Εισαγωγή

Δεκεμβρίου 15, 2007 - 6:03 μμ No Comments

ΕΙΣΑΓΩΓΗ


Θα πω λίγα άγνωστα λόγια για την Αποκάλυψη του ΙΩΑΝΝΗ που αφορούν και τις άλλες προφητείες, παλιές, αρχαίες και νεώτερες.

* Ο προφητικός λόγος δεν είναι απόκτημα της ιδιωτικής μελέτης του όποιου ερευνητή των ιερών γραφών, ούτε εξαρτάται από την ποσότητα η την ποιότητα όσων διάβασε, η τον χρόνο που αφιέρωσε προς τούτο.

Δεν είναι επιστήμη για έρευνα ή ψεύτικη φιλοσοφία, για να περνάμε χαρούμενοι τον καιρόν μας, διαλεγόμενοι σε κοινωνικές απολαβές και σε ευωδιαστές συγκεντρώσεις, όπου ακούγονται ωραία και μεγάλα λόγια, ευφραινόμεναι τα ψυχικά και τα εντερικά.


* Η Αποκάλυψη δίνεται μόνον από τον ΘΕΟ, σε όσους ΕΚΕΙΝΟΣ έχει επιλέξει, σύμφωνα με το θέλημα του και όχι όπως εμείς θέλουμε να τα βλέπουμε.

* Χωρίς την εκ θεού αποκάλυψη καμία προφητεία δεν φανερώνει το φορτίο της, ακόμα και αν αυτή έχει γίνει γεγονός.

* Σήμερα, στην Ατομική εποχή, οι περισσότερες προφητείες έγιναν ήδη παρελθόν που όμως οι άνθρωποι δεν κατενόησαν.

* Ο προφητικός λόγος έχει μία ΑΡΧΗ και ένα ΤΕΛΟΣ.

Αυτό σημαίνει ότι όλα τα προλεγόμενα γεγονότα δεν είναι ασύνδετα με τα παρελθόντα και η αιτιολογία τους βρίσκεται στον χρονικό λογισμό του προφητικού λόγου.

* Καμία προφητεία δεν είναι άσχετη με τα παλιά και στο φορτίο τους μεταφέρουν στοιχεία της γήινης ιστορικής διαδρομής από την πρώτη ημέρα που πάτησε ο άνθρωπος σε αυτήν μέχρι του τέλους της θανατηφόρας πορείας του.

Αυτό έγινε η αιτία που ποτέ οι άνθρωποι δεν κατάλαβαν την μεταφερόμενη αλήθεια, κυρίως μετά το 2.000 π.χ.

Την εποχή για παράδειγμα των αρχαίων θρησκειών η αλήθεια είχε μετατραπεί σε ακατανόητα ψεύδη.

Όταν ήρθε ο Χριστός, οι σύγχρονοι Του ουδέν περί Αυτού γνώριζαν, εκτός από τον Ιωάννη τον Βαπτιστή.

Σήμερα πάλι τα ίδια, τόσα πολλά και αμέτρητα γράμματα, σταλμένα σε μας και οι άνθρωποι ψευτοφιλοσοφούν, οι επιστήμονες φοράνε παρωπίδες και αποφεύγουν τα φώτα, οι της θρησκείας, όπως έκαναν οι Ιουδαίοι Γραμματείς και Φαρισαίοι, δεμένοι στου χρόνου τις μεταβολές έγιναν οι βαρύτονοι υπερασπιστές Γόρδιων δεσμών και συντηρητές αλλαγμένων λόγων, που στη θέση τους έβαλαν τα δικά τους παραμύθια και όχι την αλήθεια της ΙΕΡΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, την οποία ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΑΣΑΝ.

* Οι μελετητές των γραφών νομίζουν ότι ψάχνοντας τις προφητείες θα βρούνε το παρών και το μέλλον χωρίς να γνωρίζουν το μακρινό παρελθόν.

Ματαιοπονούν μία ζωή, πολλές φορές, και στο τέλος χάνουν ακόμα και την πίστη τους εξαιτίας της οργής που προκαλεί η μη επαλήθευση.

Πως θα πάνε στο μέλλον αν δεν ξέρουν το παρελθόν?????

Ποιός σήμερα ψάχνει τα τωρινά στα παλιά?????

= κανένας.

Όσοι το έκαναν, με την βοήθεια του θεού, είδαν, αλλά στους προηγούμενους αιώνες και χιλιετίες

πως θα μιλούσαν για πράγματα που κανένας άλλος δεν γνώριζε στα χρόνια τους???

Τι να έλεγε ο Χριστός, όταν τον ρώτησαν για τις γραφές???

Θα καταλάβαινε κάποιος από τους Ιουδαίους ιερείς για το ραδιενεργό προπατορικό αμάρτημα?????:?:

* Για τον λόγο αυτό οι σοφοί που είδαν , εξ` αποκαλύψεως, μίλησαν η έγραψαν και αυτοί με προφητικό λόγο και έγιναν τα σκαλοπάτια της αλήθειας, ώστε σήμερα να μπορούμε να ανέβουμε πολύ ψηλά για να τα δούμε ΟΛΑ.

* Οι προφητείες του Ιωάννη δεν διαφέρουν σε τίποτα από τις άλλες παγκόσμιες και αρχαιότερες, τις χιλιοειπωμένες με αμέτρητες παραλλαγές. Επειδή όμως η αλήθεια είχε πεθάνει και οι αρχαίες θρησκείες και τα λόγια των σοφών λίμναζαν σε ακάθαρτα νερά, ξαναδόθηκε ακόμα μία φορά ένας ΝΕΟΣ προφητικός λόγος με στοιχεία καινούργια που φέρνουν την υπογραφή του Χριστού.

