Ο ναός του ΘΕΟΥ

Δεκεμβρίου 29, 2007 - 2:55 μμ No Comments

Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

Ναός = εκ του ναίω, οίκος, κατοικία του θεού

Ναίω = κατοικώ, διαμένω σε κάποιο μέρος, ευρίσκομαι

Η κατοικία λοιπόν και το μέρος όπου Αυτός ευρίσκεται.

Που μπορούμε να βρούμε τον Θεό?????

Υπάρχει τέτοιο μέρος????

Και για ποιόν θεό ψάχνουμε????

Τον ΠΑΤΕΡΑ????……. ….Τον Γιό???……….. Το Άγιο Πνεύμα????

_ Ο Πατέρας είναι το ΟΝ το ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ

_ Ο Γιός είναι γεννημένος από το ΕΝΑ και βρίσκεται και δεν βρίσκεται μέσα στο ΕΝΑ. Είναι δε ο Κύριος του Σύμπαντος κόσμου.

_ Το Άγιο Πνεύμα είναι και στον Πατέρα και στον Γιό, πρώτιστα στο ΕΝΑ και αλλαγμένο στη Γένεση.

* Η θέση του Πατέρα είναι διακριτή από αυτήν του Γιού.

_ Ο Γιός δεν μπορεί να μπει στον Πατέρα, όπου δεν υπάρχει ο χώρος για τα γεννημένα, εισέρχεται όμως με την παραλαβή του διδόμενου λόγου, ο οποίος λόγος χαρίζει στον κόκκο την προοπτική της απειρογέννησης.

* Στο Σύμπαν βρίσκονται όλα τα πλάσματα, όντα, και αυτό μέσα στον Γιό.

_ Η διαφορά ανάμεσα στο Σύμπαν και στο ΓΙΟ είναι ότι ο Γιος ακουμπάει το φως του Πατέρα ενώ η πλάση ΟΛΗ παραμένει πάντα αφάνταστα μακριά από Αυτό Το Φως.

_ Έτσι η πλάση δεν είναι ο Γιος αλλά μέρος ΑΥΤΟΥ

……και ΟΛΑ είναι ΕΝΑ = Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ.

* Την θέση του Γιού την γνωρίζουμε, όπως του Πατέρα και του Αγίου Πνεύματος. Το από αιώνες γεννημένο ερώτημα είναι ?

ΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ και ΥΠΑΡΞΗ μέσα στον Γιό ΟΧΙ ως Ο ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ, αλλά όπως Ο ΙΔΙΟΣ είναι στην ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΟΥΣΙΑ???????????

, έλεγον ούν αυτώ˙ πού έστιν ο πατήρ σου? Απεκρίθη Ιησούς˙ ούτε εμέ οίδατε ούτε τον πατέρα μου˙ εί εμέ ήδειτε, και τον πατέρα μου ήδειτε αν. ……κατά Ιωάννη Κ=8, /19-20.

* Η όραση του Πατέρα περνάει πρώτα από την γνώση του Γιού!!!!! Και δεν είναι δυνατόν κάποιος να δει το φως χωρίς να έχει δει τα γεννημένα από το φως.

* Ο Πατέρας είναι ορατός και πανταχού παρών δια της ΟΥΣΙΑΣ Του, της οποίας ΟΥΣΙΑΣ τα πάντα όντα και το Σύμπανέχουν την ΜΕΘΕΞΗ τους σε αυτήν.

* Παντού στο Σύμπαν ο Θεός φαίνεται και οι άνθρωποι τον βλέπουν, όπως θα τον δουν και οι γήινοι σε κάποια κοντινή ημέρα.

* Η εμφάνιση του Πατέρα στο Σύμπαν είναι ΜΕΡΙΚΗ και όχι ΟΛΙΚΗ, γιατί το ΑΠΕΙΡΟ δεν χωράει στο μη άπειρο παρά μόνον με τα ΛΟΓΙΑ Του. Τα άλλα ΛΟΓΙΑ τα δοσμένα, έχουν φανερωθεί στο Γιό και στο Σύμπαν.

Ο ΑΦΑΝΕΡΩΤΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ Αιωνίως ΔΙΝΕΙ το άπειρο Φως Του.


* Ο Πατέρας θεός έχει την ΠΡΩΤΗ κατοικία Του, την Ύπαρξη Του και την ουσία Του πολύ μακριά και έξω από όλη την δημιουργία.

