελώς με τα γνωστά αποτελέσματα

να πεθάνει η ψυχή και το σώμα.


* Ξαναγυρίζουμε στον Ζωδιακό ουρανό όπου τώρα βλέπουμε τους ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ και ετοιμοθάνατους να πολεμάνε τους ΚΑΘΑΡΟΥΣ άγιους των λαών που δεν συμμάχησαν με τον διάβολο.

Αμέσως αναγνωρίζουμε τους κόσμους των 12 γνωστών αστερισμών να παραμένουν στην καθαρή πλευρά. Τους αστερισμούς του ΔΡΑΚΟΥ και του ΟΦΗ στους άρρωστους, μαζί τους και οι γήινοι.

Έγινε τελικά ο πυρηνικός πόλεμος, στον ζωδιακό κόσμο, ο διάβολος έριξε τα πύρινα βέλη του όπου αυτά έπεσαν, σε λίγο ήρθε ο ΜΙΧΑΗΛ με την ακατανίκητη ρομφαία η οποία τσάκισε τα διαβολικά καλάμια, ο πόλεμος τέλειωσε και θα δούμε στην συνέχεια της ιστορίας πως διαμορφώθηκαν τα πράγματα στον κακό κόκκο.

1) Αμέσως εκδιώχτηκε ο διάβολος και οι συνεργάτες του, οι βαριά άρρωστοι.

Οι πλανήτες της φθοράς εκκενώθηκαν, μεταξύ αυτών οι 2 αστερισμοί της διαβολικής επικράτειας και δεν έμεινε εκεί ούτε ΕΝΑΣ άνθρωπος.

2) Οι άρρωστοι κατέφυγαν στους ακατοίκητους πλανήτες στην κορυφή της κάτω πυραμίδας, στο νότιο ημισφαίριο της Ζωδιακής σφαίρας. Εκεί οι πλανήτες δεν είχαν ούτε έχουν ακόμα ολοκληρώσει την γέννηση τους, αλλιώς θα είχαν ήδη αποικηθεί.

3) Οι άγιοι κόσμοι των 12 ζωδίων σταμάτησαν όλες τις άλλες ασχολίες και επιδόθηκαν στην καταπολέμηση του θανάτου που γεννήθηκε από την ραδιενέργεια την κάτω από την ΙΟΝΟΣΦΑΙΡΑ του ουρανού τους.

Γρήγορα δημιουργήθηκαν 12 υπέρλαμπροι πολιτισμοί και ειδικές τεχνολογίες για την απομάκρυνση της ραδιενεργούς ΜΟΛΥΝΣΗΣ.

Τους περίφημους αυτούς πολιτισμούς περιγράφουν τα ΟΡΦΙΚΑ ΛΙΘΙΚΑ με αρκετές λεπτομέρειες που έχουν σχέση στην ίαση από τα δαγκώματα φιδιών, την αιώνια φωτιά κλπ.

4) Η γη και οι άρρωστοι γήινοι μπήκαν σε καραντίνα και αστρική επίβλεψη μέχρι να αποκατασταθεί και εδώ ο θάνατος.

5) Δημιουργήθηκε το ΟΥΡΑΝΙΟ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟ.

* Τι έγινε με τους καθαρούς που μολύνθηκαν η σκοτώθηκαν????????????

Δεν πέθανε κανένας σε αυτόν τον πόλεμο???

Δεν αρρώστησαν οι άγιοι?????

Ας τα δούμε.

Πριν έγραψα για την λειτουργία της διάνοιας και έδειξα πως αυτή καταστράφηκε στους άρρωστους υλιστές. Στην περίπτωση των καθαρών έχουμε τον ξαφνικό εμπλουτισμό της διάνοιας στο έξω μέρος αυτής από την ανεξέλεγκτη ύλη.

Η αυτόματη υλική εισβολή έκλεισε αμέσως και σωστικά τα χωνιά της διάνοιας και τα κράτησε ΟΛΑ ΕΞΩ από τον ΝΟΥ.

Αυτό συνέβη γιατί εσωτερικά δεν υπήρχαν υλικοί δεσμοί να πιαστούν τα έξω χέρια και να δέσουν με τα μέσα ψιλά του Νου ώστε να σπάσουν το αδιαπέραστο και κλεισμένο τώρα τοίχωμα της διάνοιας.

Άρα οι άγιοι είτε έχασαν το πνευματικό τους σώμα είτε όχι μπόρεσαν με την καθαρότητα τους να κρατήσουν ΖΩΝΤΑΝΗ την ΨΥΧΗ τους, δηλαδή

ανόθευτη και ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΗ από τα διαβολικά δαιμόνια.

Σε αυτούς, τους πληγέντες, οι άλλοι σωσμένοι αφιέρωσαν την νέα επιστήμη ώστε να απομακρύνουν πρώτα από την διάνοια τα ΑΝΟΗΤΑ εκεί κολλημένα.

