Φαντασματα

Σελίδα 1
————

ΦΑΝΤΑΣΜΑ= φαινομαι + αμα = αυτο που ειναι και δεν ειναι ορατο σε μας.
Ο ανθρωπος οταν πεθανει χανει την τριαδικοτητα του (διαλυεται το σωμα ) Η δε ψυχη του αποτελειται απο την αθανατη ψυχη και την θνητη ψυχη.
Η θνητη ψυχη μετα το θανατο του σωματος, αναλογα απο τα βιωματα της, οσο ζουσε απεκτησε την αναλογη βαρυτητα (μολυνση) η ελαφρυτητα. Στοιχεια αυτων, οπως ο πονος και η θλιψη περασαν στην αθανατη ψυχη, οπως και καποια μολυνση.
Η θνητη ψυχη εμπεριεχει την Συνειδηση και στο βαθος το υποσυνειδητο. Ολα αυτα το ανωτερο σε 40 ημερες διαλυονται. Και ετσι απελευθερωνεται η αθανατη ψυχη και φευγει για να προστατευτει στον αδη.
Ως μη τριαδικα οντα δεν φαινονται και δεν εχουν αισθησεις. Εχουν μονο τη ΝΟΗΣΗ.
Ο Χριστος, ο μονος αναμαρτητος, εχοντας καταλευκη την αθανατη ψυχη έφυγε αμεσως για τον Αδη οπου συντελεστηκε το Αναστασιμο Εργο Του.
Ετσι λοιπον φαντασματα δεν υπαρχουν!!!!
Τα μονα οντα που μπορουν και εχουν την ικανοτητα να φαινονται και να μη φαινονται ειναι οι αγιοι ολου του Συμπαντος και μονον αυτοι. Γιατι μπορουν να συμπιεζουν το πνευματικο τους σωμα ετσι ωστε να τους βλεπουμε.
Ο Χαρος ειναι μια φυσικη δυναμη και οχι καποιο ον, ειναι χωρομαγνητικη στοιβαδα που περιβαλει την αθανατη ψυχη μετα την αποκολληση της απο τον τριαδικο ανθρωπο, και την προστατευει απο κοσμικες εισβολες ( αστρικες ) μεχρι να φθασει στον Αδη.
Η παραμονη μιας γυμνης ψυχης, ασωματης, κινδυνευει αμεσα να διαρραγει το περιβλημα της και να πεθανει πραγματικα. Να περασουν βαρια ραδιενεργα σωματιδια και να κανουν μεγαλη ψυχικη βλαβη που θα χρειαστει μετα ειδικη θεραπεια.
Για τουτο στη γη δεν μενει η ψυχη σε καμια περιπτωση.

Σελίδα 2
————

Εκτος απο τις εμφανίσεις των Αγιων ( οπου εδειξα πως γινονται ), ας δουμε και καποιες αλλες που λενε οτι συμβαινουν. Αυτες ειναι…

Α) Η εμφάνιση Νεκρων, τις πρωτες ωρες του Θανατου.
Β) Αυτες της Σχιζοφρενειας.
Γ) Οποιες αλλες.

Οι απαντησεις μου ειναι οι εξης.
Α)
Μεχρι να αποκολληθει η αθανατη ψυχη, φερνει μαζι της την θνητη και μερος της αποκολλημένης θνητης
Σωματικης ψυχης, ( αυτη του σωματος ) το Ψυχοσωματικο ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ.
Χωρις αισθησεις και αισθηματα , γρηγορα το ενδιαμεσο καταστρεφεται
Η θνητη ψυχη δεν καταστρεφεται εντελως αλλα ο εσωτερος ψυχισμος της μετατρεπεται στο χαρο – στοιβαδα, για τα παραπερα.

Β)
Υπαρχει μια μορφη σχιζοφρενειας οπου οι ασθενεις βλεπουν και ακουνε φωνες απο ανυπαρκτα οντα.

Πως συμβαινει ΑΥΤΟ???

Η Συνειδηση ειναι ο ελεγκτικος μηχανισμος που εισαγει ( εσωτερα… του εγκεφαλου ) τις εξωτερικές ειδησεις ( τις γεννημενες απο τις αισθησεις ), και….εξαγει στον εγκεφαλο και πιο εξω στο σωμα , τις Κρίσιμες αποφασεις και την ολη Ζωικη λειτουργια της ψυχης.