Στην Γένεση ο θεός μεταβαίνει δια του Υιού Του και με το Άγιο Πνεύμα το αιωνίως εκπορευόμενο και διδόμενο στον κόσμο.

Στην κοσμόσφαιρα του διαστήματος, στους Γαλαξίες και μέχρι την άλλη άκρη του Χάους, ο θεός είναι παρών με την ΟΥΣΙΑ Του και ως το μεταφερόμενο Άγιο Πνεύμα.

Το Άγιο Πνεύμα πληρώνει το σύνολον της Γένεσης και δεν υπάρχει τίποτα που να μην είναι εξ`αυτού.

Ο Χώρος, ο Μαγνητισμός, η ύλη και τα όντα ( = τα πάντα ) είναι οι απειρόμορφες εκφράσεις του εκδηλωμένου Αγίου Πνεύματος.

Όπου αν κοιτάξουμε, ότι αν δούμε η ακούσουμε, αισθανθούμε η εννοήσουμε ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ στην δοσμένη στον Γιό ουσία του Αγίου Πνεύματος.


***Έτσι ΝΑΟΣ του ΘΕΟΥ είναι όλο το Σύμπαν εκτός από εκεί όπου το Άγιο Πνεύμα μολύνθηκε με την ραδιενεργό αμαρτία του ανθρώπου.

Ο άνθρωπος θα έπρεπε να ρωτάει όχι που βρίσκεται ο θεός, αλλά που Αυτός δεν κατοικεί????????

Αυτή η ερώτηση είναι πιο δύσκολη και για να πάρουμε την σωστή απάντηση πρέπει να βρούμε που γεννήθηκε η αμαρτία, μέχρι που εξαπλώθηκε και που παραμένει ακόμα????

Ο άνθρωπος δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να βγει έξω από το Σύμπαν, ούτε ακόμα και οι θεομένοι έχουν την δυνατότητα να περάσουν το ΑΔΙΑΠΕΡΑΣΤΟ και ΑΙΩΝΙΟ ΧΑΟΣ για να συναντήσουν τον θεό.

***Ως εκ τούτου

_ Η Βλασφημία( = η μόλυνση του Αγίου Πνεύματος )ΠΟΤΕ δεν φτάνει στον ΠΑΤΕΡΑ.

_ Εάν η μόλυνση απλωνόταν σε μεγάλο μέρος του Σύμπαντος,

αυτό θα σήμαινε ότι ΚΑΠΟΤΕ θα μπορέσει να το μολύνει ΟΛΟ.

Ούτε αυτό είναι δυνατόν γιατί η αστρική κοινωνία της ανθρωπότητας είναι λογισμένη στα 7 επίπεδα αγιότητας της ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ.

Τούτο δε είναι ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ = Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΥΤΟΥ.

_ Η ανάβαση στο ύψος του Σύμπαντος γίνεται

ΜΟΝΟΝ με την αγιότητα της ΙΕΡΑΣ ΟΔΟΥ

η οποία άγει επάνω τα καθαρά και κατεβάζει τα νοθευμένα.

***Έτσι ούτε ο Γιός του θεού γίνεται να μολυνθεί από την όποια ανόητη νοθεία, τα δαιμόνια και τους δαίμονες.

* Ο Θεός πριν την δημιουργία έδωσε τον λόγο της Αγάπης = την αγωγή των καθαρών. Αφού Αυτός είναι Αγάπη στην όλη ουσία Του.

Δηλαδή ΠΟΤΕ το Σύμπαν δεν θα γίνει ΚΑΚΟ, γιατί το κακό( = η νοθεία των αξιών )δεν υπάρχει στο Θεό.

***Όμως αν ο άνθρωπος δεν μπορεί να βλασφημήσει τον Θεό και τον Γιό, αυτό έκανε στο Άγιο Πνεύμα του ενός κόκκου της αμέτρητης αμμουδιάς του Σύμπαντος.

Το νέο ερώτημα είναι

Πόσο μεγάλος είναι ο αμαρτωλός κόκκος και αυτή μέχρι που φθάνει????

* Στα γραπτά μου < floxfilosofika > έδειξα ότι το κακό γεννήθηκε στην Ζωδιακή σφαίρα που έχει τους 12 αστερισμούς στον ισημερινό του ουρανού της. Ο διάβολος ξεκίνησε την ανταρσία από τους δικούς του λαούς, στους αστερισμούς του Δράκου και του Όφη.

