Χαλιλ Γκιμπραν……για το …666

Σεπτεμβρίου 15, 2007 - 3:43 μμ No Comments

ΧΑΛΙΛ ΓΚΙΜΠΡΑΝ……για το …666

Πώς τράνεψες στ`αλήθεια, λεγει αυτό
__ μ`όλα μαζί, που μεγαλώνουν γύρα __
και φτάνεις ως το μέγα σου εαυτό,
σ`αυτόν που η γέννησή σου σε είχε κλήρα…666

Στο 4στοιχο του ποιητή διακρίνουμε τα εξής βασικά ερωτήματα.

1) Ποιος μιλάει???:?:

2) Σε ποιόν μιλάει???:?:

3) Ποιος είναι ο Κληρονόμος????:?:

Επίσης

1> πώς τράνεψε??? 2> ο μέγας σου εαυτός??? 3> οι 3 τελείες στο τέλος…:?:???

* Πώς? Την ίδια ερώτηση κάνει και ο ΙΕΖΕΚΙΗΛ λέγοντας

τίνι ωμοίωσας σεαυτόν εν τω ύψει σου?

* τίνι . Αυτό και το πώς αποκαλύπτουν το ύψος, τον θαυμασμό και την απορία!! αφού ποτέ πριν , στη γη, δεν υπήρξε ένα παρόμοιο ΜΕΓΑΛΕΙΟ.

Δεν υπάρχει προηγούμενο συγκρίσιμο με τον αληθινά ΤΡΑΝΟ που θαμπώνει στο ύψος του τα ανασηκωμένα κεφάλια όσων προσπαθούν να τον δουν, να τον γνωρίσουν και ερευνήσουν.

Είναι δεδομένο γεγονός ότι ο Φαραώ είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ σε όλα τα χρονικά της γήινης ιστορίας.

Αποτελεί το ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, το ΖΗΛΕΥΤΟ, το ΠΡΩΤΟ, το ΑΚΡΟΝ του ανθρώπου, σε πλούτος, δύναμη, τέχνες….είναι

Ο Μέγιστος Θεάνθρωπος ΠΑΙΑΝΑΣ του Σύμπαντος κόσμου,:!:

Ο Σαφέστερος, ο Ευκρινής, ο μη ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΙΜΟΣ.

τίνι = ο Τρανός = ο ραδιενεργός άνθρωπος της Ατομικής εποχής….1945+

Πως? Το πως έγινε η λαμπρή ανάσταση του ΚΟΥΤΣΟΥ βασιλιά με τα πολλά δώρα ? μας το λένε οι σοφοί, οι προφήτες κλπ.

Ο Νοστράδαμος είπε

De l`onde il moulle & le limbe & le pied = ο ραδιενεργός κυματισμός που έδωσε την ωστική δύναμη στα καλούπια, στα τεχνολογικά δένδρα και στα στηρίγματα του Ατομικού πολιτισμού.

Ο ΙΕΖΕΚΙΗΛ γράφει

η Άβυσσος ύψωσε αυτόν ( η ραδιενέργεια που βγήκε από τα βάθη του πυρήνα του ισοτόπου Ουρανίου 235 ), ύδωρ εξέθρεψεν αυτόν = ύδωρ Αβύσσου = η γνώση της ραδιενέργειας.

* Ποιος κληρονόμησε?? Μήπως η ανθρωπότητα?? Ο γήινος? o Σωσμένος? Ποιος είναι αυτός που για αυτόν γεννήθηκε ο Ατομικός άρχοντας με την πρωτοφανή περιουσία του? Αυτός για τον οποίο ο άλλος γεννήθηκε προορισμένος και χαραγμένος ως κληρονομιά και δική του ιδιοκτησία??? Την απάντηση δίνουν οι παλαιοί και αφού είμαστε στον ΙΕΖΕΚΙΗΛ ας τα δούμε.

_ και παρέδωκα αυτόν εις χείρας άρχοντος εθνών και εποίησε την απώλειαν αυτού.

_ και εξωλόθρευσαν αυτόν αλλότριοι λοιμοί από εθνών και κατέβαλον αυτόν επί των ορέων, εν πάσαις ταις φάραγξιν έπεσαν οι κλάδοι αυτού, και συνετρίβη τα στελέχη αυτού εν παντί τω πεδίω της γης, και κατέβησαν από της σκέπης αυτών πάντες οι λαοί των εθνών και ηδάφησαν ( κατεδάφισαν ) αυτόν.

_ εν ή ημέρα κατέβη εις άδου, επένθησεν αυτόν η άβυσσο, και επέστησα ( αφαίρεσα ) τους ποταμούς αυτής και εκώλυσα πλήθος ύδατος, και εσκότασεν επ`αυτόν ο Λίβανος, πάντα τα ξύλα του πεδίου επ`αυτώ εξελύθησαν.

Εδώ περιγράφονται όσα σε λίγο θα γίνουν. ΤΟ ΤΕΛΟΣ της ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.

Κληρονόμος είναι ο σημερινός Άρχοντας των εθνών = ο βασιλιάς της Βαβυλώνας, ο άνθρωπος της καταστροφής, αυτός είχε στην κληρονομιά του τα ραδιενεργά γεννήματα της ατομικής εποχής, αυτός είναι ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ, ο κόκκινο βαμμένος ΟΡΦΕΑΣ, ο Οδηγός της κοινωνίας, ο Τρελός και Ανόητος που τα ρίχνει όλα στο γκρεμό.