Ο εγκεφαλος δηλαδη ειναι η ΜΕΣΟΤΗΤΑ αναμεσα στην ψυχη και στο σωμα. Αν στη συνειδηση , στο εξωτερο μερος ( του ουρανου της ), εχουν στοιβαξει απροσαρμοστες ΑΞΙΕΣ, ειτε ως αποτελεσμα της κακης λειτουργιας των αισθησεων, οι οποιες πιεζουν μεσα λανθασμενα στοιχεια, κατα τη διαδρομη, ειτε λογω δυσλειτουργιας του Υποσυνειδητου ( το οποιο εμποδιζει την αληθινη εκφραση της αθανατης ψυχης ).

To Υποσυνειδητo περιβαλει την αθανατη ψυχη. ……….Τι γινεται εκει?? αλλη φορα. Τοτε οι αναρμοστες αξιες εξαναγκαζουν την Συνειδηση να μη ταξινομει τα πραγματα ΣΩΣΤΑ, αλλα η ιδια ενεργει αρρωστημενα και δημιουργει Φανταστικα – ανυπαρκτα και μη ΑΓΩΓΙΜΑ γεννηματα. ΑΥΤΑ εξερχονται στον εγκεφαλο με τα γνωστα αποτελεσματα….

Καθε μη αγωγιμο και μπλεγμενο δημιουργημα μιας πολυφορτωμενης ψυχης ονομαζεται δαιμονιο, οντας μη Ον. Οι ψυχες των διαβολων ειναι πληρης δαιμονιων, για τουτο φερονται ΝΕΚΡΙΚΑ.

Δεν εχουν ΚΑΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. Τα μεγαλυτερα βρομισματα ειναι οι Δαιμονες.

Γ)
Ειναι και μια αλλη κατηγορια φαντασματων, τα οποια οφείλονται σε στιγμιαιες Σχιζοφρενειες. Καπου ο ολος ψυχισμος μπλοκαρει για λιγο και βγαινουν ……τα φαντασματακια…..του μυαλου. Να μαθουν ΚΑΤΙ και οι Ψυχιατροι, για να μη εχουν μονο το Ονομα….και ουτε την παραμικρη ιδεα της Ψυχης. Στο φαντασματα 3 θα γραψω για τα στοιχειωμενα ΤΙ και ΠΩΣ.

Σελίδα 3
————

Έγραψα για τα φαντάσματα που δημιουργεί ο ανθρώπινος Νους είτε σε μόνιμη βλάβη της Συνείδησης στην ψυχή, μία μορφή σχιζοφρένειας, αλλά και την λεγόμενη ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ.

Ας δούμε τι γίνεται στο Νου μας??? ❓

Όταν Ανάρμοστοι Λόγοι εισέρχονται εκεί, η Συνείδηση προσπαθεί μάταια να τα γνωρίσει, να τα ξεχωρίσει και ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙ ώστε να τα βάλει σωστά στην ΑΡΜΟΝΙΑ για την τελική τους έκφραση και την απόδοση των σωστών φορτίων τους.

Η Αρμονία είναι η ουσία της Ειμαρμένης.

Αυτό σημαίνει ότι κατά την γέννηση της η Ειμαρμένη διαστρώθηκε από τις δυνάμεις που είπα με τέτοιο τρόπο που να υπάρχει η ΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ.

Το κύριο χαρακτηριστικό της Λογικής Συνέπειας είναι το γεγονός ότι οι δυνάμεις που ενώθηκαν και η ΣΥΝΔΕΣΗ αυτών δεν έγινε με τυχαίους ΔΕΣΜΟΥΣ αλλά με ΣΥΓΓΕΝΙΚΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ.
Έτσι γεννήθηκε η ΑΡΜΟΝΙΑ = ο θεός Απόλλων.

Η αρμονία συνδέει τα μικρά με τα μικρότερα και τα μικρότερα με τα πιο μικρότερα και τα μικρά με τα λίγο μεγαλύτερα και αυτά με τα ακόμα μεγαλύτερα

ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΥΣΙΔΩΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ που ξεκινάει από μικρότερους δεσμούς και φθάνει στους πολύ μεγάλους.