Ξεγέλασε και άλλους κόσμους στον ζωδιακό κύκλο, όπως και την νεοκατηκοιμένη γη μας.

* Η Ζωδιακή σφαίρα είναι στη δεξιά άκρη, επάνω στον ισημερινό του Γαλαξιακού ουρανού, είναι μία μικρή αέρινη διπλή πυραμίδα και το μοναδικό αγκάθι των άστρων που βλέπουμε.

Έτσι Ναός του θεού παραμένει ΟΛΟ το Σύμπαν και πλέον ψάχνουμε να βρούμε στον μαύρο κόκκο τι ζημιά έκανε η άκανθος του κακού.

* Οι πλανήτες και οι λαοί τους που έμειναν καθαροί και εναντιώθηκαν στον διάβολο με την υλική του επιστήμη, είναι ο Ναός που ζητάμε, οι προσκηνούντες σε αυτόν και το Θυσιαστήριο. Οι αναμάρτητοι και οι ήρωες, που στάθηκαν στο πέρασμα της Σατανικής πλεκτάνης. Αυτούς δεν τους άγγιξε η ραδιενέργεια και η καθαρή αγιότητα τους κράτησε στον αμόλυντο Ναό του Θεού, σε τούτη τη μαύρη σφαίρα των γνωστών Ζωδίων..

* Μπορούμε τώρα να δούμε άμεσα ότι στον Ναό αυτόν δεν εντάσσεται η γη, οι γήινοι, η κόλαση με τους εκεί νεκρούς και όποιο άλλο μέρος της σφαίρας που ίσως δούμε να είχαν συμμαχίες με αυτόν.

* Επίσης βλέπουμε ότι ο πόλεμος των άστρων δεν ξέφυγε έξω από τον ένα κόκκο για να μολύνει και άλλους κόσμους των άστρων. Αυτά μου τα λόγια αντικρούουν τους πολλούς φανατισμένους Σατανικούς οπαδούς οι οποίοι ισχυρίζονται και διαδίδουν ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΟ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. Η διαβολική προπαγάνδα του ψεύδους φέρνει τους ΝΕΚΡΟΥΣ να πολεμάνε παντού στη δημιουργία άλλους κόσμους με τα ραδιενεργά τους διαστημόπλοια.

*Άλλοι πάλι ερευνητές των γραφών ψάχνουν τον Ναό στη γη, τρέχουν από χώρα σε χώρα να βρούνε τον εκλεκτό λαό και την αγία πόλη για να σωθούν από τον ερχόμενο όλεθρο και κάθε φορά ανακαλύπτουν άλλο μέρος σωτηρίας.

* Στη γη, μέχρι σήμερα δεν υπάρχει ούτε ένα cm³ που να μην είναι δαιμονισμένο και να παραμένει εκεί αμόλυντο το Άγιο Πνεύμα. Αύριο, ο θεός ξέρει τι θα συμβεί στον ένα αληθινά δικό του ΝΑΟ.

* Έμεινε να ονομάζονται Ναοί οι εκκλησίες των θρησκειών, όπου συναθροίζονται οι πιστοί για να εκφράσουν το προσκύνημα τους στα ιερά λόγια της σωτηρίας που τους δόθηκαν.

* Για χιλιάδες χρόνια οι χώροι αυτοί εξαιτίας της συχνής αναφοράς του καλού λόγου της Αγάπης έγιναν τα ιερά της γης, όπου το κακό και τα δαιμόνια μειώνουν την δράση τους. Το έργο των ιερών ναών είναι σημαντικό αφού άγουν στους δρόμους της ελευθερίας και στην ανάσταση των άρρωστων ανθρώπων του πλανήτη μας.

* Παρά το άγιο έργο τους δεν είναι ούτε ένας ναός της γης ο αναφερόμενος στην Αποκάλυψη, αλλά όπως είπα

ΝΑΟΣ = οι πλανήτες της Ζωδιακής σφαίρας, που έμειναν ΚΑΘΑΡΟΙ και δεν μολύνθηκαν από τον ραδιενεργό θάνατο.


ΣΥΝΕΧΕΙΑ = ΤΟ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟ

flox


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.