Δεν είναι ο Σοφός, ο Αγαθός, ο Ταπεινός άνθρωπος ούτε ο Πονεμένος, ο Φτωχός, ο Ζητιάνος, ο Περιθωριακός, ο Αμόρφωτος, ο Κακομοίρης, ο Παρακατιανός, ο Αταίριαστος, ο Ασυμβίβαστος, ο καθυστερημένος ( γενικά ) άνθρωπος.

Είναι μόνο Ένας = Ο Σφραγισμένος από τον θάνατο για να φέρει τον θάνατο

Ο άνθρωπος – οι του 666 :evil:


* μ`όλα μαζί που μεγαλώνουν γύρα = Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ της καμένης, από την ραδιενέργεια, κοινωνίας…..< το πλήθος των τεχνολογικών παραγωγών > και από αυτό γεννήθηκε και το πλήθος του < 666 >


* Ποιος είναι αυτός που μιλάει? :?: < λέγει αυτό > …αυτό ?????

Σίγουρα δεν είναι κανένας της εποχής μας. Οποιαδήποτε κατηγορία ανθρώπων δεν είναι σε θέση να κρίνει γιατί δεν γνωρίζει τα παρελθόντα.

ΑΥΤΟΣ είναι ο λέγων, ο Βλέπων, ο Προφήτης, ο διαχρονικός άνθρωπος που ξεχωρίζει τα δρώμενα στη γη, οι Ιεροφάντες, οι παλιοί άγιοι μύστες οι πριν το 2.000 πχ, είναι ο Οδυσσέας όταν είδε την Ιθάκη να αστράφτει στα αστέρια

Είναι….αυτοί….αυτό το πλήθος, που με απορία κοιτάζουν το ΦΑΝΤΑΣΜΑ της ΝΥΧΤΑΣ.

Σε αυτό το πλήθος μετρούνται και οι αυτόπτες μάρτυρες της προηγούμενης γενιάς. Οι γεννημένοι πριν το 1945 και δεν ήσαν μωρά, αυτοί που θαύμασαν την αλλαγή, έκλαψαν και πονούν ακόμα από τα ανομήματα του 666.

* και φτάνει ως τον μέγα σου εαυτόν = τίνι ωμοίωσας σεαυτόν εν τω ύψει σου?

Ο ραδιενεργός άνθρωπος της ατομικής εποχής ξεκίνησε το 1945 νεογέννητο μωρό και αφού έβαλε φωτιές στα τεχνολογικά κλαδιά δημιούργησε το ωστικό κύμα που τελικά γέννησε το δάσος του 666.

Εκεί με μανία πότιζε τις τέχνες στις ρίζες, στα φύλλα, στα άνθη και λάμπρυνε τους καρπούς των δένδρων. Πέρασαν οι δεκαετίες του 60, 70, 80 και στις 2 τελευταίες φούντωσαν τα έργα του ανθρώπου σε κάθε του παραγωγή με απίστευτη ΥΛΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ.

Τα έτη 2.000 + η ανθοφορία και καρποφορία έφθασε στα άκρα του κόσμου και ο νέος Φαραώ κατέκτησε την ανθρωπότητα, την τεχνολογία, τον πολιτισμό στο ύψος του ΟΛΟΥ. Μαζί του και το 666 ολοκλήρωσε την πληρότητα του < την κλήρα του >.


Η Βαβυλώνα στην ψηλότερη κορυφή του ψηλότερου τεχνολογικού βουνού της γης.

Την κορυφή του βουνού και τα από κάτω στηρίγματα της τα έχει από κλήρα ο Υιός της απώλειας, ο άνθρωπος με τα 666 ρια.

* Οι 3 τελείες … = 666 = το κρυμμένο του ποιητή.


Σημείωση» < Ο Μέγιστος Θεάνθρωπος ΠΑΙΑΝΑΣ του Σύμπαντος κόσμου >

Επειδή γνωρίζω και σέβομαι την θρησκευτική ευαισθησία των πιστών ανθρώπων θα εξηγήσω τι εννοώ με την παραπάνω έκφραση.

1) Θεάνθρωπος με την έννοια ότι ήρθε ο θεός και γεννήθηκε στη γη είναι ΕΝΑΣ και Αυτός είναι ο Χριστός. Δεν είχε ποτέ ξαναγίνει κάτι παρόμοιο.

2) Παιάν = ο θεός της ύλης, η καλύτερα οι υλικές δυνάμεις που γεννήθηκαν εκ του Αγίου Πνεύματος.

3) Ο πρώτος υλιστής άνθρωπος γεννήθηκε στη γη μετά την ανυπακοή και την πτώση του από τον παράδεισο της ΤΡΥΦΗΣ που ήταν στην Αφρική.

4) Ο διάβολος είναι ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΥΛΙΣΤΗΣ του Σύμπαντος. Όμως τα συσσωρευμένα δαιμόνια έδεσαν αυτόν στην κόλαση όπου η ΜΑΓΙΑ είναι σταματημένη. Δεν παράγουν, δεν τεχνουργούν, δεν έχουν επιστήμες και καμία δράση. Άνθρωποι όντες ξέπεσαν σε ζωώδης συμπεριφορές. Έχουν διαστημόπλοια και έναν βασικό τρόπο επιβίωσης, τεχνολογία, που με τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτά των ανθρώπων της γης. σε οποιαδήποτε εποχή, ακόμα και όταν η ανθρωπότητα κοιμόταν για 11.000 χρόνια.

5) Μετά από αυτά ο άνθρωπος της ατομικής εποχής θεωρείται ο Πρώτος και ανώτερος < θεός > Υλιστής που γεννήθηκε ποτέ στη γη και σε όλο το Σύμπαν. Γιατί στην αστρική κοινωνία των αγίων δεν δημιουργούν ΥΛΙΚΑ αλλά πνευματικά τεχνολογικά αγαθά.


flox


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.