ΑΥΤΗ είναι η Αρμονία ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ οποιασδήποτε Λογικής Δύναμης.

Δεν είναι Αγνό και Καθαρό, ΕΝΑΣ ανάρμοστος Λόγος να δεθεί στη θέση που πρέπει να πάει ο ειδικός λόγος για εκείνο το μέρος της κλίμακας.

Ένα παράδειγμα θα σχηματίσουμε μια Αλυσίδα αλλιώτικη από αυτή που ξέρουμε.

Έχουμε λοιπόν τον 1ο κρίκο με μέγεθος= 1cm, o 2oς= 1,1 cm, o 3o = 1,2 cm,
και στη συνέχεια
1,3 cm/ 1,4 cm/ 1,5 cm/ 1,6 cm/ 1,7 cm/ 1,8 cm/ 1,9 cm/ 2 cm
και ακολουθεί
2,2 cm/ 2,4 cm/ 2,6 cm/ 2,8 cm/ 3 cm έπειτα
3,3 cm/3,6 cm/ 3,9 cm/4,2 cm 4,5 cm/…..10.. cm …….100 μέτρα.

* Ο Λογισμός ξεκινάει από to – άπειρον και πάει στο + άπειρον.
* Ένας ολοκληρωμένος λόγος μπορεί να κατέχει

ένα μέρος της Συμπαντικής Λογικής Αλυσίδας.

* Ας πάρουμε εμείς ένα μέρος του λόγου που έγραψα,
από το 1,1….έως το 2 cm.

Εκεί μπορούν να μπουν τα κατάλληλα λόγια που έχουν τους δεσμούς αυτής της κλίμακας και με απόλυτη συγγένεια ώστε ο δεσμός 1,6 να είναι μετά το 1,5 και πριν το 1,7 και σε καμία άλλη θέση.
Η Πρόνοια και η Ειμαρμένη ως κυρίαρχες δυνάμεις του Σύμπαντος γεννημένου κόσμου ΕΧΟΥΝ Λογισμό και στο Λογισμό τους την Αρμονία. Ο Λογισμός είναι τα διαφορετικά μεγέθη και η Αρμονία οι Δεσμοί των μεγεθών.

Ερχόμαστε τώρα στην καταστροφή της αρμονίας.

Εάν, για κάποιους λόγους ( θα τους πω στο θέμα Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ) έρθει ένα μέγεθος 3,6 cm και μπει βίαια και παράνομα στη θέση ανάμεσα στους λόγους 1,6 και 1,7 ΤΟΤΕ το μεταφερόμενο φορτίο που πρέπει να επικοινωνήσει από το 1,1 μέχρι το 2,
ώστε να ολοκληρώσει την έκφραση του συγκεκριμένου λόγου (1,1-2 ) αυτό δεν θα συμβεί και η μεταφορά θα σταματήσει στον κρίκο 3,6 αφού ο κάθε κρίκος μεταφέρει στον επόμενο συγγενικές προς αυτόν αξίες.

Οι αξίες του 1,6 είναι ασύνδετες και άσχετες με τις αξίες του 3,6

Το αποτέλεσμα είναι ο λόγος 3,6 να διακόπτει την συνέχεια της σωστής αναγνώρισης και η ακινησία των αξιών εξαναγκάζει τους άλλους λόγους, στην προσπάθεια της δημιουργημένης ανάγκης, να συμπιέζονται μεταξύ τους και στο τέλος οι λόγοι του ( 1,1 – 2 ) ανακατώνονται ΑΝΕΥ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ και με επίκεντρο το 3,6 δημιουργείται = Ένα μικρό δαιμόνιο ( δαίμων= εκ του Δαίω = διαιρώ, διαχωρίζω, είμαι μοιρασμένος, είμαι εσχισμένος, και όχι εκ του δαήμων = ο έμπειρος, ο ειδικός εις τι.)

Τώρα φαίνεται καθαρά η καταγωγή της λέξης αφού ο Διάβολος καταστρέφει την λογική σύνδεση του Αγίου Πνεύματος ).