* Την Αποκάλυψη άρχισα να γράφω το 1985 και τελείωσε το 1990. Οι αποκαλύψεις που έγραψα τότε ( 400 σελ. ) έπρεπε να μείνουν κριμένες γιατί δεν ήσαν λόγια για εκείνα τα χρόνια. Σήμερα ο εμπλουτισμός της αλήθειας ξεπέρασε τα φωτεινά πρώτα γράμματα και βλέπω ότι πρέπει να ξαναγράψω την αποκάλυψη. Όχι γιατί ήταν κάτι λάθος αλλά τώρα παρατηρώ πολύ περισσότερες λεπτομέρειες και γεγονότα που στις αρχές ήταν αδύνατον να γνωρίζω.

* Η πρώτη εκείνη αποκάλυψη ήταν για μένα η αρχή ΕΚΕΙΝΟΥ που επρόκειτο να μου συμβεί στη ζωή μου.

Αφού ο θεός μου έδειξε τότε τα βασικά, αυτά μετά τα επαλήθευσε στα γραπτά του κόσμου. Έμαθα τα κρυφά λόγια, την σοφία των αληθινών σοφών, τα δόγματα των θρησκειών και πολλά άλλα στα επόμενα 17 χρόνια μέχρι σήμερα.

* Έτσι μπορώ να πω με σιγουριά ότι οι προφητείες δεν προλέγουν απλά τα γεγονότα της εποχής μας αλλά εμπεριέχουν όλες τις γνώσεις που χάθηκαν στη διαδρομή του χρόνου, όταν το 2.000 πχ. καταστράφηκε ο διεθνής ερμητισμός.

Εκεί θα βρούμε όσα δεν ξέρουμε σήμερα για τον θεό, τον άνθρωπο, την δημιουργία, την κοσμογονία, την αστρονομία, την φυσική, τη χημεία, την ιστορία του ουρανού και της γης, σε κριμένες λέξεις με ατελείωτο περιεχόμενο.

* Για παράδειγμα στην πρώτη αποκάλυψη ( δεν κυκλοφόρησε ποτέ ) δεν γνώριζα τίποτα για τον θεό, την δημιουργία, το Σύμπαν, την δομή των ψυχών, τον Άδη, την Άβυσσο και πλήθος άλλων τα οποία ο θεός μου έδειξε στη συνέχεια και μου φανερώνει ασταμάτητα.

* Αποφάσισα να δώσω την αποκάλυψη. αφού είδα ότι αυτά που έγραψα μέχρι τώρα στο flox filosofika μου επιτρέπουν να ξεκινήσω αυτήν την εργασία έτσι ώστε οι άνθρωποι να έχουν κάποια κοινά δεσμά που να μπορούν να πιαστούν από τις πρωτοφανείς αλήθειες.

* Ο τρόπος της αποκάλυψης θα ακολουθήσει τα βήματα που ο θεός θα μου δώσει με τις λεπτομέρειες και τα γεγονότα που πάλι Εκείνος θέλει να φανερώσει.

Αυτό το γνωρίζω από την μέχρι σήμερα ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ.

Τίποτα δεν δίνεται αν δεν πρέπει να δοθεί, και ΤΙ είναι το πρέπον Αυτός ξέρει.

Εγώ ποτέ δεν θα έκανα μια προσπάθεια να εμπλακώ σε ΤΕΤΟΙΟ θέμα, όπως και με τα άλλα που γράφω, αν δεν γνώριζα ότι όσα λέω δεν βγαίνουν από την φαντασία μου αλλά απλά είμαι ο υπηρέτης της αλήθειας Του.

Ποιος μπορεί να πει μια σωστή λέξη από μόνος του?????:?::?:

Ούτε ένας άνθρωπος στη γη!!!!!:!::!:

* Όσοι διδάσκουν οτιδήποτε στηριζόμενοι στη δική τους ικανότητα είναι σίγουρο ότι λένε ψέματα και βλάπτουν την κοινωνία μας. Αυτό δείχνει τους σημερινούς επιστήμονες που με τον εγωισμό τους, αποκομμένοι από τον Θεό, δημιούργησαν τα ΤΕΡΑΤΩΔΗ φαρμάκια τα οποία αντί να μειώνουν τον θάνατο ΤΟΝ αύξησαν σε παγκόσμια ΘΕΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ενός μαζικού αφανισμού.

* Αρρώστησε η ανθρωπότητα κάτω στα σκοτάδια των δαιμονισμένων Γνωστικών, που εξακολουθούν να θέλουν να φωτίσουν και τον δικό μας δρόμο, γιατί χλομιάζουν στη μοναξιά του ψεύδους τους.

* Φτάσαμε λοιπόν τόσο μακριά από το φως ώστε να θεωρούμε ακατανόητη και αδύνατη την όποιας μορφής συμφιλίωσης μας με τον θεό.

Λες και το φως Του είναι ανίκανο να φθάσει σε κάποιον και κρίνουμε τους πάντες με δεδομένο ότι όλοι οι άνθρωποι στη γη είναι διαβολικοί.

* Εγώ αντίθετα πιστεύω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι κοντά στο θεό και Αυτός μιλάει σε όλα τα όντα, αλλά αρκετοί δεν δέχονται αυτήν την συνομιλία με πρώτον τον Σατανά. Η διαφθορά κτίζει φράγματα που σταματάνε τα Λόγια Του προτού να φτάσουν στον προορισμό τους.

* Οι ερμηνείες μου θα προσπαθήσω να είναι ολοκληρωμένες, κατά λέξη, όπως λέγεται αλλά με αποσπασματικές θεματολογίες και εύχομαι ο θεός να μου δώσει τον χρόνο για την αποπεράτωση της αποκάλυψης.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ = Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ 2 ΠΡΟΦΗΤΩΝ

flox


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.