Άμεσα έφθασε η ανώτερη βοήθεια από τους επάνω κόσμους της Βασιλείας των 7 ουρανών και φρόντισαν το θέμα της θεραπείας των θυσιασμένων και την ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΚΑΤΆΣΤΑΣΗ τους. Τούτο σημαίνει ότι οι του θυσιαστηρίου δεν μπήκαν στην διαδικασία της θνητότητας ούτε χρειάστηκε να πάνε στον Άδη για γιατρειά.

Αυτοί παρέμειναν ψυχικά ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΙ.

Η ανάσταση τους, πιστεύω ότι έγινε σύντομα και πήραν ΑΞΙΑ θέση στην Ιερά Οδό ερχόμενοι από την Ζωή στην Ζωή. Αυτοί δεν πέθαναν ούτε γνώρισαν τον θάνατο!!!!!!!!!!

Στην αποκάλυψη τους βλέπουμε να μετριούνται μαζί με τους σωσμένους, τους καθαρούς προσκυνητές στο Ναό του Θεού.

Το ουράνιο αυτό θυσιαστήριο αποδίδει την σωστή εικόνα της ΘΥΣΙΑΣ. Οι άγιοι πρόσφεραν την δική τους θυσία στην καταπολέμηση του πρωτόγνωρου κακού. Δεν δείλιασαν ούτε στιγμή, έβαλαν τα στήθη μπροστά στον διάβολο,

αγνόησαν τον ενδεχόμενο σωματικό η ψυχικό θάνατο και έγιναν οι ΣΤΙΛΩΒΑΤΕΣ της καθαρής Αγάπης.

Τα αθώα θύματα έγιναν πιο άγιοι από τους άλλους στο Ναό, γι`αυτό τους αποδίδουν την τιμητική θέση ΤΟΥ θυσιαστηρίου και η πράξη τους θα μένει στα Γαλαξιακά ένδοξα ιστορικά πραγμένα. Η ξεχωριστή σε αυτούς αναφορά στην αποκάλυψη είναι προς δόξα αυτών και ο φόρος τιμής στους ήρωες του κόσμου της ακάνθου.

Υπάρχει όμως και το άλλο θυσιαστήριο, εδώ στη γη, το ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ, και αυτό άγιο αλλά με άλλη διαδρομή. Είναι οι προερχόμενοι από την θλίψη της γήινης και θνητής πορείας, οι καμένοι από την ραδιενεργό φωτιά και την διαβολική απάτη. Σε αυτούς θα αναφερθώ άλλη φορά γιατί τώρα φανερώνουμε τις θυσίες των αγίων και αναμάρτητων του ουρανού και όχι της γης.

Πέρασαν τα χρόνια και οι καιροί, οι άνθρωποι ξέχασαν την παράδοση και στα σκοτάδια του λαβύρινθου εμφανίστηκαν τα νεκρικά θυσιαστήρια και αντί να κάνουν θυσίες στο Θεό ( = απομάκρυνση από τα δαιμόνια ) άρχισαν να θυσιάζουν στα είδωλα (= τα έργα των χεριών ). Τα πάντα για το χρήμα και στο όνομα του διαβόλου και πιστεύουν ότι όσα πράττουν είναι σωστά και άγια. Είναι στο όνομα του διαβόλου αφού όλα τα έργα μας έχουν δεσμά όμοια με τις Σατανικές ιδέες και παράγουν τα αντίστοιχα θανατηφόρα.

Ποιος νοιάζεται αν θυσιάζει η ανθρωπότητα την γη και όλα όσα είναι επάνω στη γη για να βγάλουν οι πλούσιοι περισσότερα και να έχουν οι φτωχοί το μεροκάματο του τρόμου?????

Και όλοι μαζί, πιασμένοι στην πλάνη, τρέχουν ανόητα να συμμαχήσουν με τον διάβολο για να κάνουν το θέλημα του που είναι η καταστροφή της γης.

Μετά από αυτά τα λόγια πιστεύω ότι όλοι καταλαβαίνουν

Τι είναι η θυσία?????

Και η ανθρωποθυσία????????

Και αν έχει ο θεός ανάγκη από αίματα και σφαγές??????

από αρνιά, κατσίκια, περιστέρια????

και οι βωμοί ξεχείλισαν από το αίμα των αθώων, κοκκίνισαν τα ποτάμια, οι θάλασσες, οι ωκεανοί και η γη ξεράθηκε από το φαρμάκι των άνομων θυσιών.

Και έρχεται η μεγάλη θυσία στον ναό του θηρίου…..ΤOΣΟΣ ΠΟΝΟΣ??????

Συνέχεια = ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ

flox


Αφήστε μια απάντηση