Δηλαδή
• Ο λόγος 1,1…….2 = ορθή ανάγνωση, παράσταση και ΙΔΕΑ.
• Αλλά ο λόγος ( 1,1-1,2-1,3-1,4–3,6 – 1,7-1,8- 1,9-2 ) = Ψευδής
• Αν δε αλλάξουν και άλλα νούμερα τότε = πολλές ψευδείς εκφορές.

Πχ.
• 1,1-1,3-1,8-3,6-1,2-2 = ψευδέστατη παραγωγή
• 1,3-1,5-1,1-2-1,7-3,6-1,2 = άλλη ψευδέστατη παραγωγή

Αν αλλάξουμε τις θέσεις των μεγεθών παράγουμε τα ανάλογα ανύπαρκτα προιόντα.
Πιστεύω ότι με απλά λόγια πρέπει να έγινε κατανοητό το πώς δημιουργούνται τα περιβόητα δαιμόνια,

οι λανθασμένες και άρρωστες παραγωγές μέσα στο ΝΟΥ .

Μικρές νοθείες = μικρά δαιμόνια
Μεγάλες νοθείες = πολλά δαιμόνια η και οι πιο δυνατοί δαίμονες.

Η μόνιμη Σχιζοφρένεια , που βλέπει τα φαντάσματα, είναι αποτέλεσμα της μεγάλης νοθείας των λόγων και της μπερδεμένης αρμονίας του ΝΟΥ.

Η Στιγμιαία σχιζοφρένεια είναι προϊόν μικρότερης νοθείας η οποία σε κάποιες στιγμές αυξάνει αλλά η Συνείδηση και η αρμονία καταφέρνουν να διαλύσουν αυτό το προϊόν και διορθώνουν τα λάθη.

Όλοι οι άνθρωποι της γης έχουν μικρά η μεγαλύτερα δαιμόνια στο ΝΟΥ και στη ψυχή εκ γενετής, γιατί η ψυχή που ήρθε και γεννήθηκε εδώ φέρνει την αμαρτία από την βλασφημία του Αγίου Πνεύματος που έγινε κατά την περίοδο του πολέμου με τα ραδιενεργά όπλα
στην διπλή πυραμίδα της Ζωδιακής σφαίρας.

Ανάλογα της ψυχικής βαρύτητας, της εκ γενετής, του κάθε ανθρώπου ( βαρύτητα = νοθεία του λογισμού ) και σύμφωνα με τις γήινες δράσεις του, ο δαιμονισμός της ψυχής αυξάνεται η μειώνεται.

Ο μεγάλος Πόθος και το πολύ Πάθος μεταφέρουν στο ΝΟΥ διαφορετικά λόγια με ασύνδετη συνέπεια.

Θα ρωτήσουν πολλοί ….οι σχιζοφρενείς είναι οι αμαρτωλοί της γης???:?:

Εγώ απαντώ ΟΧΙ!!!!!!

Αλλά η ψυχική βαρύτητα που είχαμε πριν την γέννηση μας στη γη, ( = κανένας δεν γνωρίζει ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΟΥΜΕ ) είναι σημαντική για την επιβίωση μας εδώ.

Θα πω μάλιστα ότι αυτή η αρρώστια γίνεται η ίδια το καθαριστήριο της ψυχής αφού αυτοί περνούν την ζωή τους κατά το πλείστον με πόνο και θλίψη που είναι στοιχεία διάλυσης των δαιμονίων.

Όμως υπάρχουν και οι άλλοι, οι βαριά ψυχασθενείς οι οποίοι δεν βλέπουν φαντάσματα αλλά η δαιμονική τους δράση δημιουργεί τους αδιάλυτους δαίμονες= οι καταστροφείς της ψυχής.

Τώρα ας πάμε έξω από τον άνθρωπο.

Έγραψα στα έμψυχα και άψυχα ότι και η γη έχει ψυχή.

Κατά τον ίδιο τρόπο έχει την Πρόνοια, την Ειμαρμένη, την Συνείδηση, την Αρμονία Και όλα τα της ψυχής. Έχω γράψει επίσης για την Γεωμετρία της ύλης = τα κυβικά στερεά, τα δεκάεδρα νερά, τα οχτάεδρα αέρια και τα τετράεδρα του πυρός και του φωτός.

Η Ατμόσφαιρα της γης δημιουργήθηκε από τις συνενώσεις των αέρινων οχτάεδρων.

Τα οχτάεδρα κτίσματα έχουν και αυτά ΔΕΣΜΟΥΣ και ΛΟΓΙΣΜΟ, ώστε να μην υπάρχει ασύνδετος χώρος.

Όταν λοιπόν, μετά από μεγάλες και ανίερες δράσεις, τα μολυσμένα μας προϊόντα εγκλωβιστούν μέσα σε κάποια οχτάεδρα της χωρικής δύναμης, αυτά χαλάνε την ΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, εκεί οι δυνάμεις μεταφράζονται σε Γόρδιους δεσμούς και εκφράζουν δαιμονικά αποτελέσματα.

Μεγάλα δαιμονικά χωρικά διαμερίσματα ΑΝΙΚΑΝΑ να προβάλουν τα σωστά φορτία των λόγων που βρίσκονται σε αυτά σχηματίζουν ψευδή γεννήματα και ανύπαρκτα φαντάσματα στους δήθεν ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.

Και για όσους δεν κατάλαβαν Ο Άνθρωπος μετέδωσε την ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ στην ψυχή της ΓΗΣ και αυτή αρρώστησε με ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ!!!!!

Πάσχει η ΓΗ και αποδίδει λαθεμένες εικόνες και δημιουργεί ανύπαρκτα πνεύματα που δεν είναι ΌΝΤΑ ψυχικά!!!!!
* Αυτά τα χωρικά δαιμόνια της ΦΥΣΗΣ είναι τα τελείως ακίνδυνα για τον άνθρωπο.

* Υπάρχουν όμως τα μεγαλύτερα και πολυδαίδαλα μπλεξίματα της δυσαρμονίας

που επιφέρουν μεγάλες φυσικές καταστροφές ( = εξαιτίας της μόλυνσης του ρυπογόνου ανθρώπου ) με εκατομμύρια θύματα από Σεισμούς, κατακλυσμούς, επιδημίες μικροβίων,

και θάνατοι προκαλούμενοι από όλες τις αρρώστιες και όποια αιτία.

Γιατί αν η ΓΗ ήταν καθαρή με σωστή Συνείδηση και Αρμονία και τα δαιμονικά σχήματα λίγα και μικρά

ΤΟΤΕ καμία ασθένεια δεν θα υπήρχε ούτε φυσικές καταστροφές θα βλέπαμε.
* Όταν μάλιστα έρθει ο Χριστός στη ΓΗ, με τον Αναστάσιμο Λόγο Του, θα καθαρίσει όλα τα μπερδεμένα λόγια στον Λογισμό του πλανήτη μας.

ΤΟΤΕ ΕΝ ΡΙΠΕΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ τα πάντα θα μεταβληθούν.

* Τα δαιμόνια θα διαλυθούν και οι άνθρωποι, τα ζώα, τα φυτά και η φύση θα πετάξουν από πάνω τους τον ΘΑΝΑΤΟ,

ο οποίος είχε σταματήσει την αγωγιμότητα της ζωής.

* Εκείνη την στιγμή θα τα δούμε όλα και δεν θα τα αναγνωρίζουμε, γιατί δεν θα έχουν καμία σχέση με την σημερινή τους εμφάνιση.

* Μετά την Ανάσταση οι άνθρωποι δεν θα αρρωσταίνουν ούτε θα γερνάνε, καμία κούραση η ίχνος πόνου.

*Και ο ΝΟΥΣ ελεύθερος, ανοιχτός και λαμπρός θα συλλαμβάνει ιδέες απείρου κάλλους.

* Η Συνείδηση του (= συν + είδηση ) θα συνομιλεί και επικοινωνεί

με όλα τα όντα της γης και του ευρύτερου υπερκείμενου ουρανού,
μέχρι τα άκρα του Σύμπαντος,…….σύμφωνα με την ψυχική του αγιότητα.
Τα υπόλοιπα μετά.:arrow:
ΣΥΜΕΊΩΣΗ.* Περί Πρόνοιας και Ειμαρμένης στο site:arrow: …….pareoula.gr
* ΕΜΨΥΧΑ ΚΙ ΑΨΥΧΑ στο site :arrow:……….moysys.gr

flox


Αφήστε μια απάντηση